Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Ehh widzisz Ty no.. a proponowalam mu wczoraj jak od Cioci wracalismy,ze zajedziemy,moze akurat jeszcze bedzie wywijac na scenie:p ale sie zawstydzil i glupio mu bylo,ze ze mna w ciazy i jeszcze Laura.. :d hehehe Czubek Moj no;D
mimo iz ona robi to naprawde dyskretnie. Zawsze z niego wtedy szydze i sie smieje, ze jakos na plazy to obce cycki ogladac mu nie przeszkadza
Pchełka, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:Wesele udane piekne dziewczyny ale o 3 w nocy zaczelam krwawic pokechalismy rano do szpitala odchodzi mi czop szyjka plaska otwarta gotowa do porodu ;/// skurcze na ktg nie reguralne. Lekarz powiedzial ze kilka godzin pozniej byla by juz reguralna akcja porodowa dostalam zastrzyki na plucka i jakies inne
Wykrakalsm sibie albo mialam takiego czujatalze poprawiny mam w szszpitalu chca zebym wytrzymala jeszczr jakies dwa tyg ehhh az sie poplakalam dzisiaj:(((( sory za lek
Bledy ale pisze na tel
OMG:(
Trzymaj się kochana!
Niech dzidziuś jeszcze posiedzi w brzuszku!
Na jakim poziomie miałaś skurcze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:
Macie już wizyty co 2 tyg? Bo Mi już teraz kazała przyjść za 2 tyg anie jak zwykle za 4.
Ja ostatnie 2-3 wizyty miałam co 10dni, a od następnej wizyty będę już miała co 7 dni
Musiałam się poumawiać już na wszystkie wizyty do końca ciąży, bo później ciężko z terminami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Ja też mam już poumawiane wszystkie wizyty do końca. Teraz mam w środę 2 tyg po poprzedniej , a dalej już co tydzień - wizyta+ktg.
A kiedy masz ostatnią wizytę? Bo ja mam 29listopada, a termin 1 grudnia - i teraz nie wiem, czy umawiać jeszcze jedną czy już nie.. -
nick nieaktualny
-
i co od Pchelkaaa cisza? czy coś przegapiłąm?
KasiaG24 ojej współczuję, ale dobrze, że dostałaś sterdydy na płucka, jeszcze z tydzień choć żeby się wszystko wstrzymało a potem to nie masz co się już martwić. Teraz potrzebny Ci odpoczynek i spokój. Dzidzia jest pod dobrą opieką i nic się nie martw, na tym etapie na pewno wszystko z dzieckiem będzie dobrze
Alicja ty naszą miss chyba jesteś! super wyglądasz!
U nas ciut leiej, jeśli tak można powiedzieć, od rana Olek miał tylko raz gorązke o godz 11 - 38,1 a poźniej już spokój, niestety znów nam zwymiotował około 18eh Zobaczymy jak noc będzie wyglądała.
alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Kasia trzymaj się tam uparcie w dwupaku bo my tu wszystkie z tobą jesteśmy.
Alicja Chudzino po tobie z przodu wcale nie widać że w ciąży jesteś
Ja jeszcze niewiem jak u mnie z wizytą będzie. Z córką miałam normalnie do końca co 4 tygodnie. We wtorek wizytuje więc zobaczymy ale obstawiam że albo będę jeszcze miała za 4 albo umówi mnie za trzy tygodnie. Rozmawiałam za to z ginekologiem o ktg i wiem ze przed porodem Nie będziemy go robić chyba że koniecznie będę chciala to da mi skierowanie na ktg do szpitala.alicja_ lubi tę wiadomość
-
Kurde wiecie co, znowu niedziela i znowu tydzień minął
jakos szybko teraz te tygodnie zaczęły mi lecieć
i jak SE pomyśle że za 3 tygodnie antus już może bezpiecznie wychodzić to jakis taki niepokój mnie ogarnia
A nie wiem czy Wam mówiłam że byłam w pracy L4 zanieść to się mnie pytali czy już urodziłam że brzuszek taki mały jak po porodzie
A jedną kolezanka to prawie plakala i mówiła że mi tak zazdrości bo oni remontowali kilka lat dom i czekali z drugim dzieckiem aż się wprowadza, niestety w międzyczasie zachorowała i bierze jakieś hardcorowe leki które ingeruja w DNA i nie ma już opcji by była w ciazy bo to by było zbyt niebezpieczne dla niej i dla dziecka...alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Kurde wiecie co, znowu niedziela i znowu tydzień minął
jakos szybko teraz te tygodnie zaczęły mi lecieć
i jak SE pomyśle że za 3 tygodnie antus już może bezpiecznie wychodzić to jakis taki niepokój mnie ogarnia
A nie wiem czy Wam mówiłam że byłam w pracy L4 zanieść to się mnie pytali czy już urodziłam że brzuszek taki mały jak po porodzie
A jedną kolezanka to prawie plakala i mówiła że mi tak zazdrości bo oni remontowali kilka lat dom i czekali z drugim dzieckiem aż się wprowadza, niestety w międzyczasie zachorowała i bierze jakieś hardcorowe leki które ingeruja w DNA i nie ma już opcji by była w ciazy bo to by było zbyt niebezpieczne dla niej i dla dziecka...
Powiem Ci, że ja sobie ostatnio uświadomiłam, że może być taka sytuacja, że np. za 2 tygodnie MOGĘ MIEĆ DZIECKO.
Niby wszystko gotowe, wyprawka czeka, torba spakowana i generalnie takie rzeczy organizacyjne są ogarnięte - to mimo wszystko ogarnęła mnie lekka panika.
A co do brzuszka - to Ty też jesteś chudzina i masz malutki brzuszek! To dlatego tak się pomylili w pracy:) Nie dziwię się
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Powiem Ci, że ja sobie ostatnio uświadomiłam, że może być taka sytuacja, że np. za 2 tygodnie MOGĘ MIEĆ DZIECKO.
Niby wszystko gotowe, wyprawka czeka, torba spakowana i generalnie takie rzeczy organizacyjne są ogarnięte - to mimo wszystko ogarnęła mnie lekka panika.
A co do brzuszka - to Ty też jesteś chudzina i masz malutki brzuszek! To dlatego tak się pomylili w pracy:) Nie dziwię się
A no właśnie, wyprawka wyprawką pokój pokojem ale jakos tak... Szybciej mi serce zaczyna bic jak o tym wszystkim myślę :PP
Megi to jutro trzymamy kciuki za Ciebie i Franka :DD
I za Alicję z SaraAlicja tonormalniee weterankaa jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:29
MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość