Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasz klusekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:19
iNso87, annielica, Marta0912, Mama-julka, Ola_45, Flakonik, Madzisek, kwiatakacji, MeGi2986, Kate4, genoweffa, Matleena, alisss871, Nadulka, Pchelkaa, Karola1990, justyna14, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW szpitalu w którym mam zamiar rodzić kąpią dziecko po 24 godzinach. Położna też mówiła o tym, że te chusteczki nawilżane można używać ale najlepiej po miesiącu.
Ja wyczytałam gdzieś, że taka kąpiel to dla maluszka taki rytuał.
Ostatnio na szkole rodzenia panowie kąpali lalkę. Śmiechu było przy tymNajwiększym problemem nie była "kąpiel" tylko ogarnięcie tych zatrzasków w pajacyku
Jeden nawet się pytał czy nie ma jakiś takich na rzepy, byłoby prościej
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:My mamy taki zamiar:-) poki co;-) chociaz jakbym miala decydiwac to chcialabym zajsc w druga ciaze jak córcia bedzie miala ok 9-10 msc
niby mówią że karmienie piersią to antykoncepcja
o ile uda mi się karmic to do pół roku bym chciała...
sprawdze to na sobie , jak zajde wcześniej to znaczy że nie działa -
Nie wiem za bardzo jakie tematy obecnie poruszacie, ale dziś w Biedronce na wyprzedaży wypatrzyłam kapsułki do prania Jelp w cenie 10,99. Nie wiem co na to srokao, ale ma tylko trzy składniki: mydło, niejonowe związki powierzchniowo czynne oraz kompozycje zapachowe, wiec chyba nie jest źle.
genoweffa lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualnyMasakra co przezylam ..
Mama przyjechala z tata do mnie... Skurcze byly coraz bardziej bolesne wiec zawiezli mnie na ip. Tam wzieli mnie na ktg. I po pol godzinie mi sie uspokoily te skurcze same. Na poczatku byly 70-80 a potem sie wyciszyly. Tylko taki stres przezylam. Pani zaklada mi to wszystko,podlacza i ....slychac jedno serduszko. Jedno tetno. Babka sama spanikowala. Wezwala innych lekarzy. Mu juz lzy lecialy. Nie wiedzialam co sie dzieje...odlaczaja mnie od tego. Przychodzi lekarz dopiero po 15min ktos sie pofatygowal i zalozyli i podlaczyli mnie drugi raz...zaskoczylo. Dwa serduszka. Dwa tetna.
Mam dosc na dzisiaj....
Chcieli mnje zostawic na noc na obserwacje do jutra chociaz ale podziekowalam bo dobrze sie czuje ...
Cos strasznego.
Aa to nie bylo w ujastku tylko w innym szpitalu tam gdzie mielismy blizej.
Zaluje ze nie pojechalam do ujastka bi tam by sie pewnie cos takiego nie zdarzylo.
Ta babka fest nieoagrnieta jakas bylaaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:niby mówią że karmienie piersią to antykoncepcja
o ile uda mi się karmic to do pół roku bym chciała...
sprawdze to na sobie , jak zajde wcześniej to znaczy że nie działa
taaa, antykoncepcja...
Ja to bym tak po roku od urodzenia dziecka chciała postarać się o drugie. No, ale zobaczymy jak to będzie, bo latka u mnie lecą
Z tym karmieniem piersią, a antykoncepcją to tak skojarzyło mi się jak oglądacie "chłopaków do wzięcia" i ostatnio ta Asia co jest z Ryszardem powiedziała, że jest w ciąży bo ząb ją boliNo a testów nie robi bo im nie ufa i tyle na ten temat
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiakasia11 wrote:Nie wiem za bardzo jakie tematy obecnie poruszacie, ale dziś w Biedronce na wyprzedaży wypatrzyłam kapsułki do prania Jelp w cenie 10,99. Nie wiem co na to srokao, ale ma tylko trzy składniki: mydło, niejonowe związki powierzchniowo czynne oraz kompozycje zapachowe, wiec chyba nie jest źle.
Słyszałam, że Jelp jest bardzo dobry. Mam jedno pudełko tych kapsułek. Jak znajdę w takiej cenie to kupię następne.