Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki super ze wszystko jest ok bardzo sie ciesze
Kate WWWOOOOOWWWW ale fajnie ze wiesz ze to juz zaraz i zobaczysz malenstwa
A ja zrobilam placuszki z sosem i co wszystko pzesolilam ;/
Acikk My mamy od szwagierki ale od 3 miesiecy a cche kupic taki od 0Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:41
Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevvik wrote:No tak Kate juz wie kiedy zobaczy swoje malenstwa, a my drogie panie zostajemy wciaz w chmurze domyslow;)
Kate, jak to jest , ze nosisz dwa malenstwa i sa wieksze niz ta moja jedna zaba;) Dajesz rade:)gosia mmr, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:No kate ciekawe czy bedziesz pierwszą u nas mamusią
Ciekawą jestem jak reszta dziewczyn bliźniaków gdy bo już baaaardzo dawno się nie odzywały?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki to super cieszę się że u Was dobrze
Kate4 huhuhu powialo groza11/11 zajebiocha zawsze będą mieć wolne na swoje urodziny
tylko żeby nie chciały się pospieszyc to będzie super;) i jeszcze moja mama ma dzień później urodziny i cieszy się z tej daty;)
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:ZieloneOliwki super ze wszystko jest ok bardzo sie ciesze
Kate WWWOOOOOWWWW ale fajnie ze wiesz ze to juz zaraz i zobaczysz malenstwa
A ja zrobilam placuszki z sosem i co wszystko pzesolilam ;/
Acikk My mamy od szwagierki ale od 3 miesiecy a cche kupic taki od 0
Misia a ogladalas coś? Ja w sumie nie myślałam o takim czymś ale skoro babcia chce kupić -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mamuski moje a kupujecie albo macie już kupione dla swoich dzidkow lezaczki/bujaczki/huśtawki ?
Jak tak to jakie,pokazciebo ja właśnie dostałam polecenie od mojej babci by sobie jakos wybrać
-
Kate4 wrote:Faktycznie nie wzięłam tego pod uwagę
tylko żeby nie chciały się pospieszyc to będzie super;) i jeszcze moja mama ma dzień później urodziny i cieszy się z tej daty;)
To sciskaj nóżkimoja mama ma 17 go listopada i ciągle fantazjuje że by chciała bym urodziła w jej urodziny
Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielone oliwli super ze jest wszystko ok:-)
Kate to juz coraz blizej:-) a czemu cc? Chcialas tak czy zalecenie? Wiem ze pisalas juz ale zapomnialam:-( no to czekamy na zdj brzusia:-)
A Flakonik rzeczywiscie dawno sie nie odzywala, w dodatku zostala sama i cos ja lapaly skurcze z tego co kojarze.
Dawno nie odzywala sie Dagietka i Marta, ciekawe co u nich... -
nick nieaktualnyHej. Melduje sie ze jeszcze nie urodzilam.
Bylam zmeczona po wczorajszej szkole rodzenia i po za dzisiejsza wizyta przespalam caly dzien.
Dziewczynki moje najukochansze waza 2200g i 1970:)
Szyjka juz dosyc mocno skrocona wiec ginekolog powiedzial ze jak wytrwam do kolejnej wizyty za dwa tygodnie to wysle mnie juz do szpitala zebym tam byla juz pod opiekan do konca. Takze tak czy siak zostalo mi max 2tygodnie w domku jeszcze.
No a dzisiaj zaczelam juz 35tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:29
iNso87, gosia mmr, Madzisek, Mama-julka, rewelka, Dżulia, Evka, alicja_, Ola_45, kwiatakacji, KASIAG24, Pchelkaa, ZieloneOliwki, MeGi2986, pati_zuzia, Kate4, Matleena, Nadulka, naox, moniek90 lubią tę wiadomość