Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzcie jakiego właśnie sms dostałam:
"25% rabatu na wszystkie wina z Wloch i Portugalii przy zakupie min. 2 butelek, do 28 pazdziernika br. Zapraszamy do sklepow Centrum Wina."
wszystko przeciwko mnie!
Acikk, Ola_45, nick nieaktualny, Nadulka, Madzisek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaktator się przydaje choćby przy nawale pokarmu. Ciśnienie bywa tak duże, że zalewa dzieciaczka i potem nie chce pić. Dlatego warto trochę na początku odciągnąć.Acikk wrote:Dziewczyny wiem że ten temat już był poruszany ale wiadomo teraz im bliżej rozwiązania to pewne rzeczy się klaruja

Kupujecie laktatory? Bo ja nie planowalam a teraz tak myślę że chcialabym po 1 żeby mały umiał pić z butelki a po 2 żebym mogła wyjsc i moc zostawić go z tatusiem np. No i chyba lepiej żeby w butli miał moje mleczko niż sztuczne i chyba jednak kupie. A Wy jak planujecie?
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:haha pozniej zamiast pisac o dzieciaczkach bedziemy pisac, kiedy ktora sie upila w koncu
i moze nazwe watku zmienimy,albo zalozymy nowy 
To się umawiamy na forum Wiosenne popijawy albo Letnie libacje
Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Ja już pojadlam pizzy napewno się Antek podtuczyl

Wszystkie zapraszam na wspólne lezenie w rowie
razem razniej 
w kupie razniej, w kupie sila, kupy nikt nie ruszy
a widzialyscie juz film jak 17 miesieczna dziewczynka czyta?
https://www.youtube.com/watch?v=XnvDC6HiaBk -
nick nieaktualny
-
hej

Acikk
bedzie córeczka
juz 2 kg ma i termin z usg na 8.12 
wszystko w porzadku, głowka juz do dołu takze rodzimy sn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:59
Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Piegus, iNso87, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asiowa, Dżulia, agniesia2569, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, nick nieaktualny, Matleena lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Acikk wrote:W sumie w rowie jeszcze nie lezalam nigdy hmm ale różne inne sytuacje się zdarzały
najgorsze jak rozwalilam palec duży u stopy na 2 tyg przed slubem i było ryzyko że butow nie wloze 
na tydzien przed slubem zatrzasnelam palca w drzwiach ( na palcu od obraczki mialam super czarnego paznokcia... ale to nie koniec;p nastepnie zeby nie bylo nudno i ladnie na zdjeciach dostalam opryszczki na ustach w trzech miejscach, usta mialam monstrualne, no i na koniec na 3 dni przed slubem gdy przyszlam na probne czesanie, Pani poinformowala mnie, ze osoba, ktora miala mnie czesac jest zwolniona i nie ma dla mnie miejsca.
Rofl, to byly czasy
Na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze. usta sie zagoily, znalazlam innego fryzjera, a na paznokcia nalozylam sztucznego i nie bylo widac;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny