X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super ze obeszlo sie bez mandatu, ale co musialas sie nawkurzac to Twoje. My wczoraj bylismy w Auchan na hetmanskiej to ja nie moglam patrzec jak bialorusini jezdza, brak slow!
    No kojarze gdzie to jest. Dobrze wiedzieć ze jest jakis lekarz z powolania. Narazie jestem zapisana u siebie i niby tutaj tez jest dobry pediatra ale to sie okaze w praktyce.
    A na otwarcie galerii sie nie wybieracie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki czytam czytam i konca nie widac, ale sie udalo :)
    OJ Justyna zdrowka dla Olusia, biedactwo,oby leki pomogly. Moj Gabrys cale szczescie nie choruje zbytnio, raz mial antybiotyk z pol roku temu, bo jakas infekcja sie przypaletala,ale szybko zadzialal, a z uszami nie ma zartu. Nasz Gp zawsze jak ide na wizyte i nie ma znaczenia z czym to oslucha, sprawdzi gardlo, uszy temperature wiec ja nie mam powodow do narzekan. Mojej kolezanki coreczka miala zapalenia ucha w wieku 3 miesiecy i spedzili chyba dobre 2 tyg w szpitalu a najpierw tez lekarka przepisala jakis syrop tylko nie pamietam na co i dopero w szpitalu powiedzieli,ze to uszy.
    Jesli chodzi o wybory to ja glosowac nie bede,ale szczerze mowiac ja sie w ogole nie orientuje w polskiej polityce teraz,ale mysle, ze Polacy lubia narzekac ;) a jesli chodzi o kwestie narzekania tak ogolnie to ja sie staram jak najmniej,ale ostatnio zrzedze mojemu mezowi i kiedys tak mu marudze i marudze i sie czepiam i nagle mowie kurde zrzedze nie, a on no ostatnio jakos duzo :D moze mi nudno i szukam zapalnia do klotni ;)
    na cmentarz we wszystkich swietych chetnie bym poszla, bo juz chyba z conajmniej 5 lat nie bylam w wtym czasie. Tez zawsze zbieralismy sie rodzinka przy jednym grobie i wieczorne spacery tak milo wspominam.
    Inso wspolczuje przezyc z samochodem, ja wprawdzie nie mam prawka, ale robie kurs. 12 listopada mam test i boje sie ze do praktycznego nie uda mi sie podejsc przed porodem. Dzis przyczepimy L-ke do naszego auta i wybiore sie na przejazdzke z mezem :) trzymajcie kciuki,zeby mi sie udalo z tym prawkiem,tak zaluje ze za mlodu nie zrobilam,no ale coz lepiej pozno niz wcale,przynajmniej sprobuje :)
    Teraz moge sie pobyczyc z 1.5 godziny jeszcze bo na obiad wszystko przygotowane,aby wstawic ziemniaczki i usmazyc kotleciki, lubie tak, a po obidaku blogie lenistwo, bo maly pojdzie spac, bo jak narazie stwierdzil ze zbyt czysto w domu i musi cos z tym zrobic a dopiero co posprzatalama, no ale od czego ma zabawki,zeby sie nimi bawic a nie sie na nie patrzec :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh a ja cofam co napisalam o spaniu bo napisalam do Was posta i usnelam i obudzilam się 20 min temu i jak pomyslalam że wczoraj to już by była 12:20 to za głowę się zlapalam :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk spij spij ile mozesz i nie miej wyrzutow sumienia, pamietaj sen to zdrowie ;) a zdrowie bardzo wazne zwlaszcza teraz :) ja tam jak mam tylko mozliwosc to spie :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy mojje dziecko dzięki temu będzie spokojniejsze jak już się urodzi :D kurde jak czasem się klade i buszuje to nie ma opcji żebym zasnęła ale jak juznzasne to nawet kopniaki małego mnie nie budzą :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja powoli kupuje prezenty na urodziny i swieta, bo pozniej wszystko mi sie zbierze naraz i dopiero bedzie wydatek za jednym zamachem. Nie wiem tylko co upic mezowi na urodziny, bo jemu jak zawsze nic nie potrzeba :) myslalam o portfelu, co Wy na to, a i podzielcie sie jakas idea na prezent pod choinke. :) jednego roku kupilam mu szlafrok, taki milusi, ze wiecej ja go uzywam niz on :D

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_zuzia ja tez juz pomalu mysle o prezentach na swieta. Widze ze Twoj tak jak i moj maz wcale nam tego nie ułatwiają ;) tyle mam dobrze ze moj lubi majsterkowac i mu zawsze cos sie z narzedzi przyda.

Acikk ja tam nie wiem ile w tym prawdy, ale niby jak dzieciaczek spokojny w ciazy to i pozniej tez taki ;)

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mój tak samo jak Wasz :) jedyne co uwielbia to wszelkiego rodzaju narzędzia i sprzety. W zeszłym roku dostał wkretarke to się cieszył po prostu jak dziecko :) tylko ja nie umiem mu nic takiego kupić bo się na tym nie znam, a on do każdego sprzętu ma określone wymagania co do mocy parametrów itp :P a tak to NIC nie potrzebuje nigdy... A odkąd mieszkamy i żyjemy razem to już wogole jest masakra bo on uważa że kupowanie sobie prezentów za wspólną kasę jest bez sensu i że przecież jak coś potrzebujemy to i tak kupujemy :P no i w tym roku nie było prezentów urodzinowych :D ja dostałam kwiatki a on wiadomo co... :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to może na swieta przebierz sie w sexi stroj sniezynki ;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wymyśliłam że mojemu na święta zamówię koszulkę że znakiem stóp i napisem "uwaga żonaty. DWOJE dzieci, zasłużona hipoteka, chrapie ;-)" podejrzewam że on chyba też mi jakąś koszulkę zrobi :-) jak mała miła się rodzic to na święta zamówiłam mu z napisem "będę tatą, zbieram na pieluchy" a on też zrobił mi z napisem "najlepsza mama na świecie" i zdjęciem córeczki z usg :-)

MeGi2986 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha to i moj kupuje sobie jakies sprzety no ale ja niestety w tej kwestii jestem lekko ciemna :) i on sobie kupuje zawsze jakies takie sprzety, a ile sie oczyta,posprawdza nim cos wybierze i kupi :) ja sama nie lubie dostawac prezentow no chyba ze jakies symboliczne,ale za to lubie obdarowywac :)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    No to super ze obeszlo sie bez mandatu, ale co musialas sie nawkurzac to Twoje. My wczoraj bylismy w Auchan na hetmanskiej to ja nie moglam patrzec jak bialorusini jezdza, brak slow!
    No kojarze gdzie to jest. Dobrze wiedzieć ze jest jakis lekarz z powolania. Narazie jestem zapisana u siebie i niby tutaj tez jest dobry pediatra ale to sie okaze w praktyce.
    A na otwarcie galerii sie nie wybieracie? ;)
    Chcialam dzis pojechac ale potem pomyslalam,ze wkurzac sie znowu na parkingu...bo aut bedzie mnostwo to bez sensu,w tyg pojade zobaczyc co ciekawego tam jest. Z reszta jak popatrze na moje ulubione sklepy z ciuchami to oslabne,ze nic nie moge kupic:p
    Patizuzia to trzymam kciuki za zdany egzamin,ja prawko mam od 19r.ż. czyli juz niedlugo 10 lat bedzie;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    my już po ostrym dyżurze, okazało się że Olek nie ząbkuje tak silnie tylko ma zapalenie uszu! kurna mać! tyle czasu dziecina cierpiała :/ żeby coś trafiło tą naszą pediatre! wrrr

dostał antybiotyk i jak do wtorku temperatury się nie unormują, to kontrola, a jak unormują to kontrola w piątek. Ale jestem zła na siebie że tyle czekaliśmy i na tą naszą pediare że go tak olała i błędnie zdiagnozowała :/

Biedny Olek. Wiem co to za bol dla dziecka przy zapaleniu ucha. Też mnie wkurzyli pediatrzy w przychodni i jak coś mi nie pasowało to szłam do takiego starszego fajnego doktorka i wszystko się wyjaśniało,a dziecko nie cierpiało.

Ja już byólam na wyborach. Wcześnie wstaliśmy przez zmianę czasu to pojechaliśmy.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Acikk to może na swieta przebierz sie w sexi stroj sniezynki ;)

Ha ha :) z flakowatym brzuchem i nabitymi cyckami :DD chyba by umarł że śmiechu :P

Hashija lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • stars2345 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:59

genoweffa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek fajny pomysł z tymi koszulkami :)

Inso ja wczoraj ogladalam filmik z otwarcia to troche ludzi bylo, ale niby prawdziwe oblezenie przezyla wieczorem :P dzisiaj to juz wogole beda tlumy bo Farna ma spiewac. Ja tak samo juz nawet nie chodze po sklepach bo tyle fajnych ubran jest.

Moj mi na tyle czasem ulatwia ze np na allegro doda kilka rzeczy ktore mu sie podobaja i moge z tego wybrac, zawsze to jakas niby niespodzianka :P

Hashija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk smiem twierdzic ze akurat Twoj brzuszek szybko wroci do formy, a co do cyckow no coz, kazdy lubi co innego ;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Acikk smiem twierdzic ze akurat Twoj brzuszek szybko wroci do formy, a co do cyckow no coz, kazdy lubi co innego ;)
    Ah zapomniałam jeszcze o podpasce to dopiero podnieta :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to możliwe że ciąża ma aż taki wpływ na faceta :> bo się zaczynam martwić o mojego, poszlismy spać o 23 wczoraj, dziś o tej 11.20 ledwo go wyciagnelam z wyra przyszedł do salonu ją poszlam włosy prostowac patrzę a ten śpi :P a normalnie idąc spać o 23 to najdalej o 8 by wstawal

Dżulia lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Acikk twoja senność i jemu się udziela :-) skoro jak kobieta w ciąży to facetowi też rośnie brzuch to może że spaniem podobnie :-P

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1323 1324 1325 1326 1327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ