Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie właśnie dzisiaj znowu takie myslowki ogarnęły jak zesmy z mężem się o tej 11.30 nie umieli wywlec z sypialni, potem wiecxzorkiem znowu się udalismy na przytulanki a teraz to maluszek będzie panem naszego czasu, jakos sobie nie wyobrazam tego wszystkiego wiem że to wszystko samo przyjdzie i będzie wiele radości i miłości iii wogole ale i tak jakos mój mózg tego nie ogarnia. I tak z mężem mówimy kurde no i co przyniesiony go że szpitala postawimy na stoliku w tym nosidle i będziemy się na niego gapic i zastanawiać co dalej
-
nick nieaktualnyMadzia śliczny brzusio
kolejna chudzina
Acikk u Was już na tym etapie to się nie dziwie że pojawia się stresik ale zazdroszcze bo szybciej będziecie tulić swoje maleństwau mnie jeszcze conajmniej 6 tyg, ale chwilami czuję w środku motylki i taka ogromna radosc, ze to juz niebawem
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno Accik- ale mamy Antków!!
Też właśnie dziś z mężem rozmawilismy o tym, że już nie bedziemy sobie takim mlodym malzenstwem, ktore wszystko moze, tylko juz teraz trzeba bedzie wszystko ukladac i ustalac pod tego maluszka i tez sobie na razie nie wyobrazam tego
A co do cyckow to powiemm Wam, że jak tak patrze na to moje zdjecie to jestem w szoku, bo cycki mam jak na mnie ogromne! startowałam z A75 a teraz- masakra!alicja_ lubi tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:no Accik- ale mamy Antków!!
Też właśnie dziś z mężem rozmawilismy o tym, że już nie bedziemy sobie takim mlodym malzenstwem, ktore wszystko moze, tylko juz teraz trzeba bedzie wszystko ukladac i ustalac pod tego maluszka i tez sobie na razie nie wyobrazam tego
A co do cyckow to powiemm Wam, że jak tak patrze na to moje zdjecie to jestem w szoku, bo cycki mam jak na mnie ogromne! startowałam z A75 a teraz- masakra!
No właśnie chyba tego mi gdzieś tam trochę zal "młodego małżeństwa które wszystko może" - że tak ledwo się od mamy wyrwalismy i mało skorzystalismy z tego że robimy co chcemy -
Witam kobitki
sliczne macie te brzuszki i wy same sexi mamuski
ja przy was to pewnie wyglądam jak wieloryb
Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie? -
nick nieaktualnyAcikk wrote:No właśnie chyba tego mi gdzieś tam trochę zal "młodego małżeństwa które wszystko może" - że tak ledwo się od mamy wyrwalismy i mało skorzystalismy z tego że robimy co chcemy
nooo... my jestesmy dopiero rok po slubie, wiec tez mam takie poczucie,ze zbyt krotko sobie pouzywalismy i zbyt malo nacieszylismy sie soba, ale z drugiej strony... zawsze marzylismy o dziecku a ono przeciez jest owocem milosci! bycie mama musi byc super! -
nick nieaktualnylilianna wrote:Witam kobitki
Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie?
Nie mam doświadczenia, ale zaopatrzyłam się właśnie w butelki z Aventujedna dostalam na szkole rodzenia, a druga, troche wieksza kupilam
slyszalam,ze sa najlepsze, dlatego wybralam
-
nick nieaktualnyA to my od frontu. Zdjęcie takie sobie ,ale najważniejszy brzuch widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:01
Madzia890722, MeGi2986, Madzisek, lilianna, alicja_, ZieloneOliwki, Klara87, pati_zuzia, justyna14, genoweffa, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:nooo... my jestesmy dopiero rok po slubie, wiec tez mam takie poczucie,ze zbyt krotko sobie pouzywalismy i zbyt malo nacieszylismy sie soba, ale z drugiej strony... zawsze marzylismy o dziecku a ono przeciez jest owocem milosci! bycie mama musi byc super!
No my rok z niewielkim haczykiem także mamy podobny staża z drugiej strony przecież będziemy się nadal cieszyć sobą i do tego jeszcze naszym dzidziusiem
tylko ta ogromną odpowiedzialność za ta istotke przecież nie powiem dziecku że mama dziś nie wstaje bo jej się nie chce
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilianna wrote:Witam kobitki
Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie?
Ja mam jedną z aventu a jedną lovi medical plus - podobno super się sprawdza jak ktos chce jednocześnie piersią i butlatak czytałam w necie
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże jak patrzę na was takie chudzinki to się namawiam kompleksów
ale spoko povporodzie wracam do ćwiczeń
Eh ja mam nadzieję że mojevdziecko zechce wyskoczyć na koniec listopadaod 22 ciąża donoszona więc za miesiac mogłabym tulić już swojego okruszka
Hashija lubi tę wiadomość