X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my witamy się od frontu! :)

74a874ccf1553c0cmed.jpg

Kasia- trzymaj się dzielnie!

My byliśmy na głosowaniu- to obowiązek! ;)

Od wczoraj Antoś ma czkawki, już zaliczył trzy :D

nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie właśnie dzisiaj znowu takie myslowki ogarnęły jak zesmy z mężem się o tej 11.30 nie umieli wywlec z sypialni, potem wiecxzorkiem znowu się udalismy na przytulanki a teraz to maluszek będzie panem naszego czasu, jakos sobie nie wyobrazam tego wszystkiego wiem że to wszystko samo przyjdzie i będzie wiele radości i miłości iii wogole ale i tak jakos mój mózg tego nie ogarnia. I tak z mężem mówimy kurde no i co przyniesiony go że szpitala postawimy na stoliku w tym nosidle i będziemy się na niego gapic i zastanawiać co dalej :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo madzia!!! Ale masz Antka!! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jakie wy szczuplutkie :-D mi zrobiła zdjęcie siostra i mam 3 piłki z przodu. Napatrzeć się nie moglam że to tak wygląda. Cysie duuuzych rozmiarów i brzuchol ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia śliczny brzusio :) kolejna chudzina :)

Acikk u Was już na tym etapie to się nie dziwie że pojawia się stresik ale zazdroszcze bo szybciej będziecie tulić swoje maleństwa :) u mnie jeszcze conajmniej 6 tyg, ale chwilami czuję w środku motylki i taka ogromna radosc, ze to juz niebawem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Accik- ale mamy Antków!!

Też właśnie dziś z mężem rozmawilismy o tym, że już nie bedziemy sobie takim mlodym malzenstwem, ktore wszystko moze, tylko juz teraz trzeba bedzie wszystko ukladac i ustalac pod tego maluszka i tez sobie na razie nie wyobrazam tego ;)

A co do cyckow to powiemm Wam, że jak tak patrze na to moje zdjecie to jestem w szoku, bo cycki mam jak na mnie ogromne! startowałam z A75 a teraz- masakra!

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    no Accik- ale mamy Antków!!

Też właśnie dziś z mężem rozmawilismy o tym, że już nie bedziemy sobie takim mlodym malzenstwem, ktore wszystko moze, tylko juz teraz trzeba bedzie wszystko ukladac i ustalac pod tego maluszka i tez sobie na razie nie wyobrazam tego ;)

A co do cyckow to powiemm Wam, że jak tak patrze na to moje zdjecie to jestem w szoku, bo cycki mam jak na mnie ogromne! startowałam z A75 a teraz- masakra!

No właśnie chyba tego mi gdzieś tam trochę zal "młodego małżeństwa które wszystko może" - że tak ledwo się od mamy wyrwalismy i mało skorzystalismy z tego że robimy co chcemy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobitki :-) sliczne macie te brzuszki i wy same sexi mamuski ;-) ja przy was to pewnie wyglądam jak wieloryb :-P

Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie? :-)

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No właśnie chyba tego mi gdzieś tam trochę zal "młodego małżeństwa które wszystko może" - że tak ledwo się od mamy wyrwalismy i mało skorzystalismy z tego że robimy co chcemy :P

nooo... my jestesmy dopiero rok po slubie, wiec tez mam takie poczucie,ze zbyt krotko sobie pouzywalismy i zbyt malo nacieszylismy sie soba, ale z drugiej strony... zawsze marzylismy o dziecku a ono przeciez jest owocem milosci! bycie mama musi byc super! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:
    Witam kobitki :-) sliczne macie te brzuszki i wy same sexi mamuski ;-) ja przy was to pewnie wyglądam jak wieloryb :-P

Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie? :-)

Nie mam doświadczenia, ale zaopatrzyłam się właśnie w butelki z Aventu ;) jedna dostalam na szkole rodzenia, a druga, troche wieksza kupilam ;) slyszalam,ze sa najlepsze, dlatego wybralam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my od frontu. Zdjęcie takie sobie ,ale najważniejszy brzuch widać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:01

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    nooo... my jestesmy dopiero rok po slubie, wiec tez mam takie poczucie,ze zbyt krotko sobie pouzywalismy i zbyt malo nacieszylismy sie soba, ale z drugiej strony... zawsze marzylismy o dziecku a ono przeciez jest owocem milosci! bycie mama musi byc super! :)

No my rok z niewielkim haczykiem także mamy podobny staż :) a z drugiej strony przecież będziemy się nadal cieszyć sobą i do tego jeszcze naszym dzidziusiem :) tylko ta ogromną odpowiedzialność za ta istotke przecież nie powiem dziecku że mama dziś nie wstaje bo jej się nie chce :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a091838b8ef.jpg

chudzina! gdzie ten Twój maluszek się mieści?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:

Ja mam jedną z aventu a jedną lovi medical plus - podobno super się sprawdza jak ktos chce jednocześnie piersią i butla :) tak czytałam w necie :P

Tinusia lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a091838b8ef.jpg
    Taaa widać brzuch :D ciekawe gdzie :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my też znowu czkawke mamy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co,,, teraz każda z nas dostanie po 500zł na dziecko? Jarosław polske zbaw...

justyna14 lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A my też znowu czkawke mamy :P
    Hehe dobrze że bączków nie puszczają ;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jak patrzę na was takie chudzinki to się namawiam kompleksów :-) ale spoko povporodzie wracam do ćwiczeń :-P
    Eh ja mam nadzieję że mojevdziecko zechce wyskoczyć na koniec listopada :-) od 22 ciąża donoszona więc za miesiac mogłabym tulić już swojego okruszka :-D

Hashija lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jakie chudzinki . masakra. Ja rano też wam zrobię zdjęcie ;)

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
‹‹ 1327 1328 1329 1330 1331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ