Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk wrote:Ja myślałam o czymś takim http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5500998580&ref=last-visited#thumb/1 co myslicie
?
-
jej jeszcze troche i bedziemy miec nasze dzidiolki przy sobie... masakra, ale to zlecialo
))
mi lekarz powiedzial ze od 35 tyg moge byc przygotowana do porodu... a mowia ze donoszona od 38 tc. ja jestem ciekawa jak u mnie szyjka bede miala badana 30 pazdziernika .
Mam pytanie do Was w zwiazku ze slubem moim... planujemy podziekowania dla rodzicow, zamowilam kosze z kwiatami, wiem ze z orkiestra trzeba sie dogadac mniej wiecej kiedy maja je zrobic i uszczaja piosenke ta mega wzruszajaca u nas to chyba clivera tylko moje pytanie jest taki, jak to zorganizowac??!! czy prosi sie rodzicow na srodek czy jak ?mialam juz jeden slub, ale nie mialam wogole imprezy podziekowan nic... wiec tak srednio wiem jak to ugrysc zeby bylo wszystko tak jak ma byc... POMOCY!! licze na Was
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Ja biorę 3x2 magnez plus nospe i efekt taki, ze po przejściu na drugą stronę ulicy mam ochotę wrócić do domu.
Jak tak patrzę na wasze terminy to niektórym zazdroszczę ze juz niedługo będą mogły tulic swoje maleństwa ( i wiedza kiedy!). U mnie ciąża donoszą dopiero 13 grudzień. A więc tylko zaciskac nogi
Ze mną tak źle nie jest. Dam radę dwie godz. chodzić. Dziś przesadziłam bo byłam dwa razy na mieście.
Ja się cieszę, że to jeszcze dwa miechy bo co nieco wyprawki mi brakujeCzekam na wypłatę małża, a będzie to w połowie listopada (bo wrócił z chorobowego) i zamawiam wózek. Za dwa tyg. małż przyjedzie na parę dni to zwiezie łóżeczko od mojej siostry. A po czwarte zjeżdża dopiero na święta, chociaż wiem, że w razie co to mama pomoże w domu.
-
KASIAG24 wrote:
Mam pytanie do Was w zwiazku ze slubem moim... planujemy podziekowania dla rodzicow, zamowilam kosze z kwiatami, wiem ze z orkiestra trzeba sie dogadac mniej wiecej kiedy maja je zrobic i uszczaja piosenke ta mega wzruszajaca u nas to chyba clivera tylko moje pytanie jest taki, jak to zorganizowac??!! czy prosi sie rodzicow na srodek czy jak ?mialam juz jeden slub, ale nie mialam wogole imprezy podziekowan nic... wiec tak srednio wiem jak to ugrysc zeby bylo wszystko tak jak ma byc... POMOCY!! licze na Was
genoweffa, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:jej jeszcze troche i bedziemy miec nasze dzidiolki przy sobie... masakra, ale to zlecialo
))
mi lekarz powiedzial ze od 35 tyg moge byc przygotowana do porodu... a mowia ze donoszona od 38 tc. ja jestem ciekawa jak u mnie szyjka bede miala badana 30 pazdziernika .
U nas wodzirej poprosił rodziców na środek, później my podziekowaliśmy dalismy podarek no i taniec, orkiestra na pewno Wam podpowiegenoweffa, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja bym się też nie martwiła tylko skąd mam wiedziec że szyjka zamknięta
no nic zasypie ginie pytaniami ww czwartek
co do bólu krzyża to mam wrażenie że mały coś tam ciśnie bo o dziwo bardziej mnie boli jak leże niż jak chodze czy stoję
He he wiem jaka szyjka tylko na wizycie. Co pomiędzy to niewiadomaPozostaje czekać na samolot
A Ty masz szybciej wizytę niż ja
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:jej jeszcze troche i bedziemy miec nasze dzidiolki przy sobie... masakra, ale to zlecialo
))
U Nas na weselu umowilismy sie z zespolem ze po torcie beda podziekowania. Wzielam mikrofon, zaprosilam wszystkich gosci na srodek i rodzicow i zaczelam im dziekowac- z glowy:-) rodzice plakaki, ja tak samo, goscie bili brawo:-) na spontana to wyszlo, my dalismy wielkie bukiety mamusiom a tatusiom jakis duzy dobry alko do tego w ramkach Nasze wspolne zdj:-)KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Zielone oliwli super ze jest wszystko ok:-)
Kate to juz coraz blizej:-) a czemu cc? Chcialas tak czy zalecenie? Wiem ze pisalas juz ale zapomnialam:-( no to czekamy na zdj brzusia:-)
A Flakonik rzeczywiscie dawno sie nie odzywala, w dodatku zostala sama i cos ja lapaly skurcze z tego co kojarze.
Dawno nie odzywala sie Dagietka i Marta, ciekawe co u nich...Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj wizytowałam, wszystko wporządku dzidzia zdrowa
waży już 1800g a jesteśmy w 30 tyg i 2 dniu
Mama-julka, lilianna, kwiatakacji, pati_zuzia, MeGi2986, Nadulka, Pchelkaa, genoweffa, moniek90 lubią tę wiadomość
Aniolek 6.12.2010 8tc *
Milusia 22.01.2012
Aniolek 22.11.2014 8tc* -
Mama-julka wrote:Moniusia89 oczywiście życzę żeby się uspokoiło, żebyś wyszła w dwupaku ze szpitala i zdążyła kupić komorę i wanienkę
3mam kciuki:-D
Komorę gazowa? Hahaha ah te tablety
czasami Was czytam albo sama siebie i się śmieje
-
nick nieaktualny