Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk wrote:Ja myślałam o czymś takim http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5500998580&ref=last-visited#thumb/1 co myslicie
?
Ja bym się też nie martwiła tylko skąd mam wiedziec że szyjka zamkniętano nic zasypie ginie pytaniami ww czwartek
co do bólu krzyża to mam wrażenie że mały coś tam ciśnie bo o dziwo bardziej mnie boli jak leże niż jak chodze czy stoję
Bujaczek bardzo fajny, ja planuje kupić lub jak ktoś będzie nam prezent chciał zrobić to wskazać właśnie bujaczek/ leżaczek, ale to dopiero jak synek będzie miał miesiąc lub nawet więcej.
Ja od paru dni mam podobnie, strasznie mnie krzyż boli, szczególnie jak leżę. już 3 noce się męczę strasznie. -
hej, ja jestem zmęczona po nocy. Wczoraj teściowa miała imieniny, więc poszliśmy, tylko kurwa nie uprzedziła, że znów chora jest, więc już w nocy Olek dostał gorączki, znów katarek się nasilił
załamka, czy Ci ludzi już w ogóle nie myślą? Poranek też marny, dalej temperatura, znów szczepienie muszę mu przekładać o 2 tyg
dobrze, że pada, to chociaż mi nie żal , że cały dzień w domu spędzimy.
Za to Pola dokazuje
Gratuluję udanych wizyt wczoraj
Utwierdzam się w przekonaniu, że giganta noszę pod sercem7w3d 💔 -
Eh jakos dalam rade. Leze juz w łóżeczku. Najbardziej zastanawia mnie od czego te zawroty glowy mam bo zdarzają sie coraz czescuej,moze wyniki bede miala słabe ale koniecznie musze pamietac zeby ginowi o tym wspomniec we wtorek. Dziewczyny robilyscie badanie hbs? Bo mnie dzisiaj pani w labo pytala czy antygen czy przeciwciala a gin mi nie powiedzial. Zaznaczyl tylko w karcie ciazy ze mam hbs zrobic.
-
nick nieaktualnyNadulka ja nadal w szpitalu, moze wyjde w piatek- po zbadaniu szyjki, bo w sobote miala 1 cm, a dokladnie 11 mm, wiec jesli bedzie dluzsza na co licze to moze wyjde, zalezy ile bedzie miala. Ktg dzis spoko, przez 30 min jedynie dwa skurcze ok 70. Ale chyba tak juz mi zostanie bo biore normalnie leki rozkurczowe.
Czy ktoras zamawiala wozek ze sklepu Dino? Ciekawa jestem ile czeka sie na realizacje zamowienia? Na stronie jest podane ze ok 3 dni ale jest tez napisane ze moze sie opoznic z przyczyn niezaleznych od sklepua mi zalezy zeby tak w tydzien sie wyrobili.
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie cisnienie mam niskie ale to w sumie od samego poczatku ciąży. Nawet sniadanie ciezko mi zrobic go zaraz musze na chwile usiąść. Japierdziu a tu jeszcze do 13 grudnia trzeba wytrzymac. Mam nadzieje ze synus zechce wyhsc pod koniec listopada. Dzisiaj kolejna znajoma mi powiedziala ze mam malu brzusio i ze pomyslala by ze to 5 miesiac a nie 8
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Eh jakos dalam rade. Leze juz w łóżeczku. Najbardziej zastanawia mnie od czego te zawroty glowy mam bo zdarzają sie coraz czescuej,moze wyniki bede miala słabe ale koniecznie musze pamietac zeby ginowi o tym wspomniec we wtorek. Dziewczyny robilyscie badanie hbs? Bo mnie dzisiaj pani w labo pytala czy antygen czy przeciwciala a gin mi nie powiedzial. Zaznaczyl tylko w karcie ciazy ze mam hbs zrobic.
Mam zaznaczone HBs Ag, czyli antygen. Przeciwciała chyba się bada gdy jest się chorym na WZWB.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:28
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Czy ktoras zamawiala wozek ze sklepu Dino? Ciekawa jestem ile czeka sie na realizacje zamowienia? Na stronie jest podane ze ok 3 dni ale jest tez napisane ze moze sie opoznic z przyczyn niezaleznych od sklepu
a mi zalezy zeby tak w tydzien sie wyrobili.
Przyczyny niezależne od sklepu to producent wózka, od którego zależy wyprodukowanie wózka. Byłam w Bobowózkach i facet mówił, że nawet miesiąc może trwać realizacja od niektórych firm, tyle mają zamówień. -
Mama-julka wrote:Mam zaznaczone HBs Ag, czyli antygen. Przeciwciała chyba się bada gdy jest się chorym na WZWB.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa- znajoma kupowała z pół roku temu wózek w Dino i czekała chyba miesiąc, z tym że jakiś wypasiony różowy zamawiała z tego co pamiętam.
Wam się termin przysuwa a mi się oddala, z mojego wczorajszego usg wychodzi 01.01.2016
Orientujecie się jak to z ewentualną cesarką? Profesor wczoraj mówił że jak się nie obróci to cesarka, ale w przypadku ułożenia miednicowego czekają aż akcja sama się rozpocznie czy kierują na cc wcześniej? -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Witam sie po ciezkiej nocy, oczy na zapalki... Wszystkie macie takie glupie sny? Dżisus ale sie wymeczylam, godzina koszmarow i 2-3 godziny cztania, i znow to samo. A o 6:00 maz dopracy wstaje i znow pobudka. Jakas masakra.
A jak na zlosc oczywiscie dzis zaplanowalam sobie wiecej, bo jestem sama dwa dni, wiec mialam nadzieje, ze sobie powolutku posprzatam, popiore, poprasuje. A siedze jak zombi.
Dzis zaczynamy 30 tydzien, dla mnie to magiczna liczba, ktora juz nieublagalnie pokazuje finish.Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie. Jak jest u Was...
Ja w ostatnich dniach czuje sie jak zmulona, moj mózg kompletnie nie pracuje jak wcześniej. Mam do napisania jedna analizę, która mecze od dwoch tygodni. Zwykle wystarczało mi 4-5 dni i była gotowa, teraz siedzę drugi tydzień i mam taka zmułkę, że sama siebie nie poznaje. Głowa pracuje jakbym miała w niej kisiel:/
-
nick nieaktualnyevvik wrote:Mam pytanie. Jak jest u Was...
Ja w ostatnich dniach czuje sie jak zmulona, moj mózg kompletnie nie pracuje jak wcześniej. Mam do napisania jedna analizę, która mecze od dwoch tygodni. Zwykle wystarczało mi 4-5 dni i była gotowa, teraz siedzę drugi tydzień i mam taka zmułkę, że sama siebie nie poznaje. Głowa pracuje jakbym miała w niej kisiel:/