X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Dziewczyny które kupiły szumiącego misia Whisbear.
    Właśnie przeglądam ich ofertę w sklepie i widzę ze można do końca października kupić to urządzenie szumiące. żeby je kupić trzeba być już klientem sklepu i posiadać juz misia. Czy może któraś z was chciałaby się podzielić nr zabawki z instrukcji obsługi ? Miś jest drogi i mnie na niego nie stać a tak to bym sobie to włożyła do jakiejś innej zabawki dla Dawidka.

http://whisbear.com/sklep/szczegoly/urzadzenie-szumiace-crysensor-tylko-dla-stalych-klientow-12/wszystkie
    ja moge bez problemu Ci podac ten kod :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:33

Pola_27, Nadulka, kwiatakacji lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genoweffa a jak dawalas rade jak maz wyplywal a ty bylas sama z takim malenstwem chodzi mi o zakupy lekarza i takie normalne zycie tylko ze samej z dzieckiem bo ja mieszkam w innym miescie i nie znam tu nikogo i bede zupenie sama:( Jestem optymistka i zawsze mowie ze dam rade ale jakos tak ta nowa sytuacja mnie przeraza:(

Mama-Julka gratuluje udanej wizyty:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Nie wiem czy było takie pytanie ale czy waszym zdaniem warto kupić poduszkę antywstrząsową albo poduszkę klin dla maluszka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam na bieżąco co u Was, ale nie miałam ochoty na pisanie :-)

Czarnamalina gratuluję udanej wizyty :-D i wszystkiego najlepszego! W naszym stanie to chyba spokoju i szybkiego porodu :-D :-D :-D

Justyna14, duuużo zdrówka dla Olka.

Moje noce też nie wyglądają różowo, mam męczące sny. Czytam kryminał to śniło mi się, że zbieram dowody i ślady z trupa. A dziś, że mąż mnie zdradza z fryzjerką. Śpię na lewym boku z cebuszką, ale nieraz rozbolą biodra i się budzę :-( Dziś pospałam dłużej, udało się usnąć po wysłaniu syna do szkoły.

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Genoweffa a jak dawalas rade jak maz wyplywal a ty bylas sama z takim malenstwem chodzi mi o zakupy lekarza i takie normalne zycie tylko ze samej z dzieckiem bo ja mieszkam w innym miescie i nie znam tu nikogo i bede zupenie sama:( Jestem optymistka i zawsze mowie ze dam rade ale jakos tak ta nowa sytuacja mnie przeraza:(

Mama-Julka gratuluje udanej wizyty:)

No cóż, w zasadzie to wszędzie śmigaliśmy razem. A jak wiedziałam że Grześ przesypia podczas drzemki godzinę, to wtedy śmigałam na zakupy. Kilka razy koleżanka zaoferowała się, że pomoże ale takiego maleństwa na długo nie można zostawiać. Część rzeczy zamawiałam przez internet. Na szczęście nie przytrafiła mi się żadna ekstremalna sytuacja.

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena, dobrze zrozumiałam 30 masz dzisiaj? Wszystkiego naj i duzo zdrowia Wam zycze. Czarnamalina, wszystkiego najwspanialszego, duzo zdrowia dla Ciebe i Mikolaja :)

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• lips Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    ja moge bez problemu Ci podac ten kod :)

Pati_zuzia super że jesteś chętna się podzielić kodem :) :) :) Wysyłam ci zaproszenie to podasz mi na pw

pati_zuzia lubi tę wiadomość

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa, widzę, że trwa wielkie odliczanie...

Mnk razem z Tobą się cieszę, że będziesz pracować krócej. Nie wierzyłam, że zlituje się nad Tobą położna ;-)

Misia26, dzięki :-)

Matleena, właśnie, to ciążowa czy urodzinowa 30-tka?

Annielica nie wiem o co cho z tą antywstrząsową, a klin jest dobry gdy dziecko ulewa. Można ją zastąpić podkładając coś pod materac albo pod nóżki łóżeczka (po stronie główki), np. książki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:03

Asiowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Pchelkaa a czy siostra cioteczna nie robiła badan prenatalnych tj. PAPPY z krwi?

Nie robila, bo stwierdzila ze i tak urodzi. W przypadku tego zespolu Matka ma mozliwosc usuniecia ciazy do jakiegos tam tc, ale ona mowi ze nawet jakby wiedziala to by urodzila. Tyle ze byliby przygotowani na to, w innym szpitalu by rodzila. Ale z lekarza pajac, bo ona rodzila cc i jak sie z nia widzialam 2 tyg przed terminem planowanego cc to mowila ze cirka wazy 1400, byl to 36tc no to po samej wadze widac ze cos nie tak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Pati_zuzia super że jesteś chętna się podzielić kodem :) :) :) Wysyłam ci zaproszenie to podasz mi na pw
    Gotowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tycia, to ważę w zależności na jakiej wadze stanę :-D

Moja ulubiona waga jest u mamy (klasyczna) +12kg (waga z wczoraj). Tydzień temu +12 (też klasyczna) na wizycie na NFZ. A u lekarza na prywatnej wizycie jest elektroniczna +13,2, a gdy drugi raz na nią stanęłam było już 13,5 :O Coś nie teges z nią :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:14

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:01

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Nie robila, bo stwierdzila ze i tak urodzi. W przypadku tego zespolu Matka ma mozliwosc usuniecia ciazy do jakiegos tam tc, ale ona mowi ze nawet jakby wiedziala to by urodzila. Tyle ze byliby przygotowani na to, w innym szpitalu by rodzila. Ale z lekarza pajac, bo ona rodzila cc i jak sie z nia widzialam 2 tyg przed terminem planowanego cc to mowila ze cirka wazy 1400, byl to 36tc no to po samej wadze widac ze cos nie tak.

Ma chyba możliwość do 22 czy tam do 24 tygodnia...
    Straszna tragedia, a lekarz to jakiś za przeproszeniem idiota, że nie widział rozszczepu i taka niska waga go nie niepokoiła...

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:01

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa to straszna tragedia, trudno sobie wyobrazić co przeżywają rodzice tego dzieciątka :-( ledwo się poznali z maluszkiem, a nie zdążyli się w pełni nacieszyć z narodzin. Tak niewiele czasu...rodzice nie powinno chować swoich dzieci :-( aż się płakać chce :-(

Ja również zakupiłam klin do łóżeczka, czy się przyda to nie wiem ale wolę go mieć na wszelki wypadek.

Mam pytanie do doświadczonych mam. Jesteście w stanie polecić jakąś maść na pękające brodawki albo maści do smarowania brodawek zapobiegawczo?

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Mam pytanie do doświadczonych mam. Jesteście w stanie polecić jakąś maść na pękające brodawki albo maści do smarowania brodawek zapobiegawczo?

Bepanthen

Nadulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    zdecydowanie ta u lekarza kłamie! :D

Dzięki :-D :-D :-D
    Też sobie myślę, że mam plus 12, a nie 13! Różnica kilograma hi hi, a jaką robi różnicę, zwłaszcza w głowie :-D

Nadulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:

To było tak dawno temu, ale wydaje mi się że małż do szpitala kupił mi Bepanthen.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek ją smaruje maltanem ale polecić nie mogę :P bo nie wiem czy coś da :)

Ja się właśnie zwazylam z ciekawości i nie ma tragedii przez 3 tyg od wizyty przybyło mi 1 kg z czego z pół pewnie sam Antek. Więc na razie mam plus 8. Mam nadzieję że uda się zamknac w jakichś 12 to będzie mniej do zrzucenia. Tzn i tak jest dużo bo przy dałoby się jeszcze zrzucić to przed ciąża było za dużo :D może jakas dietka karmiacej plus spacerki dadzą radę :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ