X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    To już wiadomo kogo Antoś będzie słuchał :-D
    Bardzo dobrze ze chociaż kogoś hahaha :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    Ja coś takiego mam. Na początku myślałam, że to pieprzyk.

No właśnie zastanawiam się co to jest, bo wyskoczyło mi w ciąży, wcześniej tego nie miałam

• rewelka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    masz racje może nie zawsze ale u mnie niestety tak było ;/
    skutki uboczne tego leku są straszne i nikomu nie życze żeby musiał go brać

a jaki miałaś wynik? ja ponad 120 a norma jest chyba do 24

Oj nie pamiętam dawno to było :) ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Dziewczyny, ma któraś z Was na brodawce takie brązowe/ czarne chrostki?

Chodzi o takie wypukłe krostki? Jak tak, to są gruczoły jakieś tam (nazwa od nazwiska) i one natłuszczają brodawki podczas laktacji. Taką mają funkcję, ale i tak się nie obejdzie bez maści/kremu jakbyś się zastanawiała ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik współczuje przeżyć! Najważniejsze ze wszystko dobrze sie skończyło :)
    Acikk słodkie zdjęcie :) Moja Mała tez mi strasznie przypomina męża jak śpi ;)

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Bardzo dobrze ze chociaż kogoś hahaha :D

Podział musi być :-D Jednego rodzica się słucha, a drugi jest od rozpieszczania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruczoły Montgomerego. Może to i te gruczoły ale niektóre właśnie mają taki ciemny kolor.

• ania14 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Oj nie pamiętam dawno to było :) ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.

ja musiałam brać Bromergon a do tego miałam hsg i byłam już umówiona na laparoskopie
    90% owulacji miałam z prawego jajnika który udrożnił się pod wpływem kontrastu, z lewej strony było OK

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:59

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?

Szczerze to ją się sugerowalam tym czy mi się podoba :P jak mi się spodobał to pojechalam poogladac czy dobrze się prowadzi i ma porzadna amortyzację i w miarę dużą gondole bo to jednak zima żeby się dzidek zmieścił w kombinezonie kocem przykryty :) i żeby ,zajmował mało miejsca po złożeniu.

stars2345 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stars2345 byłam tylko w Bobowózkach, to tam facet gadał, że jak zamówię od nich przez internet, to na reklamację sama odsyłam do producenta. Jak kupię w sklepie to oni to biorą na siebie. W innych sklepach to musisz poczytać na stronach, będzie napewno. Ogólnie to gwarancja powinna być na dwa lata. Ja kupuję tu u siebie, a jak będę reklamować to powinnam dostać zastępczy, ale niby kupuję taki bezawaryjny.
    Dla mnie była ważna waga, wysokość, regulowana rączka, materiał, obrotowe koła i jak wygląda spacerówka. Gondola najmniej ważna bo krótko z niej korzystamy.

genoweffa, stars2345 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Komus placka po węgiersku? :p

Dla mnie! Dla mnie! Po prostu uwielbiam. A dziś jestem jak wielki odkurzacz, cały czas coś żuję. Oj ciężko będzie zgubić nadprogramowe kilogramy.

iNso87 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?

my chcieliśmy koniecznie żeby był chodź troche z różowym, a jak pojechaliśmy do sklepu to mąż jeździł po sklepie każdym po kolei ;p podbijał, zakładał spacerówke, składał stelaż :P masakra :P

zastanawialiśmy się między jedo fyn a coletto marcello i wygrał ten drugi bo można zmienić rączke i prowadzić odwrotnie jak dziecku słoneczko świeci i jest stelaż mniejszy po złożeniu od jedo

zamawiałam w sklepie internetowym bo był 500zł tańszy i wiecej gratisów
    Pani mówiła że w razie reklamacji zgłaszam do nich oni przesyłają kuriera i zabiera, mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby ale jak dla mnie to wygodniej niż zawieźć wózek na reklamacje 60km w 1 strone

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:21

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:48

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik, współczuję przeżyć. Na szczęście wszystko ok. :)
    Acik, słodkie masz maleństwo pod serduszkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeromskim.
    Jakis felerny personel mi sie trafil. Tak mysle chociaz...
    Lekarz tez tak na odwal sie wszystko . kazdy ze mna mowil tak nieprzyjemnie. Czulam sie jakbym byla niechciana.nie na miejscu. Nie wiem czy im sie zmiana konczyla i przeze mnie musieli dluzej zostac czy co. Ale wiecej sie juz tam nie wybiore

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    No wlasnie bez usg..
    W zeromskim bylam .
    Kate a kiedy chcesz sie juz wybrac do szpitala?
    Ją chce iść od początku listopada będę o tym rozmawiać z gin na wizycie w poniedz. W końcu do 11.11 zostanie tylko 10 dni więc myślę że tyle w szpitalu mogę posiedzieć;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo :D

Ania14 dobrze napisała bo ważne jest jak wózek się podbija. Niektóre to pamiętam, że jakbym tonę podnosiła.
    Kupuję Roan Bass kolor zielony z czarną ramą.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo :D
    Ja wybralam riko brano. Tylko nie wzielismy fotelika tego co był do tego wózka bo wyglądał jak dla mnie bardziej tandetnie niż koszyk na zakupy.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ