Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk! Ja dziś na urodziny idę, na szczęście do mieszkania znajomych.Acikk wrote:Oo sory urodziny odbywają się w "pijalni wódki i piwa" idealne miejsce dla kobiety w ósmym mcu... :]
Nie chcę nic mówić, żeby znowu na mnie nie było, ale pijalnia wódki i piwa brzmi... smakowicie
!
Tylko fajnie byłoby już być po wszystkim
-
Acikk wrote:Oo sory urodziny odbywają się w "pijalni wódki i piwa" idealne miejsce dla kobiety w ósmym mcu... :]
Byłam tam w dzień kobiet z moimi dziewczętami
wtedy jeszcze nie wiedziałam, że Pola już we mnie mieszka, bo to było 3 dni po staraniach
Polecam shota "sok z gumi jagód"
Ale to po porodzie lepiej 
Co do skurczy to wróciły, upierdliwe są co 7 minut. Dzwonię do lekarza.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaak, mów jeszcze, to się zaślinię! Zaraz sobie miskę podstawię bo ślinotoku dostanęmoniek90 wrote:Byłam tam w dzień kobiet z moimi dziewczętami
wtedy jeszcze nie wiedziałam, że Pola już we mnie mieszka, bo to było 3 dni po staraniach
Polecam shota "sok z gumi jagód"
Ale to po porodzie lepiej 
Co do skurczy to wróciły, upierdliwe są co 7 minut. Dzwonię do lekarza.
Moniek, spróbuj jeszcze wypić dużo wody, jak nie pomoże to jedź na IP, lekarz przez telefon chyba niewiele zdziała. Trzymam kciuki żebyś pozostała w dwupaku! -
ZieloneOliwki wrote:Taaak, mów jeszcze, to się zaślinię! Zaraz sobie miskę podstawię bo ślinotoku dostanę

Moniek, spróbuj jeszcze wypić dużo wody, jak nie pomoże to jedź na IP, lekarz przez telefon chyba niewiele zdziała. Trzymam kciuki żebyś pozostała w dwupaku!
Nawet mnie nie strasz, że miałabym się rozpakować! Skurcze nie są na szczęście bolesne, chociaż nie powiem, bo jest to dość nieprzyjemne uczucie...
Spróbuję z tą wodą
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Hej dziewczyny
ja po kolejnej wizycie w szpitalu na badaniu ktg i jestem załamana, już sama nie wiem co mam myśleć o tym. Mówią że ktg słabo wychodzi robili mi kolejne usg przeływ krwi i sprawdzali serduszko małego
bo podejrzewają że może mieć jakąś wadę ale niby usg dobre a ktg nie i tak w kółko oni już sami chyba nie wiedzą co i jak i kazali mi jutro znowu przyjść na ktg
(
Kurcze...
a przeplywy jak wychodzą? ale skoro wczesniej nie wykryto wady serduszka to teraz chyba tez nie powinno byc juz zadnej wady>?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Dziewczyny co mam ze sobą zabrac? Jestem zielona w temacie...
-klapki pod prysznic
-piżamę lub koszulę nocną -2 komplety
-dres
-bielizne
-szlafrok
-przybory toaletowe (kosmetyczka)
-ręczniki (min. 2 - duży i mały )
-swoje witaminy które bieżesz
-sztućce i talerze
-recznik papierowy i papuer toaletowy
-woda niegazowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkonczylam prasowanko i odpoczywam bo niby na siedzaco ale jakos sie zmeczylam

Moniek trzymaj nogi mocno razem i czekamy na jakiekolwiek wiesci zmartwilas mnie swoim wpisem trzymam mocno kciuki:)
Moniusia89 napewno bedzie z malym wszystko ok wczesniej nic lekaz nie wykryl trzymam kciuki za was. -
nick nieaktualny