X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my witamy się od frontu! :)

74a874ccf1553c0cmed.jpg

Kasia- trzymaj się dzielnie!

My byliśmy na głosowaniu- to obowiązek! ;)

Od wczoraj Antoś ma czkawki, już zaliczył trzy :D

MeGi2986, lilianna, kwiatakacji, Madzisek, alicja_, ZieloneOliwki, pati_zuzia, justyna14, genoweffa, Mama-julka lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie właśnie dzisiaj znowu takie myslowki ogarnęły jak zesmy z mężem się o tej 11.30 nie umieli wywlec z sypialni, potem wiecxzorkiem znowu się udalismy na przytulanki a teraz to maluszek będzie panem naszego czasu, jakos sobie nie wyobrazam tego wszystkiego wiem że to wszystko samo przyjdzie i będzie wiele radości i miłości iii wogole ale i tak jakos mój mózg tego nie ogarnia. I tak z mężem mówimy kurde no i co przyniesiony go że szpitala postawimy na stoliku w tym nosidle i będziemy się na niego gapic i zastanawiać co dalej :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo madzia!!! Ale masz Antka!! :D

Madzia890722 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jakie wy szczuplutkie :-D mi zrobiła zdjęcie siostra i mam 3 piłki z przodu. Napatrzeć się nie moglam że to tak wygląda. Cysie duuuzych rozmiarów i brzuchol ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia śliczny brzusio :) kolejna chudzina :)

Acikk u Was już na tym etapie to się nie dziwie że pojawia się stresik ale zazdroszcze bo szybciej będziecie tulić swoje maleństwa :) u mnie jeszcze conajmniej 6 tyg, ale chwilami czuję w środku motylki i taka ogromna radosc, ze to juz niebawem :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Accik- ale mamy Antków!!

Też właśnie dziś z mężem rozmawilismy o tym, że już nie bedziemy sobie takim mlodym malzenstwem, ktore wszystko moze, tylko juz teraz trzeba bedzie wszystko ukladac i ustalac pod tego maluszka i tez sobie na razie nie wyobrazam tego ;)

A co do cyckow to powiemm Wam, że jak tak patrze na to moje zdjecie to jestem w szoku, bo cycki mam jak na mnie ogromne! startowałam z A75 a teraz- masakra!

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    no Accik- ale mamy Antków!!

Też właśnie dziś z mężem rozmawilismy o tym, że już nie bedziemy sobie takim mlodym malzenstwem, ktore wszystko moze, tylko juz teraz trzeba bedzie wszystko ukladac i ustalac pod tego maluszka i tez sobie na razie nie wyobrazam tego ;)

A co do cyckow to powiemm Wam, że jak tak patrze na to moje zdjecie to jestem w szoku, bo cycki mam jak na mnie ogromne! startowałam z A75 a teraz- masakra!

No właśnie chyba tego mi gdzieś tam trochę zal "młodego małżeństwa które wszystko może" - że tak ledwo się od mamy wyrwalismy i mało skorzystalismy z tego że robimy co chcemy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobitki :-) sliczne macie te brzuszki i wy same sexi mamuski ;-) ja przy was to pewnie wyglądam jak wieloryb :-P

Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie? :-)

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No właśnie chyba tego mi gdzieś tam trochę zal "młodego małżeństwa które wszystko może" - że tak ledwo się od mamy wyrwalismy i mało skorzystalismy z tego że robimy co chcemy :P

nooo... my jestesmy dopiero rok po slubie, wiec tez mam takie poczucie,ze zbyt krotko sobie pouzywalismy i zbyt malo nacieszylismy sie soba, ale z drugiej strony... zawsze marzylismy o dziecku a ono przeciez jest owocem milosci! bycie mama musi byc super! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:
    Witam kobitki :-) sliczne macie te brzuszki i wy same sexi mamuski ;-) ja przy was to pewnie wyglądam jak wieloryb :-P

Mam pytanko czy macie jakieś doświadczenie z butelkami firmy avent a konkretnie z zestawem startowym tej firmy? W jakie butelki się zaopatrzacie lub już zaopatrzylyscie? :-)

Nie mam doświadczenia, ale zaopatrzyłam się właśnie w butelki z Aventu ;) jedna dostalam na szkole rodzenia, a druga, troche wieksza kupilam ;) slyszalam,ze sa najlepsze, dlatego wybralam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my od frontu. Zdjęcie takie sobie ,ale najważniejszy brzuch widać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:01

Madzia890722, MeGi2986, Madzisek, lilianna, alicja_, ZieloneOliwki, Klara87, pati_zuzia, justyna14, genoweffa, Mama-julka lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    nooo... my jestesmy dopiero rok po slubie, wiec tez mam takie poczucie,ze zbyt krotko sobie pouzywalismy i zbyt malo nacieszylismy sie soba, ale z drugiej strony... zawsze marzylismy o dziecku a ono przeciez jest owocem milosci! bycie mama musi byc super! :)

No my rok z niewielkim haczykiem także mamy podobny staż :) a z drugiej strony przecież będziemy się nadal cieszyć sobą i do tego jeszcze naszym dzidziusiem :) tylko ta ogromną odpowiedzialność za ta istotke przecież nie powiem dziecku że mama dziś nie wstaje bo jej się nie chce :D

Madzia890722 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a091838b8ef.jpg

chudzina! gdzie ten Twój maluszek się mieści?

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:

Ja mam jedną z aventu a jedną lovi medical plus - podobno super się sprawdza jak ktos chce jednocześnie piersią i butla :) tak czytałam w necie :P

Tinusia lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a091838b8ef.jpg
    Taaa widać brzuch :D ciekawe gdzie :D

kwiatakacji, Madzia890722 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my też znowu czkawke mamy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co,,, teraz każda z nas dostanie po 500zł na dziecko? Jarosław polske zbaw...

justyna14 lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A my też znowu czkawke mamy :P
    Hehe dobrze że bączków nie puszczają ;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jak patrzę na was takie chudzinki to się namawiam kompleksów :-) ale spoko povporodzie wracam do ćwiczeń :-P
    Eh ja mam nadzieję że mojevdziecko zechce wyskoczyć na koniec listopada :-) od 22 ciąża donoszona więc za miesiac mogłabym tulić już swojego okruszka :-D

Hashija lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jakie chudzinki . masakra. Ja rano też wam zrobię zdjęcie ;)

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
‹‹ 1327 1328 1329 1330 1331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ