Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Moja kuzynka nie dawała smoczka i dzieci sobie zastępowały ssajac kciuki, a tego to już w ogóle nie dało się oduczyć więc ja będę dawać smoka od początku. Mamy smoczek Bibi Swiss
Mój syn też smoczka nie chciał, a kciuka nie ssie. Na to nie ma reguły.Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarnamaalina wrote:Hey dziewczyny
) też byłam dziś na łowach w lumpkach i jestem zachwycona, zakochałam się w tych rzeczach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f34541ef54c5.jpg
Ostatnio nie mogę spać, Mikołaj strasznie mnie kopie po pęcherzu i czasem mi się wydaje, że aż prowokuje mi to skurcze, w ogóle też boli mnie spojenie. Końcówka ciąży jest wymagająca. Mój mąż ma ze mną przerąbane bo co drugi dzień muszę sobie popłakać, dobrze, że ma stalowe nerwy
Marta ja jestem z Opola, ogólnie nie kupowałam tu wózka ale na pewno masz do wyboru dwa sklepy jeden w samym centrum baby blue i jeden na obrzeżach Natallex i tam podobno wybór jest bardzo bogaty ale to jest wiedza zasłyszana tylko
Matleena Sto Lat i spełnienia marzeń !
śliczne rzeczy
Co do sklepów to dzięki za informację -
nick nieaktualnyczarnamaalina wrote:Hey dziewczyny
) też byłam dziś na łowach w lumpkach i jestem zachwycona, zakochałam się w tych rzeczach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f34541ef54c5.jpg
Ostatnio nie mogę spać, Mikołaj strasznie mnie kopie po pęcherzu i czasem mi się wydaje, że aż prowokuje mi to skurcze, w ogóle też boli mnie spojenie. Końcówka ciąży jest wymagająca. Mój mąż ma ze mną przerąbane bo co drugi dzień muszę sobie popłakać, dobrze, że ma stalowe nerwy
Marta ja jestem z Opola, ogólnie nie kupowałam tu wózka ale na pewno masz do wyboru dwa sklepy jeden w samym centrum baby blue i jeden na obrzeżach Natallex i tam podobno wybór jest bardzo bogaty ale to jest wiedza zasłyszana tylko
Matleena Sto Lat i spełnienia marzeń !
śliczne rzeczy
Co do sklepów to dzięki za informację -
Hashija wrote:ja zamykam warsztat na 2 dzieci. nie stać nas na wiecej dzieci i jeszcze większe mieszkanie niż zakładamy.
no tak...
ale są tu jakieś mamuśki np pierwszych dzieciaczków które nie planują zabezpieczać się po tej ciąży? z nadzieją że szybko beda z 2 w ciąży?
ja tak myśle... chyba że po porodzie zmienie szybko zdanie
boje się zabezpieczać że później znów trzeba będzie się starać 2 lata tak jak o Marysie
-
[wiadomość wyedytowana]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:09
Mama-julka, iNso87, Marta0912, ania14, Madzisek, genoweffa, kwiatakacji, MeGi2986, alicja_, alisss871, Klara87, Karola1990, moniek90 lubią tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Flakonik trzymam kciuki żeby dziewczynki jeszcze nie wychodziły
A ja jestem już po wizycie... Malutka ułożona glowkowoważy 2300kg
Gin stwierdził że jak mam termin na 13 grudnia to dzidzia donoszona jest już 23 listopada i wtedy może śmiało wychodzićMama-julka, iNso87, ania14, Madzisek, genoweffa, kwiatakacji, MeGi2986, Klara87, Karola1990, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Hashija wrote:Inso idealnie, ja tak samo Gabrysię bedę ubierać. zastanawiam się czy nie wziąść do szpitala ciuszków, żeby już tam ją stroić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pytałam ostatnio swojego doktorka po jakim czasie najlepiej się starać o dziecko. Mój mówi do niego, że trzeba "kuć żelazo póki gorące". Na to doktorek, "dajmy jej odpocząć trochę"
Sam ma żonę i dwie już dorosłe córki, a pięć lat temu żona urodziła mu syna mając 43 lata.
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
A dzis moja Laura miala pasowanie pierwszaka i mielismy o 9 mala imprezke w szkole;) dobrze,ze Malz miał dzis wolne.
I tak sobie przypomniałam o bliźniakach,chlopcach z Jej klasy...no co za dzieci :o tam kazde dziecko z klasy ma chyba jakis juz uraz przez nich.. na zebraniu w pn jakas matka zaczela o nich pytac..i juz taka dyskusja a to,ze jeden kopna w twarz, a to,ze zabrali kanapke,zdeptali i kazali zjesc dziewczynce,to,ze wyprowadzili z równowagi pania z rytmiki i lekcja sie nie odbyla bo pani krzyczała na nich...masakra. na zebraniu oczywiście rodzicow nie bylo -
Oluniaaa wrote:Flakonik trzymam kciuki żeby dziewczynki jeszcze nie wychodziły
A ja jestem już po wizycie... Malutka ułożona glowkowoważy 2300kg
Gin stwierdził że jak mam termin na 13 grudnia to dzidzia donoszona jest już 23 listopada i wtedy może śmiało wychodzić
o to będzie taka kluseczka jak moja
już 23 listopada??
to jak ja mam termin na 1 grudnia to po 8 listopada moge -
Hashija wrote:Inso u nas dzieciaczki będą kąpane na sali przy mamach i ponoć wtedy możemy przebierać dzieciaczki w swoje ciuszki a przed kąpaniem zabierać brudne do torby. w ten sposób nic nie zginie
-
nick nieaktualnyania14 wrote:no tak...
ale są tu jakieś mamuśki np pierwszych dzieciaczków które nie planują zabezpieczać się po tej ciąży? z nadzieją że szybko beda z 2 w ciąży?
ja tak myśle... chyba że po porodzie zmienie szybko zdanie
boje się zabezpieczać że później znów trzeba będzie się starać 2 lata tak jak o Marysie
My mamy taki zamiar:-) poki co;-) chociaz jakbym miala decydiwac to chcialabym zajsc w druga ciaze jak córcia bedzie miala ok 9-10 mscania14 lubi tę wiadomość