Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
alicja_ wrote:Hej! Pawnie, że mozesz:)
Byłaś już na becie?
Nie nie byłam i raczej nie będę robiła, u mnie z samymi ciążami nie miałam problemów, raczej z zajściem był większy.
Co do ćwiczeń to mi też ich strasznie brakuje, ale teraz ganianie za moją małą musi mi starczy
Jeżeli chodzi o wakacje to dwa lata temu jak byłam z młodą w ciąży to polecieliśmy do Turcji w czerwcu. Lekarz wyraził zgodę i napisał jakie leki mam wziąć i najlepiej wykupić dodatkowe ubezpieczenie. -
Też ćwiczyłam przed zajściem, w sumie nie długo bo 2 miesiące ale tak 3 razy w tygodniu dość intensywnie, i teraz się boję, zastanawiam się nad ćwiczeniami co na youtube są, widziałam, że są nawet specjalne na I trymestr, ale jakoś w domu chęci brak aby zacząć, za dużo książek jest
-
nick nieaktualny
-
U mnie 6w5d było widać serduszko
Dagietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie w 6t2d nie było widać serca:( i teraz czekam na kolejną wizytę...także lepiej od razu trochę dłużej odczekać niż się potem stresować.
co myślicie o detektorze tętna płodu?będziecie to kupować?ja się tak zastanawiam, w poprzednich ciążach nie używałam no i nie wiem czy warto? -
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny! Nieśmiało dołączam do Was, termin z owulacji wychodzi mi na Wigilię
Jestem po poronieniu, więc boję się o tą ciążę jak cholera, ale podczytuję Was od paru dni i stwierdziłam, że skoro postanowiłam myśleć pozytywnie, to powinnam się tutaj ujawnić
alicja_, halwaya, Anka1101, kwiatakacji, Renia7910, Madzisek, Hashija, m@rzenie, Dagietka, Nazja lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Hej, dziewczyny! Nieśmiało dołączam do Was, termin z owulacji wychodzi mi na Wigilię
Jestem po poronieniu, więc boję się o tą ciążę jak cholera, ale podczytuję Was od paru dni i stwierdziłam, że skoro postanowiłam myśleć pozytywnie, to powinnam się tutaj ujawnić
Witam,
ja również jestem po poronieniu a dokladnie pustym jaju płodowym.
Aktualnie jestem w 6t2d i jestem dobrej myśli:)kehlana_miyu, Dagietka lubią tę wiadomość
-
AnnaK81 wrote:u mnie w 6t2d nie było widać serca:( i teraz czekam na kolejną wizytę...także lepiej od razu trochę dłużej odczekać niż się potem stresować.
co myślicie o detektorze tętna płodu?będziecie to kupować?ja się tak zastanawiam, w poprzednich ciążach nie używałam no i nie wiem czy warto?
U mnie w 6t0d nie było rózniez widać seduszka...wizytę mam 21 go. A Ty? -
hej dziewczynki moje ja podczytuje co chwile ja jutro mam wizyte minelo juz 10 dni teraz wkoncu zaloza mi karte tak lekarz mowil i bede pelnomocna ciezarowka hehe wkoncu zobacze serduszko mojego bobaska haha jestem pozytywnie nastawiona...kurcze mysle co z flakonikiem za dlugo sie nie odzywa mam nadzieje ze wporzadku wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:35
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ja mam pierwsze USG wyznaczone na 5.05., żeby było już widać serduszko. To będzie 6t6d, ale ja miałam owulację w 18 albo 19 dc więc moja ginka powiedziała, że tylko bym się denerwowała jakbym poszła wcześniej. Nie wiem tylko, czy wytrzymam tak długo bez podejrzenia, czy maleństwo rośnie.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Ja mam pierwsze USG wyznaczone na 5.05., żeby było już widać serduszko. To będzie 6t6d, ale ja miałam owulację w 18 albo 19 dc więc moja ginka powiedziała, że tylko bym się denerwowała jakbym poszła wcześniej. Nie wiem tylko, czy wytrzymam tak długo bez podejrzenia, czy maleństwo rośnie.
I dobrze zrobiłaś ja mam cykle 34-35 dniowe i w 6t0d poszłam na USG i też nie słyszałam serduszka....lepiej poczekać niż sie strsować