Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:A co do wagi maluszków bo wczoraj była dyskusja czy nie za małe to moje na początku 33 tygodnia czyli 32t+0d ważyły 1585g i 1750g.
Też czekam az przekroczą granice 2 kg
2kg to faktycznie magiczna granica. Ja jak wczoraj usłyszałam, że 2054gramy to nagle spadł mi TAKI kamień z serca.
Twoje maluszki też już zapewne będą tyle miały. Kiedy wizyta?
-
ojejej a co tu sie dzieje,Moniek nie wylaz jeszcze nam tu przed szereg;) a tak poważnie to mam nadzieje,ze to tylko takie tam ćwiczenia macicy.. u mnie tez patrze cos ostatnio często to sie powtarza,pare razy dziennie,a nie mialam z tym problemu.
Ja usmazylam placki z jabłkami i polalam se mleczko .. a co se bede zalowac ;p -
Alicja po ciazy też napewno chętnie tam uderze

Moniek zgadzam się proszę tam porozmawiać z Pola żeby jeszcze sobie posiedziała!
A ja właśnie zamowilam pizzę bo już dluugo za mna chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:21
alicja_ lubi tę wiadomość
-
ja jak zjem te wszystkie placki to Lena napewno dobije do 2kg po tej kolacji ;palicja_ wrote:2kg to faktycznie magiczna granica. Ja jak wczoraj usłyszałam, że 2054gramy to nagle spadł mi TAKI kamień z serca.
Twoje maluszki też już zapewne będą tyle miały. Kiedy wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:22
alicja_, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
matko wy chcecie dobic tu wszystkie ..jak nie % to pizzaAcikk wrote:Alicja po ciazy też napewno chętnie tam uderze

Moniek zgadzam się proszę tam porozmawiać z Pola żeby jeszcze sobie posiedziała!
czemu ja o tym nie pomyslalam wczesniej :p
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Mąż już z Polą rozmawiał ale jak widać średnio podziałało
Torbę porodową...fajnie by było gdybym coś takiego miała...
Mam naszykowane rzeczy do zabrania ale nie mam koszul jeszcze
jedną wczoraj kupiłam...
alicja dzięki za listę
Nie dopuszczam do siebie myśli, że to już
W ogóle dziewczyny dzięki za wsparcie
Mam cichą nadzieję, że może wrócę dzisiaj do domku
iNso87, genoweffa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Dziewczyny potrzebuję pomocy

Gdzie zamawiałyście zestaw do wózka? Ja jeszcze nie zakupiłam xD
Pochwalę się, że mi szyje mama z minky. Będzie dwufunkcyjny bo w środku będzie wyjmowany wkład (watolina w poszewce) to jeszcze po zimie styknie.
iNso87, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Hej dziewczyny
ja po kolejnej wizycie w szpitalu na badaniu ktg i jestem załamana, już sama nie wiem co mam myśleć o tym. Mówią że ktg słabo wychodzi robili mi kolejne usg przeływ krwi i sprawdzali serduszko małego
bo podejrzewają że może mieć jakąś wadę ale niby usg dobre a ktg nie i tak w kółko oni już sami chyba nie wiedzą co i jak i kazali mi jutro znowu przyjść na ktg
(
No coś Ty. Jak to nie wiedzą! Dobrze, że nie odprawili Cię z kwitkiem i jutro idziesz. Może dzidzia ma kiepski dzień i dlatego takie hece. Nie martwiaj się
Jestem myślami z Tobą
Moniusia89 lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny ale patrzcie
nie pijemy już ok 7 mcy
to jak ktoś nie planuje karmić nie wiadomo ile to już bliżej niż dalej
zresztą, karmiąc pewnie już i tak będzie łatwiej bo przecież zawsze można odciągnąć albo mm do karmić :PP...
alicja_, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja gdzies tez tam jestem szok Moniek nie szalej porozmawiaj jeszcze z Pola moze mamy poslucha:)
Moj M powiedzial ze po porodzie kupi mi jakis dobry alkochol ale zapomnial ze bede karmic wiec mu tez powiedzialam ze zawsze jest jakies wyjscie z takiej sytuacjii:)
Uciekam zrobic obiadek dla M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:44
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja po ciazy też napewno chętnie tam uderze

Ok - to możemy się wybrać razem!
Zlot mamusiek
Ojjj pizzy to ja już nie jadłam sto lat! zazdroszczę. -
Dziewczyny wiem że ten temat już był poruszany ale wiadomo teraz im bliżej rozwiązania to pewne rzeczy się klaruja

Kupujecie laktatory? Bo ja nie planowalam a teraz tak myślę że chcialabym po 1 żeby mały umiał pić z butelki a po 2 żebym mogła wyjsc i moc zostawić go z tatusiem np. No i chyba lepiej żeby w butli miał moje mleczko niż sztuczne i chyba jednak kupie. A Wy jak planujecie? -
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Mąż już z Polą rozmawiał ale jak widać średnio podziałało
Torbę porodową...fajnie by było gdybym coś takiego miała...
Mam naszykowane rzeczy do zabrania ale nie mam koszul jeszcze
jedną wczoraj kupiłam...
alicja dzięki za listę
Nie dopuszczam do siebie myśli, że to już
W ogóle dziewczyny dzięki za wsparcie
Mam cichą nadzieję, że może wrócę dzisiaj do domku 
Nie ma za co
A do którego szpitala jedziesz?
Wydaje mi się, że nawet jak nie będzie nic starsznego się działo to zostawią Cie na 3 dni na obserwację. Oni tak zawsze robią - nie chcą ryzykować z kobietami w ciąży.

bo wszystko bedzie okej 
cholera ja tam tez niedaleko w kolejce;)