Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Możesz kupić taką dużą miskę i ją tam wkładać. Dziecko będzie miało prawie basen
Pewnie, tym bardziej praktyczniej bo jakie pluski będą dookoła później
Co do kwiatów, to nie widziałam na żywo zielonych róż, a te kapusty bardzo mi się podobają.
Jednym słowem dzień jak co dzień. A poświętować zawsze można -
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??
Ja mam taki od dwóch lat (bo mam strasznie suche powietrze w mieszkaniu) i jestem mega zadowolona
http://ravanson.pl/pl/produkt/nawilzacz-powietrza-uh-7010.htmlMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??
Tak na serio to moim nawilżaczem będzie suszarka z praniem póki nie zacznie syn raczkować.
Nie chcesz kupić taki do powieszenia na kaloryferze? Jakiś plastikowy jest teraz w Biedrze, ale nie pamiętam za ile. Kiedyś mieli chyba gliniany. -
Mi$ia26 wrote:Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??
A tak przede wszystkim masz suche powietrze w mieszkaniu? Może najpierw zmierz sobie jaką masz wilgotność, bo jak jest ok to nie ma sensu kupować. -
nick nieaktualnyrewelka wrote:Odnośnie termometra to nam położna mówiła, że są jakieś cieciowe z giętką końcówką, która jest bardzo wygodna dla dzieciaczka, ale jeszcze go nie szukałam, i dodała, że tymi dotykowymi do pół roku nie ma sensu mierzyć temperatury i właśnie lepiej się w cieczowy zaopatrzyć.
Na początku myślałam że wyszła Tobie jakaś literówka, ale sprawdzałam w googelku i okazało się, że miałam taki w domu. Służył gdzieś rok, potem myślałam, że bateria siadła, ale jednak się rozwalił. -
Mama-julka wrote:Na początku myślałam że wyszła Tobie jakaś literówka, ale sprawdzałam w googelku i okazało się, że miałam taki w domu. Służył gdzieś rok, potem myślałam, że bateria siadła, ale jednak się rozwalił.
Była literówkajuż poprawiłam, cieciowy termometr....
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:A tak przede wszystkim masz suche powietrze w mieszkaniu? Może najpierw zmierz sobie jaką masz wilgotność, bo jak jest ok to nie ma sensu kupować.
-
A ja właśnie wrocilam że sklepu i biorę się za obiad ale póki co pije herbatke i jem buleczke z szynką serkiem i ogorkiem kiszonym
Wiecie co, nie wiem czy nam ciaza wypacza mózgi ale byłam w pracy zaniesc l4 i się chwale zdjęciem antka a dziewczyny się mnie pytają co na tym zdjęciu jest bo nic nie widza tamno kurwa
WTF
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
A co do wanny i prysznica
u nas była taka sytuacja bo my kupilismy nowe mieszkanie ale już z instalacjami przygotowanymi i instalacja była pod wanne przygotowana ale z mężem chcieliśmy prysznic i teściu hydraulik przyszedł i przerobił instalacje pod prysznic
i jak juz ją przerobił to ją mowie do mojego męża kuuurde a jak tam będziemy kiedyś dziecko mieli to w sumie wanna by lepszą była bla bla no i mój mąż tak to wymyślił że w sumie teściu spowrotem ta instalacje przerabiał i mamy tak zrobione że mamy wannne i prysznic nawet z deszczownica
full opcja
Matleena, Madzisek, kwiatakacji, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja właśnie wrocilam że sklepu i biorę się za obiad ale póki co pije herbatke i jem buleczke z szynką serkiem i ogorkiem kiszonym
Wiecie co, nie wiem czy nam ciaza wypacza mózgi ale byłam w pracy zaniesc l4 i się chwale zdjęciem antka a dziewczyny się mnie pytają co na tym zdjęciu jest bo nic nie widza tamno kurwa
WTF
Bierz się za ten obiad bo jestem w drodze. Niedługo zapukam do drzwi i będę głodna
Z tym zdjęciem to błysk! Może kobiety w c. mają inne widzenie czy co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny