Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to super ze obeszlo sie bez mandatu, ale co musialas sie nawkurzac to Twoje. My wczoraj bylismy w Auchan na hetmanskiej to ja nie moglam patrzec jak bialorusini jezdza, brak slow!
No kojarze gdzie to jest. Dobrze wiedzieć ze jest jakis lekarz z powolania. Narazie jestem zapisana u siebie i niby tutaj tez jest dobry pediatra ale to sie okaze w praktyce.
A na otwarcie galerii sie nie wybieracie? -
nick nieaktualnyhej dziewuszki czytam czytam i konca nie widac, ale sie udalo
OJ Justyna zdrowka dla Olusia, biedactwo,oby leki pomogly. Moj Gabrys cale szczescie nie choruje zbytnio, raz mial antybiotyk z pol roku temu, bo jakas infekcja sie przypaletala,ale szybko zadzialal, a z uszami nie ma zartu. Nasz Gp zawsze jak ide na wizyte i nie ma znaczenia z czym to oslucha, sprawdzi gardlo, uszy temperature wiec ja nie mam powodow do narzekan. Mojej kolezanki coreczka miala zapalenia ucha w wieku 3 miesiecy i spedzili chyba dobre 2 tyg w szpitalu a najpierw tez lekarka przepisala jakis syrop tylko nie pamietam na co i dopero w szpitalu powiedzieli,ze to uszy.
Jesli chodzi o wybory to ja glosowac nie bede,ale szczerze mowiac ja sie w ogole nie orientuje w polskiej polityce teraz,ale mysle, ze Polacy lubia narzekaca jesli chodzi o kwestie narzekania tak ogolnie to ja sie staram jak najmniej,ale ostatnio zrzedze mojemu mezowi i kiedys tak mu marudze i marudze i sie czepiam i nagle mowie kurde zrzedze nie, a on no ostatnio jakos duzo
moze mi nudno i szukam zapalnia do klotni
na cmentarz we wszystkich swietych chetnie bym poszla, bo juz chyba z conajmniej 5 lat nie bylam w wtym czasie. Tez zawsze zbieralismy sie rodzinka przy jednym grobie i wieczorne spacery tak milo wspominam.
Inso wspolczuje przezyc z samochodem, ja wprawdzie nie mam prawka, ale robie kurs. 12 listopada mam test i boje sie ze do praktycznego nie uda mi sie podejsc przed porodem. Dzis przyczepimy L-ke do naszego auta i wybiore sie na przejazdzke z mezemtrzymajcie kciuki,zeby mi sie udalo z tym prawkiem,tak zaluje ze za mlodu nie zrobilam,no ale coz lepiej pozno niz wcale,przynajmniej sprobuje
Teraz moge sie pobyczyc z 1.5 godziny jeszcze bo na obiad wszystko przygotowane,aby wstawic ziemniaczki i usmazyc kotleciki, lubie tak, a po obidaku blogie lenistwo, bo maly pojdzie spac, bo jak narazie stwierdzil ze zbyt czysto w domu i musi cos z tym zrobic a dopiero co posprzatalama, no ale od czego ma zabawki,zeby sie nimi bawic a nie sie na nie patrzec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja powoli kupuje prezenty na urodziny i swieta, bo pozniej wszystko mi sie zbierze naraz i dopiero bedzie wydatek za jednym zamachem. Nie wiem tylko co upic mezowi na urodziny, bo jemu jak zawsze nic nie potrzeba
myslalam o portfelu, co Wy na to, a i podzielcie sie jakas idea na prezent pod choinke.
jednego roku kupilam mu szlafrok, taki milusi, ze wiecej ja go uzywam niz on
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati_zuzia ja tez juz pomalu mysle o prezentach na swieta. Widze ze Twoj tak jak i moj maz wcale nam tego nie ułatwiają
tyle mam dobrze ze moj lubi majsterkowac i mu zawsze cos sie z narzedzi przyda.
Acikk ja tam nie wiem ile w tym prawdy, ale niby jak dzieciaczek spokojny w ciazy to i pozniej tez takipati_zuzia lubi tę wiadomość
-
No to mój tak samo jak Wasz
jedyne co uwielbia to wszelkiego rodzaju narzędzia i sprzety. W zeszłym roku dostał wkretarke to się cieszył po prostu jak dziecko
tylko ja nie umiem mu nic takiego kupić bo się na tym nie znam, a on do każdego sprzętu ma określone wymagania co do mocy parametrów itp
a tak to NIC nie potrzebuje nigdy... A odkąd mieszkamy i żyjemy razem to już wogole jest masakra bo on uważa że kupowanie sobie prezentów za wspólną kasę jest bez sensu i że przecież jak coś potrzebujemy to i tak kupujemy
no i w tym roku nie było prezentów urodzinowych
ja dostałam kwiatki a on wiadomo co...
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już wymyśliłam że mojemu na święta zamówię koszulkę że znakiem stóp i napisem "uwaga żonaty. DWOJE dzieci, zasłużona hipoteka, chrapie
" podejrzewam że on chyba też mi jakąś koszulkę zrobi
jak mała miła się rodzic to na święta zamówiłam mu z napisem "będę tatą, zbieram na pieluchy" a on też zrobił mi z napisem "najlepsza mama na świecie" i zdjęciem córeczki z usg
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha to i moj kupuje sobie jakies sprzety no ale ja niestety w tej kwestii jestem lekko ciemna
i on sobie kupuje zawsze jakies takie sprzety, a ile sie oczyta,posprawdza nim cos wybierze i kupi
ja sama nie lubie dostawac prezentow no chyba ze jakies symboliczne,ale za to lubie obdarowywac
-
MeGi2986 wrote:No to super ze obeszlo sie bez mandatu, ale co musialas sie nawkurzac to Twoje. My wczoraj bylismy w Auchan na hetmanskiej to ja nie moglam patrzec jak bialorusini jezdza, brak slow!
No kojarze gdzie to jest. Dobrze wiedzieć ze jest jakis lekarz z powolania. Narazie jestem zapisana u siebie i niby tutaj tez jest dobry pediatra ale to sie okaze w praktyce.
A na otwarcie galerii sie nie wybieracie?
Patizuzia to trzymam kciuki za zdany egzamin,ja prawko mam od 19r.ż. czyli juz niedlugo 10 lat bedzie;)
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:my już po ostrym dyżurze, okazało się że Olek nie ząbkuje tak silnie tylko ma zapalenie uszu! kurna mać! tyle czasu dziecina cierpiała
żeby coś trafiło tą naszą pediatre! wrrr
dostał antybiotyk i jak do wtorku temperatury się nie unormują, to kontrola, a jak unormują to kontrola w piątek. Ale jestem zła na siebie że tyle czekaliśmy i na tą naszą pediare że go tak olała i błędnie zdiagnozowała
Biedny Olek. Wiem co to za bol dla dziecka przy zapaleniu ucha. Też mnie wkurzyli pediatrzy w przychodni i jak coś mi nie pasowało to szłam do takiego starszego fajnego doktorka i wszystko się wyjaśniało,a dziecko nie cierpiało.
Ja już byólam na wyborach. Wcześnie wstaliśmy przez zmianę czasu to pojechaliśmy. -
nick nieaktualnyMadzisek fajny pomysł z tymi koszulkami
Inso ja wczoraj ogladalam filmik z otwarcia to troche ludzi bylo, ale niby prawdziwe oblezenie przezyla wieczoremdzisiaj to juz wogole beda tlumy bo Farna ma spiewac. Ja tak samo juz nawet nie chodze po sklepach bo tyle fajnych ubran jest.
Moj mi na tyle czasem ulatwia ze np na allegro doda kilka rzeczy ktore mu sie podobaja i moge z tego wybrac, zawsze to jakas niby niespodziankaHashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy to możliwe że ciąża ma aż taki wpływ na faceta :> bo się zaczynam martwić o mojego, poszlismy spać o 23 wczoraj, dziś o tej 11.20 ledwo go wyciagnelam z wyra przyszedł do salonu ją poszlam włosy prostowac patrzę a ten śpi
a normalnie idąc spać o 23 to najdalej o 8 by wstawal
Dżulia lubi tę wiadomość