X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:53

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Klara87 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Możesz kupić taką dużą miskę i ją tam wkładać. Dziecko będzie miało prawie basen ;)
    O, dobry pomysł :)

Matleena lubi tę wiadomość

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Możesz kupić taką dużą miskę i ją tam wkładać. Dziecko będzie miało prawie basen ;)

Pewnie, tym bardziej praktyczniej bo jakie pluski będą dookoła później :-D

Co do kwiatów, to nie widziałam na żywo zielonych róż, a te kapusty bardzo mi się podobają.
    Jednym słowem dzień jak co dzień. A poświętować zawsze można ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??

• rewelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja to mam wrazenie ze jestem jeszcze w lesie ae dobrze ze jestescie bo zapomnialam o termometrze cakowicie ;/ A mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza ??

Ja mam taki od dwóch lat (bo mam strasznie suche powietrze w mieszkaniu) i jestem mega zadowolona
    http://ravanson.pl/pl/produkt/nawilzacz-powietrza-uh-7010.html

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Tak na serio to moim nawilżaczem będzie suszarka z praniem póki nie zacznie syn raczkować.
    Nie chcesz kupić taki do powieszenia na kaloryferze? Jakiś plastikowy jest teraz w Biedrze, ale nie pamiętam za ile. Kiedyś mieli chyba gliniany.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

A tak przede wszystkim masz suche powietrze w mieszkaniu? Może najpierw zmierz sobie jaką masz wilgotność, bo jak jest ok to nie ma sensu kupować.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Odnośnie termometra to nam położna mówiła, że są jakieś cieciowe z giętką końcówką, która jest bardzo wygodna dla dzieciaczka, ale jeszcze go nie szukałam, i dodała, że tymi dotykowymi do pół roku nie ma sensu mierzyć temperatury i właśnie lepiej się w cieczowy zaopatrzyć.

Na początku myślałam że wyszła Tobie jakaś literówka, ale sprawdzałam w googelku i okazało się, że miałam taki w domu. Służył gdzieś rok, potem myślałam, że bateria siadła, ale jednak się rozwalił.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Na początku myślałam że wyszła Tobie jakaś literówka, ale sprawdzałam w googelku i okazało się, że miałam taki w domu. Służył gdzieś rok, potem myślałam, że bateria siadła, ale jednak się rozwalił.

Była literówka :D już poprawiłam, cieciowy termometr....

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    A tak przede wszystkim masz suche powietrze w mieszkaniu? Może najpierw zmierz sobie jaką masz wilgotność, bo jak jest ok to nie ma sensu kupować.
    Jak palimy w piecu to wydaje mi sie ze jest suche powietrze ale faktycznie sprawdze :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wrocilam że sklepu i biorę się za obiad ale póki co pije herbatke i jem buleczke z szynką serkiem i ogorkiem kiszonym :D

Wiecie co, nie wiem czy nam ciaza wypacza mózgi ale byłam w pracy zaniesc l4 i się chwale zdjęciem antka a dziewczyny się mnie pytają co na tym zdjęciu jest bo nic nie widza tam :| no kurwa :D WTF :P

kwiatakacji lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wanny i prysznica :D u nas była taka sytuacja bo my kupilismy nowe mieszkanie ale już z instalacjami przygotowanymi i instalacja była pod wanne przygotowana ale z mężem chcieliśmy prysznic i teściu hydraulik przyszedł i przerobił instalacje pod prysznic :D i jak juz ją przerobił to ją mowie do mojego męża kuuurde a jak tam będziemy kiedyś dziecko mieli to w sumie wanna by lepszą była bla bla no i mój mąż tak to wymyślił że w sumie teściu spowrotem ta instalacje przerabiał i mamy tak zrobione że mamy wannne i prysznic nawet z deszczownica :D full opcja :D

Matleena, Madzisek, kwiatakacji, gosia mmr lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A ja właśnie wrocilam że sklepu i biorę się za obiad ale póki co pije herbatke i jem buleczke z szynką serkiem i ogorkiem kiszonym :D

Wiecie co, nie wiem czy nam ciaza wypacza mózgi ale byłam w pracy zaniesc l4 i się chwale zdjęciem antka a dziewczyny się mnie pytają co na tym zdjęciu jest bo nic nie widza tam :| no kurwa :D WTF :P

Bierz się za ten obiad bo jestem w drodze. Niedługo zapukam do drzwi i będę głodna ;-)

Z tym zdjęciem to błysk! Może kobiety w c. mają inne widzenie czy co :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mi$ia26 – jeżeli chodzi o nawilżacz to ja kupiłam DUUX. Włączałam go już wielokrotnie i jest super:)

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ja to juz glodna jestem a acikk jeszcze obiadu nie zrobila :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już robię dziewczynki kapustka się gotuje i rybka panieruje :D spokojnie spokojnie zdazymy :D

Mi$ia26, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:53

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dzis lenia i dola jednoczesnie Kacper tez malo ruchliwy przesunie sie z prawej na lewa i tyle ;/Pogoda chyba dzis tak dziala ;/

A co tu taka cisza ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Acikk nie zdąży z rybą to ja zapraszam na pulpety i buraczki ;) pyyychaaa ;)

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robicie juz masaz krocza(Acikk dobrze ze zauwazylas pomylke) ja chyba musze zwerbowac mojego do tego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:06

‹‹ 1312 1313 1314 1315 1316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ