X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:53

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Klara87 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Możesz kupić taką dużą miskę i ją tam wkładać. Dziecko będzie miało prawie basen ;)
    O, dobry pomysł :)

Matleena lubi tę wiadomość

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Możesz kupić taką dużą miskę i ją tam wkładać. Dziecko będzie miało prawie basen ;)

Pewnie, tym bardziej praktyczniej bo jakie pluski będą dookoła później :-D

Co do kwiatów, to nie widziałam na żywo zielonych róż, a te kapusty bardzo mi się podobają.
    Jednym słowem dzień jak co dzień. A poświętować zawsze można ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??

• rewelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??

Ja mam taki od dwóch lat (bo mam strasznie suche powietrze w mieszkaniu) i jestem mega zadowolona
    http://ravanson.pl/pl/produkt/nawilzacz-powietrza-uh-7010.html

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Tak na serio to moim nawilżaczem będzie suszarka z praniem póki nie zacznie syn raczkować.
    Nie chcesz kupić taki do powieszenia na kaloryferze? Jakiś plastikowy jest teraz w Biedrze, ale nie pamiętam za ile. Kiedyś mieli chyba gliniany.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

A tak przede wszystkim masz suche powietrze w mieszkaniu? Może najpierw zmierz sobie jaką masz wilgotność, bo jak jest ok to nie ma sensu kupować.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Odnośnie termometra to nam położna mówiła, że są jakieś cieciowe z giętką końcówką, która jest bardzo wygodna dla dzieciaczka, ale jeszcze go nie szukałam, i dodała, że tymi dotykowymi do pół roku nie ma sensu mierzyć temperatury i właśnie lepiej się w cieczowy zaopatrzyć.

Na początku myślałam że wyszła Tobie jakaś literówka, ale sprawdzałam w googelku i okazało się, że miałam taki w domu. Służył gdzieś rok, potem myślałam, że bateria siadła, ale jednak się rozwalił.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Na początku myślałam że wyszła Tobie jakaś literówka, ale sprawdzałam w googelku i okazało się, że miałam taki w domu. Służył gdzieś rok, potem myślałam, że bateria siadła, ale jednak się rozwalił.

Była literówka :D już poprawiłam, cieciowy termometr....

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    A tak przede wszystkim masz suche powietrze w mieszkaniu? Może najpierw zmierz sobie jaką masz wilgotność, bo jak jest ok to nie ma sensu kupować.
    Jak palimy w piecu to wydaje mi sie ze jest suche powietrze ale faktycznie sprawdze :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wrocilam że sklepu i biorę się za obiad ale póki co pije herbatke i jem buleczke z szynką serkiem i ogorkiem kiszonym :D

Wiecie co, nie wiem czy nam ciaza wypacza mózgi ale byłam w pracy zaniesc l4 i się chwale zdjęciem antka a dziewczyny się mnie pytają co na tym zdjęciu jest bo nic nie widza tam :| no kurwa :D WTF :P

kwiatakacji lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wanny i prysznica :D u nas była taka sytuacja bo my kupilismy nowe mieszkanie ale już z instalacjami przygotowanymi i instalacja była pod wanne przygotowana ale z mężem chcieliśmy prysznic i teściu hydraulik przyszedł i przerobił instalacje pod prysznic :D i jak juz ją przerobił to ją mowie do mojego męża kuuurde a jak tam będziemy kiedyś dziecko mieli to w sumie wanna by lepszą była bla bla no i mój mąż tak to wymyślił że w sumie teściu spowrotem ta instalacje przerabiał i mamy tak zrobione że mamy wannne i prysznic nawet z deszczownica :D full opcja :D

Matleena, Madzisek, kwiatakacji, gosia mmr lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A ja właśnie wrocilam że sklepu i biorę się za obiad ale póki co pije herbatke i jem buleczke z szynką serkiem i ogorkiem kiszonym :D

Wiecie co, nie wiem czy nam ciaza wypacza mózgi ale byłam w pracy zaniesc l4 i się chwale zdjęciem antka a dziewczyny się mnie pytają co na tym zdjęciu jest bo nic nie widza tam :| no kurwa :D WTF :P

Bierz się za ten obiad bo jestem w drodze. Niedługo zapukam do drzwi i będę głodna ;-)

Z tym zdjęciem to błysk! Może kobiety w c. mają inne widzenie czy co :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mi$ia26 – jeżeli chodzi o nawilżacz to ja kupiłam DUUX. Włączałam go już wielokrotnie i jest super:)

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ja to juz glodna jestem a acikk jeszcze obiadu nie zrobila :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już robię dziewczynki kapustka się gotuje i rybka panieruje :D spokojnie spokojnie zdazymy :D

Mi$ia26, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:53

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dzis lenia i dola jednoczesnie Kacper tez malo ruchliwy przesunie sie z prawej na lewa i tyle ;/Pogoda chyba dzis tak dziala ;/

A co tu taka cisza ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Acikk nie zdąży z rybą to ja zapraszam na pulpety i buraczki ;) pyyychaaa ;)

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robicie juz masaz krocza(Acikk dobrze ze zauwazylas pomylke) ja chyba musze zwerbowac mojego do tego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:06

‹‹ 1312 1313 1314 1315 1316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ