Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi$ia26 wrote:A robicie juz masaz szyjki ja chyba musze zwerbowac mojego do tego
Szyjki?? Chyba krocza misiają mojego nawet nie próbuje bo on i tak by nie dał rady
zbyt długo wytrzymać grzebiąc tam palcami
Ku pokrzepieniu serc wczoraj na zajęciach w moim szpitalu położna mówiła że jak mama dobrze współpracuje to nacinaja średnio raz na dziesięć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Szyjki?? Chyba krocza misia
ją mojego nawet nie próbuje bo on i tak by nie dał rady
zbyt długo wytrzymać grzebiąc tam palcami
Ku pokrzepieniu serc wczoraj na zajęciach w moim szpitalu położna mówiła że jak mama dobrze współpracuje to nacinaja średnio raz na dziesięć -
nick nieaktualnyJa masażu narazie nie robię , bo do środowej wizyty mam tam nie grzebać
Ja czekam na męża , co zrobi na obiad nie wiem , ale coś na pewno wymyśli. Pulpety bym zjadła, gołąbki też, eh chyba głodna jestem
Ja chyba kupię właśnie ten nawilżacz na kaloryfer i będę używać wtedy kiedy rzeczywiście będzie potrzeba, bo narazie wilgotność mamy ok. My jako, że mieszkamy w najbardziej zanieczyszczonym mieście czyli KRK zainwestowaliśmy w oczyszczacz powietrza , tak że on nam pilnuje jakości powietrza w mieszkaniu.
No i trzeci kurier mnie dzisiaj odwiedził - paczka z rożkami, prześcieradłami i pieluchamiJeszcze 4 paczki i wyprawka skończona - ufff.
Teraz trzeba będzie ogarnąć kącik dla maleństwa.
A i zazdroszczę tym , które mają zgodę na spacereczki i stosuneczkiMam nadzieję, że w środę też się okaże , że już mogę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKwiatakacji - i jak Zus odpowiedział co z zasiłkiem? Ja dziś też złożyłam podanie o wcześniejszy zasiłek i zastanawiam się czy do porodu będę już wiedziała co dalej. Teoretycznie mają miesiąc na odpowiedź. W sumie mogłam zrobić tak jak ty i złożyć podanie wcześniej ale nie pomyślałam. Oprócz podania, z-3b i zaświadczenia o dacie porodu coś jeszcze składałaś?