X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lozeczko te od tesciowej chyba zostawimy u nas w sypialni a to ktore mielismy podwojne przetransportujemy do mieszkania co mamy w centrun Krk bo tam tez chcemy miec taki kacik dla dzieci bo czesto tam bedziemy zwlaszcza w tyg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/4972221589073122884.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 18:04

aannkkaa, MeGi2986, kwiatakacji, Nadulka, justyna14, Mama-julka, Nazja, ola25, maya34, emilka24, Madzisek, Madzia890722, Beatrice, rewelka, moniek90, lilianna, Moniusia89, Chichibi, Matleena, Pchelkaa, iNso87 lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:25

genoweffa lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba przyznać, że teściowa jest jaka jest, ale łóżeczko ładne wybrała

balbo, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• akira Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik - plus jest taki, ze tesciowa ma dobry gust. Ja bym sie cieszyla. A jej samej takie kupowanie sprawia frajde. na pewno musiala sie naszukac, czyli naprawcowala sie kobieta. A efekt super :-)

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ;)
    U nas w nocy, akurat wstałam po 3 na śniadanie :P było -2°. Ale wydaję mi się ze bylo wiecej bo orzech ktory rosnie za oknem stracil prawie wszystkie liscie w ta noc i byl caly bialy.

Flakonik, łóżeczko śliczne, tak jak pisałaś zawsze możecie jedno ustawić w mieszkaniu. Miło że teściowa Wam tak pomaga, ale z drugiej strony wozek, teraz lozeczko gdzie wiedziała ze juz to macie to takie pomalu narzucanie siebie. Ja juz bym sie wkurzala ze chce mi pokazac ze ona wie lepiej co bedzie lepsze. No ale tyle dobrego ze mozecie to wykorzystac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No macie racje. Maz sie denerwuje ale mowi ze potem jak dzieci z tego wyrosna to sie po prostu sprzeda i tyle. Ale z tesciowa i tak trzeba powaznie porozmawiac .

A jak u was z odwiedzinami? Bo my mamy takie zyczenie zeby w szpitalu nas nikt nie odwiedzal. Chcemy zeby to byl intymny czas dla nas. Potem tak samo w domu przez conajmniej 2 tygodnie nie chcemy tlumu gosci w naszym domu. w pierwszej kolejnosci przyjada moi rodzice i tyle a dopiero po 2tyg jak cos bede gosci wpuszczala. A tesciowie z Holandii nie dadza rady przyjechac w najblizszym czasie wiec beda musieli sie zadowolic zdjeciami.
    A jak wy planujecie?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w szpitalu tylko moja mame planuje przyjąć :) a potem jak już będziemy w domku to zobacze jak się ogarniemy :)
    Ja miałam okropna noc miałam koszmary budzilam się i miałam wrażenie że się duszę. Spokojnie spalam dopiero jak mąż wrócił i o 11 dalej nie mogłam się obudzić i teraz jestem nieprzytomna :/

Flakonik a jak tam metamorfoza fryzury :)?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po porodzie chcemy zostać sami conajmniej na jeden dzień. Nie chcemy tłumów, ale wiem że ciężko będzie przetłumaczyć mojej mamie i teściowej żeby nie odwiedzaly. Wiec po porodzie w zależności od mojego samopoczucia będą mogły odwiedzić na krótko małą. Reszty nie chce widzieć. To intymna chwila.
    A w domu? Mój będzie miał wolne. Moja mama też chcę wziąć i czeka mnie poważna rozmowa z nią. Bo nie wyobrażam sobie spędzać pierwszych dwóch tygodni po narodzinach z moja mama.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wieksza czesc rodziny porozjezdzala sie po Polsce, wiec jedynie przyjdzie mama i babcia do szpitala. A reszta dopiero po powrocie do domku. Na pewno tez uszanuja ze chcemy ten czas dla siebie z mezem wiec to bedzie krotka wizyta ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja w szpitalu tylko moja mame planuje przyjąć :) a potem jak już będziemy w domku to zobacze jak się ogarniemy :)
    Ja miałam okropna noc miałam koszmary budzilam się i miałam wrażenie że się duszę. Spokojnie spalam dopiero jak mąż wrócił i o 11 dalej nie mogłam się obudzić i teraz jestem nieprzytomna :/

Flakonik a jak tam metamorfoza fryzury :)?
    Jestem zadowolona :) wrocilam na moj ulubiony blond jaki mialam na swoim slubie daawno temu :) mezus zachwycony

• Acikk Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już różne kolory testowalam ale zawsze wracam do blondu :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a mam pytanko czy w ciazy zwracalyscie uwage na to czy Wasze brzuszki sa caly czas cieple albo zimne??
    Bo mi to utkwilo w glowie, zawsze mam zimne rece i stopy niezaleznie od pory roku, teraz przy takim krazeniu sa cieple ale najcieplejszy w ciazy mialam brzuszek. Tak jakby ogrzewane bylo od srodka ;) a od paru dni moj bebzun jest zimny, staralam sie poszukac inf na ten temat ale na szczescie nie znalazlam nic niepokojacego. Zdziwilam sie tylko z takiej zmiany.

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik przedłużałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Flakonik przedłużałaś?
    Tak i zmienialam kolor

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi powiem co ze nie zwrocilam na to uwagi :) ale teraz brzuszek tez mam zimny

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poczatku myslałam ze moze mu tam zimno jest :P ale widocznie to normalne :)

Flakonik to strzel fotke i pochwal sie efektem :)

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:59

Flakonik lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Na poczatku myslałam ze moze mu tam zimno jest :P ale widocznie to normalne :)

Flakonik to strzel fotke i pochwal sie efektem :)
    Jak wroce ze szpitala. Wlasnie dostalam info ze moja przyjaciolka urodzila wczoraj dziecko :) i moge przyjechac ja odwiedzic. :)

Nadulka lubi tę wiadomość

• akira Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    A jak u was z odwiedzinami? Bo my mamy takie zyczenie zeby w szpitalu nas nikt nie odwiedzal.
    w szpitalu nie ma mowy. W domu, chetnie.

Nadulka, Mama-julka lubią tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ