X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Kasia...z jednej strony wszystkiego najlepszego dla Was...z drugiej 3mam kciuki abys jeszcze wytrzymala, aby leki pomogły i się wszystko wyciszyło...3maj sie ciepło kochana:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik a Ty jak sie czujesz??

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dostalam ale nawrt nie wiem co napewno magnez o jakies tablrtki dwie no i dwa zastrzyki domiesniowe
    Skurcze troche ucichly

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Flakonik a Ty jak sie czujesz??
    Ja calkiem dobrze :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja! Ty chudzino nienawidzę Cię :D a tak serio cudownie wygladasz Sara będzie miała naprawdę seksi mamusie :)

Kasiag no to wykrakalas :/ to trzymaj się jak najdluzej, w którym szpitalu jesteś??

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Justyna 14

Dużo zdrówka dla synka!

Kasiag

Trzymaj się w dwupaku jak najdłużej. Dużo siły, spokoju i zdrówka!

justyna14 lubi tę wiadomość

tb73hdge49irrilb.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:47

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia trzymaj się i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu.

Alicja - jakbym nie wiedziała to bym nie powiedziała że jesteś w ciąży :)

Ja byłam na wyborach, ale zmęczył mnie ten spacer.

Justyna współczuję przejść z pediatrą. Właśnie to mnie martwi - wybór pediatry. Ciężko trafić na lekarza z powołaniem.

Dziewczyny z Krakowa gdzie zapisujecie swoje maluchy do pediatry? Macie jakiegoś polecanego lekarza?

My wczoraj byliśmy na dniach otwartych - przeraziło mnie jakie te dzieciaczki są malusie. Jak sobie z takim okruszkiem poradzę. Szpital jak szpital, ale zdecydowaliśmy się i umówiliśmy z położną do porodu.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Alicja! Ty chudzino nienawidzę Cię :D a tak serio cudownie wygladasz Sara będzie miała naprawdę seksi mamusie :)

Kasiag no to wykrakalas :/ to trzymaj się jak najdluzej, w którym szpitalu jesteś??
    W pinczowie bo w tych okolocach bralidmy slub. Chcieli mnie znajomi zawiesc do katowic ale tam mam stad 200 km

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Hejki
    Inso wspolczuje sytuacji na parkingu :/
    a mozesz powiedziec jak nazywa sie ten lekarz, bo mam problem gdzie zapisać małego jak sie urodzi. Bo trzeba zapisac do rodzinnego i pediatry takie małe dziecko, tak?

My tez idziemy na wybory, lepiej pojść, oddać głos i miećjakiś wpływ na to co się dzieje niż później narzekać.
    Tak,przy urodzeniu w szpitalu podajesz nazwe przychodni i lekarza i polozna srodowiskowa. Ja chodze do dr Grazyny Tynkiewicz.

stars2345 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Madzisek fajny pomysł z tymi koszulkami :)

Inso ja wczoraj ogladalam filmik z otwarcia to troche ludzi bylo, ale niby prawdziwe oblezenie przezyla wieczorem :P dzisiaj to juz wogole beda tlumy bo Farna ma spiewac. Ja tak samo juz nawet nie chodze po sklepach bo tyle fajnych ubran jest.

Moj mi na tyle czasem ulatwia ze np na allegro doda kilka rzeczy ktore mu sie podobaja i moge z tego wybrac, zawsze to jakas niby niespodzianka :P
    A ja myslalam,ze Farna wczoraj byla:p eh musze podenerwowac swego Meza bo zawsze mowil,ze Ewcia to jego ulubiona gwiazda,ze to prawie jak jego dziewczyna:p hehehe zawsze sie z niego nabijalam i on oczywiscie zartowal;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    Kasia trzymaj się i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu.

Alicja - jakbym nie wiedziała to bym nie powiedziała że jesteś w ciąży :)

Ja byłam na wyborach, ale zmęczył mnie ten spacer.

Justyna współczuję przejść z pediatrą. Właśnie to mnie martwi - wybór pediatry. Ciężko trafić na lekarza z powołaniem.

Dziewczyny z Krakowa gdzie zapisujecie swoje maluchy do pediatry? Macie jakiegoś polecanego lekarza?

My wczoraj byliśmy na dniach otwartych - przeraziło mnie jakie te dzieciaczki są malusie. Jak sobie z takim okruszkiem poradzę. Szpital jak szpital, ale zdecydowaliśmy się i umówiliśmy z położną do porodu.
    My chyba do pani Zofii Szymanowskiej. Polecilo nam ja kilka osob

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam,
    Kasia trzymaj sie w dwupaku,zaciskaj,nie wiem wsadz korek cokolwiek! Nie ma mowy na porod jeszcze Tobie. Dawaj znac co i jak.
    Pchelka wlasnie a jak z Toba?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja tak siedze i na srodku brzucha polozylam reke a tu normalnie czuje oddech Leny,tzn jakby brzuszkiem do gory lezala i tak widac i czuc jakby spala i brzuszek sie poruszal:)

Mama-julka lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Inso a jednak wczoraj by£a :P jakieś sprzeczne info na porannym czytałam ;) hehehe Twoj maz mogl byc tak blisko "swojej dziewczyny" a tu dupa ;)

Ostro Inso ja az takich doznan nie mam, od jakiegos czasu doswiadczam czkawki małego i jest to dla mnie rownie ekscytujace przezycie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 18:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy w rodzinie namawiaja mnie zebym nie rodzila naturalnie tylki cc. Ze to bedzie dla mnie bezpieczniej bo to blizniaki...i nie dam rady sn.
    Juz nic nie odpowiadam nim. Wedlug mnke jest tyle samo minusow rodzenia naturalnego jak ciecia.
    Boje sie tylko tego ze no urodze jedna naturalnie a z druga bedzie problem i bedzie cesarka...to jest najgorsza opcja z mozliwych.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Wszyscy w rodzinie namawiaja mnie zebym nie rodzila naturalnie tylki cc. Ze to bedzie dla mnie bezpieczniej bo to blizniaki...i nie dam rady sn.
    Juz nic nie odpowiadam nim. Wedlug mnke jest tyle samo minusow rodzenia naturalnego jak ciecia.
    Boje sie tylko tego ze no urodze jedna naturalnie a z druga bedzie problem i bedzie cesarka...to jest najgorsza opcja z mozliwych.
    Flakonik a co oni maja Ciebie do namawiania? Ktoś z nich urodził bliźniaki SN że się wypowiadają? Uwazam że takie coś to tylko z lekarzem swoim powinnas omawiać :) a pozatym przecież jak tylko zajdzie potrzeba to przecież zrobią Ci CC... Heh jak ja lubię takich dobrych "doradców"...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Ostro Inso ja az takich doznan nie mam, od jakiegos czasu doswiadczam czkawki małego i jest to dla mnie rownie ekscytujace przezycie :)
    Ja też od jakiegoś czasu doświadczam zwłaszcza jak się napije coli albo zjem wiecej słodkiego :D śmieszne uczucie :) ale ponoć taka czkawka w brzuchu jest dobra bo plucka ćwiczy maluch :) hehe mój maluch 2200 g do teraz nie mogę tego ogarnąć że już jest taki duży.

Macie już wizyty co 2 tyg? Bo Mi już teraz kazała przyjść za 2 tyg anie jak zwykle za 4.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wlasnie tez tak czytalam ze czkawka jest dobra. U nas tez pojawia sie po coli albo po innym niegazowanym napoju. Mały jest główką w dół wiec ja to odczuwam na pęcherzu szcególnie, fajne rytmiczne pukanie :) ja mam jutro wizyte, ciekawa jestem ile nasz wazy, w 28 tyg było 1300g mam nadzieję że teraz jest już z 2 kg :P
    Co do wizyt to mi pewnie powie przyjsc za 4tyg jeszcze.

alicja_ lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Kurcze Inso a jednak wczoraj by£a :P jakieś sprzeczne info na porannym czytałam ;) hehehe Twoj maz mogl byc tak blisko "swojej dziewczyny" a tu dupa ;)

Ehh widzisz Ty no.. a proponowalam mu wczoraj jak od Cioci wracalismy,ze zajedziemy,moze akurat jeszcze bedzie wywijac na scenie:p ale sie zawstydzil i glupio mu bylo,ze ze mna w ciazy i jeszcze Laura.. :d hehehe Czubek Moj no;D
    Ja tez mam pierwszy raz cos takiego:D teraz stalam odgrzewalam na patelni nalesniki i usiadlam wlasnie znowu i jiz czuje,ze odstaje cos znowu ale to juz nie to,to pupa pewnie;) bo juz nie czuje tego co wczesniej:)
    A czkawke to juz pare razy tez poczulam i myslalam,ze to tez to na poczatku ale nie,to byl brzuszek oddychajacy na 100%:D

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 1325 1326 1327 1328 1329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ