Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    To już wiadomo kogo Antoś będzie słuchał :-D
    Bardzo dobrze ze chociaż kogoś hahaha :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    Ja coś takiego mam. Na początku myślałam, że to pieprzyk.

No właśnie zastanawiam się co to jest, bo wyskoczyło mi w ciąży, wcześniej tego nie miałam

• rewelka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    masz racje może nie zawsze ale u mnie niestety tak było ;/
    skutki uboczne tego leku są straszne i nikomu nie życze żeby musiał go brać

a jaki miałaś wynik? ja ponad 120 a norma jest chyba do 24

Oj nie pamiętam dawno to było :) ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Dziewczyny, ma któraś z Was na brodawce takie brązowe/ czarne chrostki?

Chodzi o takie wypukłe krostki? Jak tak, to są gruczoły jakieś tam (nazwa od nazwiska) i one natłuszczają brodawki podczas laktacji. Taką mają funkcję, ale i tak się nie obejdzie bez maści/kremu jakbyś się zastanawiała ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik współczuje przeżyć! Najważniejsze ze wszystko dobrze sie skończyło :)
    Acikk słodkie zdjęcie :) Moja Mała tez mi strasznie przypomina męża jak śpi ;)

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Bardzo dobrze ze chociaż kogoś hahaha :D

Podział musi być :-D Jednego rodzica się słucha, a drugi jest od rozpieszczania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruczoły Montgomerego. Może to i te gruczoły ale niektóre właśnie mają taki ciemny kolor.

• ania14 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Oj nie pamiętam dawno to było :) ale teoretycznie ze mną i mężem wszystko było ok, a nie zachodziłam, po prostu nie był czas dla Nas i tyle.

ja musiałam brać Bromergon a do tego miałam hsg i byłam już umówiona na laparoskopie
    90% owulacji miałam z prawego jajnika który udrożnił się pod wpływem kontrastu, z lewej strony było OK

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:59

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?

Szczerze to ją się sugerowalam tym czy mi się podoba :P jak mi się spodobał to pojechalam poogladac czy dobrze się prowadzi i ma porzadna amortyzację i w miarę dużą gondole bo to jednak zima żeby się dzidek zmieścił w kombinezonie kocem przykryty :) i żeby ,zajmował mało miejsca po złożeniu.

stars2345 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stars2345 byłam tylko w Bobowózkach, to tam facet gadał, że jak zamówię od nich przez internet, to na reklamację sama odsyłam do producenta. Jak kupię w sklepie to oni to biorą na siebie. W innych sklepach to musisz poczytać na stronach, będzie napewno. Ogólnie to gwarancja powinna być na dwa lata. Ja kupuję tu u siebie, a jak będę reklamować to powinnam dostać zastępczy, ale niby kupuję taki bezawaryjny.
    Dla mnie była ważna waga, wysokość, regulowana rączka, materiał, obrotowe koła i jak wygląda spacerówka. Gondola najmniej ważna bo krótko z niej korzystamy.

nick nieaktualny, stars2345 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Komus placka po węgiersku? :p

Dla mnie! Dla mnie! Po prostu uwielbiam. A dziś jestem jak wielki odkurzacz, cały czas coś żuję. Oj ciężko będzie zgubić nadprogramowe kilogramy.

iNso87 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Hej, czym sugerowałyście się wybierając wózek, na co zwrócić uwagę? Bo ja nadal nie mam upatrzonego, siedzę i szukam i czytam i efektów nie widać dalej a czas goni ;/ i jak to jest z gwarancją jak kupi się przez internet to jak później reklamować?

my chcieliśmy koniecznie żeby był chodź troche z różowym, a jak pojechaliśmy do sklepu to mąż jeździł po sklepie każdym po kolei ;p podbijał, zakładał spacerówke, składał stelaż :P masakra :P

zastanawialiśmy się między jedo fyn a coletto marcello i wygrał ten drugi bo można zmienić rączke i prowadzić odwrotnie jak dziecku słoneczko świeci i jest stelaż mniejszy po złożeniu od jedo

zamawiałam w sklepie internetowym bo był 500zł tańszy i wiecej gratisów
    Pani mówiła że w razie reklamacji zgłaszam do nich oni przesyłają kuriera i zabiera, mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby ale jak dla mnie to wygodniej niż zawieźć wózek na reklamacje 60km w 1 strone

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:21

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:48

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik, współczuję przeżyć. Na szczęście wszystko ok. :)
    Acik, słodkie masz maleństwo pod serduszkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeromskim.
    Jakis felerny personel mi sie trafil. Tak mysle chociaz...
    Lekarz tez tak na odwal sie wszystko . kazdy ze mna mowil tak nieprzyjemnie. Czulam sie jakbym byla niechciana.nie na miejscu. Nie wiem czy im sie zmiana konczyla i przeze mnie musieli dluzej zostac czy co. Ale wiecej sie juz tam nie wybiore

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    No wlasnie bez usg..
    W zeromskim bylam .
    Kate a kiedy chcesz sie juz wybrac do szpitala?
    Ją chce iść od początku listopada będę o tym rozmawiać z gin na wizycie w poniedz. W końcu do 11.11 zostanie tylko 10 dni więc myślę że tyle w szpitalu mogę posiedzieć;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo :D

Ania14 dobrze napisała bo ważne jest jak wózek się podbija. Niektóre to pamiętam, że jakbym tonę podnosiła.
    Kupuję Roan Bass kolor zielony z czarną ramą.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Acikk, Mama-julka a to jaki wybralyscie? Dzieki juz troche jasniej sie zrobilo :D
    Ja wybralam riko brano. Tylko nie wzielismy fotelika tego co był do tego wózka bo wyglądał jak dla mnie bardziej tandetnie niż koszyk na zakupy.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ