Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinusia wrote:Chyba coś w tym jest ,bo koleżanka też miała cesarkę z synkiem całkiem niedawno
jak już fiknął to tak został
jak mój będzie tak przybierał jak dotąd to skończy się na 4kg a wtedy chyba sama będę o cc prosiła 
Dokładnie! Jak tylko to powiedział, to w głowie przeleciałam wszystkie znajome co cc miały i faktycznie sami chłopcy. I też mam wrażenie, że mój dobije do 4 kg.
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
dzisiaj dzień ogólnych porządków a jutro już tylko segregacja i prasowanie rzeczy małego 
Dziewczyny mam pytanie, czy kupowała któraś z Was rożek Minky w takim stylu : http://allegro.pl/rozek-becik-otulacz-minky-75x75-nowosc-miko-i5297298367.html
Chciałabym go zamówić ale czaje się od dłuższego czasu i zastanawiam czy jest on czymś "wypełniony", w sensie czy będzie cieplutki na zimę czy taki bardziej letni. Bo z tej serii mają też komplety do wózka i od razu piszą że to letnie komplety ale nie wiem jak jest w przypadku rożków. Może któraś mogłaby polecić jakieś fajne, sprawdzone rożki z internetu? Nie chciałabym żeby były zbyt sztywne i cienkie.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
alisss871 wrote:Witam się i ja
dzisiaj dzień ogólnych porządków a jutro już tylko segregacja i prasowanie rzeczy małego 
Dziewczyny mam pytanie, czy kupowała któraś z Was rożek Minky w takim stylu : http://allegro.pl/rozek-becik-otulacz-minky-75x75-nowosc-miko-i5297298367.html
Chciałabym go zamówić ale czaje się od dłuższego czasu i zastanawiam czy jest on czymś "wypełniony", w sensie czy będzie cieplutki na zimę czy taki bardziej letni. Bo z tej serii mają też komplety do wózka i od razu piszą że to letnie komplety ale nie wiem jak jest w przypadku rożków. Może któraś mogłaby polecić jakieś fajne, sprawdzone rożki z internetu? Nie chciałabym żeby były zbyt sztywne i cienkie.
Fajny ten rozek, ale nie wyglada na gruby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
Acikk wrote:Ja nie kupowalam nic do wózka tylko przescieradelko i jakiś kocyk będę dawać

Ja mam jakis kiepski dzień dzisiaj nic mi się nie chce za oknem ponuro i szaro spać mi się chce i jakos tak ogólnie smutno
i tak sobie leże 
Mam prawie tak samo, tylko smutno mi nie jest, na szczęście sobie przypomniałam, że mam dziś wizytę i się ogoliłam, bo by mi przypomnienie zaczęło dzwonić na ostatnią chwilę i by było śmiesznie...
Też nie mam nic do wózka, i chcę tylko jakieś prześcieradło i do tego kocyk. -
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Ja nie kupowalam nic do wózka tylko przescieradelko i jakiś kocyk będę dawać

Ja mam jakis kiepski dzień dzisiaj nic mi się nie chce za oknem ponuro i szaro spać mi się chce i jakos tak ogólnie smutno
i tak sobie leże 
Acikk, nie daj sie hormonom!
zapodaj maske na twarz (zrob z tego co masz w domu), walnij sie na sofke z paczka ciastek i posluchaj muzyki. I glowa do gory
Zlap troche slonka od justyny14, ona dzis rozsyla
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
Hehe to powodzenia na wizycie Rewelka

My jutro idziemy na urodziny do kolegi a robi je w jakiejś knajpie/dyskotece i jakos średnio mi się uśmiecha po jakichś klubach ciagac z brzuchem
ani to pogadac bo głośno ani posiedziec... Chyba jakas zmierzla się robię no ale kurde na domowke to jeszcze a tak to blee
Ola_45 lubi tę wiadomość