Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania14 wrote:masz racje może nie zawsze ale u mnie niestety tak było ;/
skutki uboczne tego leku są straszne i nikomu nie życze żeby musiał go brać
a jaki miałaś wynik? ja ponad 120 a norma jest chyba do 24
Oj nie pamiętam dawno to było
ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Dziewczyny, ma któraś z Was na brodawce takie brązowe/ czarne chrostki?
Chodzi o takie wypukłe krostki? Jak tak, to są gruczoły jakieś tam (nazwa od nazwiska) i one natłuszczają brodawki podczas laktacji. Taką mają funkcję, ale i tak się nie obejdzie bez maści/kremu jakbyś się zastanawiała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Oj nie pamiętam dawno to było
ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.
ja musiałam brać Bromergon a do tego miałam hsg i byłam już umówiona na laparoskopie
90% owulacji miałam z prawego jajnika który udrożnił się pod wpływem kontrastu, z lewej strony było OK -
stars2345 wrote:Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?
Szczerze to ją się sugerowalam tym czy mi się podoba
jak mi się spodobał to pojechalam poogladac czy dobrze się prowadzi i ma porzadna amortyzację i w miarę dużą gondole bo to jednak zima żeby się dzidek zmieścił w kombinezonie kocem przykryty
i żeby ,zajmował mało miejsca po złożeniu.
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStars2345 byłam tylko w Bobowózkach, to tam facet gadał, że jak zamówię od nich przez internet, to na reklamację sama odsyłam do producenta. Jak kupię w sklepie to oni to biorą na siebie. W innych sklepach to musisz poczytać na stronach, będzie napewno. Ogólnie to gwarancja powinna być na dwa lata. Ja kupuję tu u siebie, a jak będę reklamować to powinnam dostać zastępczy, ale niby kupuję taki bezawaryjny.
Dla mnie była ważna waga, wysokość, regulowana rączka, materiał, obrotowe koła i jak wygląda spacerówka. Gondola najmniej ważna bo krótko z niej korzystamy.
genoweffa, stars2345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stars2345 wrote:Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?
my chcieliśmy koniecznie żeby był chodź troche z różowym, a jak pojechaliśmy do sklepu to mąż jeździł po sklepie każdym po kolei ;p podbijał, zakładał spacerówke, składał stelaż
masakra 
zastanawialiśmy się między jedo fyn a coletto marcello i wygrał ten drugi bo można zmienić rączke i prowadzić odwrotnie jak dziecku słoneczko świeci i jest stelaż mniejszy po złożeniu od jedo
zamawiałam w sklepie internetowym bo był 500zł tańszy i wiecej gratisów
Pani mówiła że w razie reklamacji zgłaszam do nich oni przesyłają kuriera i zabiera, mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby ale jak dla mnie to wygodniej niż zawieźć wózek na reklamacje 60km w 1 stroneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW zeromskim.
Jakis felerny personel mi sie trafil. Tak mysle chociaz...
Lekarz tez tak na odwal sie wszystko . kazdy ze mna mowil tak nieprzyjemnie. Czulam sie jakbym byla niechciana.nie na miejscu. Nie wiem czy im sie zmiana konczyla i przeze mnie musieli dluzej zostac czy co. Ale wiecej sie juz tam nie wybiore -
nick nieaktualnyJą chce iść od początku listopada będę o tym rozmawiać z gin na wizycie w poniedz. W końcu do 11.11 zostanie tylko 10 dni więc myślę że tyle w szpitalu mogę posiedziećFlakonik wrote:No wlasnie bez usg..
W zeromskim bylam .
Kate a kiedy chcesz sie juz wybrac do szpitala?
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo

Ania14 dobrze napisała bo ważne jest jak wózek się podbija. Niektóre to pamiętam, że jakbym tonę podnosiła.
Kupuję Roan Bass kolor zielony z czarną ramą.
-
Ja wybralam riko brano. Tylko nie wzielismy fotelika tego co był do tego wózka bo wyglądał jak dla mnie bardziej tandetnie niż koszyk na zakupy.stars2345 wrote:Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo