Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzcie jakiego właśnie sms dostałam:
"25% rabatu na wszystkie wina z Wloch i Portugalii przy zakupie min. 2 butelek, do 28 pazdziernika br. Zapraszamy do sklepow Centrum Wina."
wszystko przeciwko mnie!
Acikk, Ola_45, genoweffa, Nadulka, Madzisek, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaktator się przydaje choćby przy nawale pokarmu. Ciśnienie bywa tak duże, że zalewa dzieciaczka i potem nie chce pić. Dlatego warto trochę na początku odciągnąć.Acikk wrote:Dziewczyny wiem że ten temat już był poruszany ale wiadomo teraz im bliżej rozwiązania to pewne rzeczy się klaruja

Kupujecie laktatory? Bo ja nie planowalam a teraz tak myślę że chcialabym po 1 żeby mały umiał pić z butelki a po 2 żebym mogła wyjsc i moc zostawić go z tatusiem np. No i chyba lepiej żeby w butli miał moje mleczko niż sztuczne i chyba jednak kupie. A Wy jak planujecie?
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:haha pozniej zamiast pisac o dzieciaczkach bedziemy pisac, kiedy ktora sie upila w koncu
i moze nazwe watku zmienimy,albo zalozymy nowy 
To się umawiamy na forum Wiosenne popijawy albo Letnie libacje
Acikk, alicja_, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Ja już pojadlam pizzy napewno się Antek podtuczyl

Wszystkie zapraszam na wspólne lezenie w rowie
razem razniej 
w kupie razniej, w kupie sila, kupy nikt nie ruszy
a widzialyscie juz film jak 17 miesieczna dziewczynka czyta?
https://www.youtube.com/watch?v=XnvDC6HiaBk -
nick nieaktualny
-
hej

Acikk
bedzie córeczka
juz 2 kg ma i termin z usg na 8.12 
wszystko w porzadku, głowka juz do dołu takze rodzimy sn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:59
Nadulka, MeGi2986, revvelka, Mama-julka, Piegus, iNso87, Madzisek, genoweffa, Kate4, pati_zuzia, Asiowa, Dżulia, agniesia2569, rewelka, Pchelkaa, kwiatakacji, Klara87, ZieloneOliwki, Matleena lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Acikk wrote:W sumie w rowie jeszcze nie lezalam nigdy hmm ale różne inne sytuacje się zdarzały
najgorsze jak rozwalilam palec duży u stopy na 2 tyg przed slubem i było ryzyko że butow nie wloze 
na tydzien przed slubem zatrzasnelam palca w drzwiach ( na palcu od obraczki mialam super czarnego paznokcia... ale to nie koniec;p nastepnie zeby nie bylo nudno i ladnie na zdjeciach dostalam opryszczki na ustach w trzech miejscach, usta mialam monstrualne, no i na koniec na 3 dni przed slubem gdy przyszlam na probne czesanie, Pani poinformowala mnie, ze osoba, ktora miala mnie czesac jest zwolniona i nie ma dla mnie miejsca.
Rofl, to byly czasy
Na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze. usta sie zagoily, znalazlam innego fryzjera, a na paznokcia nalozylam sztucznego i nie bylo widac;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny