Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Dziewczyny czy to możliwe że ciąża ma aż taki wpływ na faceta :> bo się zaczynam martwić o mojego, poszlismy spać o 23 wczoraj, dziś o tej 11.20 ledwo go wyciagnelam z wyra przyszedł do salonu ją poszlam włosy prostowac patrzę a ten śpi
a normalnie idąc spać o 23 to najdalej o 8 by wstawal
-
Pchelkaaa a co u Ciebie? bo tak o tym czopie pisałaś i nagle cisza... jak sytuacja na froncie przedporodowym? czop dalej odchodzi? jak się czujesz?
Flakonik, iNso współczuję zdarzeń z autami i stresu niepotrzebnego Wam teraz, ludzie są bezmyśli.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyFlakonik – ja byłam na wyborach
justyna14 – Mam takie samo zdanie co do wyborów jak Ty.
Najbardziej wkurzają mnie ludzie którzy nie chodzą na wybory, a później najgłośniej szczekają, że w kraju jest źle.
Acikk – zaraz Wam wrzucę fotkę brzuszka ciążowego „od frontu” , bo widziałam, że ostatnio była na ten temat dyskusjaZdjęcie robione w Zakopanym w pokoju, więc mam nadzieje, że kwalifikuje się jako „zdjęcie z Zakopanego”
haha
Terraska – to prawda, że Zakopane jesienią jest piękne. Uwielbiam!justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZdjęcie od frontu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a495ef10c8b5.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:17
MeGi2986, Madzisek, Kourtney, Ola_45, Flakonik, Chichibi, kwiatakacji, Dżulia, justyna14, lilianna, Klara87, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wesele udane piekne dziewczyny ale o 3 w nocy zaczelam krwawic pokechalismy rano do szpitala odchodzi mi czop szyjka plaska otwarta gotowa do porodu ;/// skurcze na ktg nie reguralne. Lekarz powiedzial ze kilka godzin pozniej byla by juz reguralna akcja porodowa dostalam zastrzyki na plucka i jakies inne
Wykrakalsm sibie albo mialam takiego czujatalze poprawiny mam w szszpitalu chca zebym wytrzymala jeszczr jakies dwa tyg ehhh az sie poplakalam dzisiaj:(((( sory za lek
Bledy ale pisze na tel -
nick nieaktualny