Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO kurcze Madzisek to tez nie dobrze, bo co bedzie jak malenstwo sie urodzi??
Ja dzis mialam ciezka noc
zoladek bolal, brzuch ciagnal niewazne jakbym sie polozyla, rece dretwialy strasznie i bolaly od razu, zgaga masakryczna ze nawet gaviscon za bardzo nie pomogl. Jestem zmeczona i pewnie padne w ciagu dnia.
-
hej
ja dziś miałam dobrą noc, bo Olek nie spał z nami
przespał całą noc w swoim łóżeczku, niestety mąż cały weekend choruje i mam wrażenie, że już i Olek lekko noskiem pociąga, także dziś cały dzień w domu siedzimy i zdrowiejemy, a miał mieć szczepienie w tym tyg i trzeba bedzie przełożyć 
widzę, że sporo z nas się teraz przeprowadza
grunt, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie :)ja jutro znów pakowanie, w piątek kuchnie przenosimy a w sobotę reszte mebli.
Pchelkaa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Hej:-) u mnie też pada śnieg
ja nie lubię zimy bo jestem bardzo ciepłolubna
Zaprowadziłam dziś moją małą do przedszkola i dotarło do mnie że niedługo będzie chodzić z nami Joasia, i jak do mnie dotarło, że w taką pogodę będę ją musiała 2 razy dziennie ciągnąć ze sobą to mnie jakiś dół złapał
-
nick nieaktualnyHej Laski. Ja pamietam jak pisalyscie,ze jeszcze Wam tyle do przeprowadzki zostalo I tyle rzeczy do zrobienia w nowych gniazdkach a to co juz o prawie wszystkie na swoim
gratulacje.
Co do dretwienia rak to I mi dretwieja od czasu do czasu,ale nie bola wiec nie jest to jakies uciazliwe. Gorzej z pecherzem bo chodze siku czesto co jest denerwujace I dopiero co zrobilam I maly ruszy sie kilka razy I znowu trzeba gonic
w pierwszej ciazy nie chodzilam az tak czesto. No ale coz trzeba przywyknac. 
Nadulka jaki snieg,choc mi sie chce zimy ze sniegiem I bialych swiat,zeby Gabrys mogl doswiadczyc zabaw w sniegu,jazdy na sankach. W liscie sie rxuca I ma ogromna frajde wiec mysle ze ze sniegu by mial jesxcze wieksza. Ale jak narazie u nas ponownie zakwitly mi prymulki I bratki,choc tu pogoda potrafi bardzo szybko sie zmienic. Zobaczymy. Ja czekam az mi dziecko wstanie I przydrepcze do mnie to I ja wstaje I bedziemy czekac na moja kolezanke,ma nas dzis odwiedzic w koncu. Pdzy obiedzie duzo roboty nie mam bo wszystko przygotowane aby wstawic,dom tez w miare ogarniety wiec dzis spokojny dzien,lubie tak jak nie mam nic na glowie
milego dnia wszystkim. Aaaa ktoraz pytala o instagram,ja mam, ale nie uzywam go zbyt czesto
Nadulka, justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Hej!
U mnie sniegu nie ma,ale jest strasznieeee zimno.
Siedze wlasnie w poczekalni i czekam na drugie pobranie krwi po glukozie, to juz drugi raz.. Eh.. duzo bym dala zeby tym razem wyniki byly dobre. Bo jak nie to szpital na kilka dni. Trzymajcie kciuki. -
nick nieaktualnyWitam Was Wszystkie:)
Moja druga noc z kolei okropna, Kubuś tak kopie po pęcherzu od dwóch dni że nie dość że chodzę siusiu co 40 minut, to tak mnie wczoraj pokopał że myślałam że znowu coś się dzieje i pojadę na IP...
I mam od groma pryszczy na twarzy!!
Jaka ta lista długa, moja lista była bardzo króciutka, połowy rzeczy bym nie miała, dziękuję aneczka:)
Śniegu u mnie nie ma, ale tak jak napisała któraś z Was- to dobry znak:) -
Oj tam oj tam ;)jestem ciepło a wręcz gorącolubna. Ale Zimę chyba zacznę lubić, właśnie ze względu na Anule

A na serio - tez nie będę musiała w czym wyjść na dwór, kurtki zimowej nie dopnę, ba nawet nie zbliżę jej brzegów do siebie. I co teraz? hmmmm właśnie się zastanawiam...
Szukałam ostatnio jakiś kurtek czy płaszczy, ale są za szerokie w ramionach jak na brzuchu dobre ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:23

-
Ja sobie kupilam takie ponczo:

Po ciazy tez w nim pochodze. Kupowac typowo ciazowa kurtke na niecale 2 miesiace, to bez sensu. Tym bardziej, że ubrania ciazowe tanie nie sa. Musialam sobie w koncu kupic dzinsy ciazowe, zaplacilam 2 stowy, a szalu nie ma. Ale przynajmniej wygodne są, a przymierzylam chyba ze 20 par.
justyna14, Flakonik, aneczka1983 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyw Łodzi lekko prószy;)
Ja kupiłam dwie kurtki w lumpeksie, jedną zwykłą na suwak czarną na teraz w rozmiarze 16, akurat starczy do zimy;)
A drugą taką a'la płaszczyk ale krótki- dwurzędowy więc mogę przeszyć guziki. Namierzyłam dużo, miałam ten sam problem że wszystko wisiało w ramionach ale po jakiś piętnastu sztukach udało się wybrać
obie kosztowały mnie 40zł
Evka lubi tę wiadomość
-
ja na allegro płaszczyk ciążowy nowy za 50 zł wylicytowałam jak już się chwaliłam kiedyś, więc nie przepłaciłam a na te dwa miesiące czy 1,5 akurat będzie. Kurtkę dostałam od mamy starą, z racji, że jest ciut grubsza ode mnie to się dobrze na mnie zapina nawet z brzuszkiem a że ciut luźniejsza w rękawach to trudno, na spacery z Olkiem jak znalazł i też nic już nie kupuje. Na szczęście stopy mi nie urosły i moje kozaczki są na mnie dobre

Ja właśnie Olka uśpiłam, trochę pociąga tym noskiem, ale nic mu nie leci a fridą też nic nie wyciągnęłam więc może poflika poflika i mu przejdzie. Psiukam mu wodą morską i daje wit C. Oby pomogło i choroba się nie rozwinęła. Gorączki nie ma.
U nas pogoda typowo jesienna, zimno, ponuro i wietrznie. Śnieg nie pada, ale za to w połowie tygodnia ma padać śnieg z deszczem - tego nie lubię najbardziej
Wczoraj Olkowi pierwsze buty na zimę kupiłam - ciężko się wybiera buty i mierzy dla takiego szkraba ale był dzielny i dał mamie poprzymierzać ile chciałam
zdecydowałam się na takie :
http://ccc.eu/pl/kids/catalog/Lasocki%20Kids/304848
Mam nadzieje, że z romiarem dobrze wybrałam i na zimę mu wystarczą
A u nas od rana porządki i pakowanie na tyle na ile mogę w ciąży i z dzieckiem
powoli nam dom pustoszeje, a kartony i worki się piętrzą
7w3d 💔 -
ładne, ale rozumiem, że coś pod to ciepłego będziesz wkładać, bo ja to już w takiej prawie zimowej kurtce popylamakira wrote:Ja sobie kupilam takie ponczo:

Po ciazy tez w nim pochodze. Kupowac typowo ciazowa kurtke na niecale 2 miesiace, to bez sensu. Tym bardziej, że ubrania ciazowe tanie nie sa. Musialam sobie w koncu kupic dzinsy ciazowe, zaplacilam 2 stowy, a szalu nie ma. Ale przynajmniej wygodne są, a przymierzylam chyba ze 20 par.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano ano, Flakonik:D Szok. hihi
Wczoraj leżałam sobie i poczułam coś ciepłego między nogami, odrazu stres i ręka w majty - MYSLE K$^&*A! WODY ODESZŁY.
Nie wiem skąd to uczucie ciepła tam, ale nic się nie wydarzyło ani nie wyciekło.
I tak później myślałam, że już wiem jak zareaguje jak rzeczywiście odejdą - wielkim stresem
Byłam na ciuchach ale nic nie znalazłam, tylko trochę swetrów oversize kupiłam. No nic, będę musiała iść znowu za kilka dni. Może coś upoluję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:51