Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania14 wrote:masz racje może nie zawsze ale u mnie niestety tak było ;/
skutki uboczne tego leku są straszne i nikomu nie życze żeby musiał go brać
a jaki miałaś wynik? ja ponad 120 a norma jest chyba do 24
Oj nie pamiętam dawno to byłoale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Dziewczyny, ma któraś z Was na brodawce takie brązowe/ czarne chrostki?
Chodzi o takie wypukłe krostki? Jak tak, to są gruczoły jakieś tam (nazwa od nazwiska) i one natłuszczają brodawki podczas laktacji. Taką mają funkcję, ale i tak się nie obejdzie bez maści/kremu jakbyś się zastanawiała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Oj nie pamiętam dawno to było
ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.
ja musiałam brać Bromergon a do tego miałam hsg i byłam już umówiona na laparoskopie
90% owulacji miałam z prawego jajnika który udrożnił się pod wpływem kontrastu, z lewej strony było OK -
stars2345 wrote:Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?
Szczerze to ją się sugerowalam tym czy mi się podobajak mi się spodobał to pojechalam poogladac czy dobrze się prowadzi i ma porzadna amortyzację i w miarę dużą gondole bo to jednak zima żeby się dzidek zmieścił w kombinezonie kocem przykryty
i żeby ,zajmował mało miejsca po złożeniu.
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStars2345 byłam tylko w Bobowózkach, to tam facet gadał, że jak zamówię od nich przez internet, to na reklamację sama odsyłam do producenta. Jak kupię w sklepie to oni to biorą na siebie. W innych sklepach to musisz poczytać na stronach, będzie napewno. Ogólnie to gwarancja powinna być na dwa lata. Ja kupuję tu u siebie, a jak będę reklamować to powinnam dostać zastępczy, ale niby kupuję taki bezawaryjny.
Dla mnie była ważna waga, wysokość, regulowana rączka, materiał, obrotowe koła i jak wygląda spacerówka. Gondola najmniej ważna bo krótko z niej korzystamy.genoweffa, stars2345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stars2345 wrote:Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?
my chcieliśmy koniecznie żeby był chodź troche z różowym, a jak pojechaliśmy do sklepu to mąż jeździł po sklepie każdym po kolei ;p podbijał, zakładał spacerówke, składał stelażmasakra
zastanawialiśmy się między jedo fyn a coletto marcello i wygrał ten drugi bo można zmienić rączke i prowadzić odwrotnie jak dziecku słoneczko świeci i jest stelaż mniejszy po złożeniu od jedo
zamawiałam w sklepie internetowym bo był 500zł tańszy i wiecej gratisów
Pani mówiła że w razie reklamacji zgłaszam do nich oni przesyłają kuriera i zabiera, mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby ale jak dla mnie to wygodniej niż zawieźć wózek na reklamacje 60km w 1 stroneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:21
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW zeromskim.
Jakis felerny personel mi sie trafil. Tak mysle chociaz...
Lekarz tez tak na odwal sie wszystko . kazdy ze mna mowil tak nieprzyjemnie. Czulam sie jakbym byla niechciana.nie na miejscu. Nie wiem czy im sie zmiana konczyla i przeze mnie musieli dluzej zostac czy co. Ale wiecej sie juz tam nie wybiore -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:No wlasnie bez usg..
W zeromskim bylam .
Kate a kiedy chcesz sie juz wybrac do szpitala? -
nick nieaktualnystars2345 wrote:Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo
Ania14 dobrze napisała bo ważne jest jak wózek się podbija. Niektóre to pamiętam, że jakbym tonę podnosiła.
Kupuję Roan Bass kolor zielony z czarną ramą.stars2345 lubi tę wiadomość
-
stars2345 wrote:Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo