Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:47
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyKasia trzymaj się i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu.
Alicja - jakbym nie wiedziała to bym nie powiedziała że jesteś w ciąży
Ja byłam na wyborach, ale zmęczył mnie ten spacer.
Justyna współczuję przejść z pediatrą. Właśnie to mnie martwi - wybór pediatry. Ciężko trafić na lekarza z powołaniem.
Dziewczyny z Krakowa gdzie zapisujecie swoje maluchy do pediatry? Macie jakiegoś polecanego lekarza?
My wczoraj byliśmy na dniach otwartych - przeraziło mnie jakie te dzieciaczki są malusie. Jak sobie z takim okruszkiem poradzę. Szpital jak szpital, ale zdecydowaliśmy się i umówiliśmy z położną do porodu. -
Acikk wrote:Alicja! Ty chudzino nienawidzę Cię
a tak serio cudownie wygladasz Sara będzie miała naprawdę seksi mamusie
Kasiag no to wykrakalasto trzymaj się jak najdluzej, w którym szpitalu jesteś??
-
stars2345 wrote:Hejki
Inso wspolczuje sytuacji na parkingu
a mozesz powiedziec jak nazywa sie ten lekarz, bo mam problem gdzie zapisać małego jak sie urodzi. Bo trzeba zapisac do rodzinnego i pediatry takie małe dziecko, tak?
My tez idziemy na wybory, lepiej pojść, oddać głos i miećjakiś wpływ na to co się dzieje niż później narzekać.stars2345 lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Madzisek fajny pomysł z tymi koszulkami
Inso ja wczoraj ogladalam filmik z otwarcia to troche ludzi bylo, ale niby prawdziwe oblezenie przezyla wieczoremdzisiaj to juz wogole beda tlumy bo Farna ma spiewac. Ja tak samo juz nawet nie chodze po sklepach bo tyle fajnych ubran jest.
Moj mi na tyle czasem ulatwia ze np na allegro doda kilka rzeczy ktore mu sie podobaja i moge z tego wybrac, zawsze to jakas niby niespodzianka -
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Kasia trzymaj się i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu.
Alicja - jakbym nie wiedziała to bym nie powiedziała że jesteś w ciąży
Ja byłam na wyborach, ale zmęczył mnie ten spacer.
Justyna współczuję przejść z pediatrą. Właśnie to mnie martwi - wybór pediatry. Ciężko trafić na lekarza z powołaniem.
Dziewczyny z Krakowa gdzie zapisujecie swoje maluchy do pediatry? Macie jakiegoś polecanego lekarza?
My wczoraj byliśmy na dniach otwartych - przeraziło mnie jakie te dzieciaczki są malusie. Jak sobie z takim okruszkiem poradzę. Szpital jak szpital, ale zdecydowaliśmy się i umówiliśmy z położną do porodu. -
nick nieaktualnyKurcze Inso a jednak wczoraj by£a
jakieś sprzeczne info na porannym czytałam
hehehe Twoj maz mogl byc tak blisko "swojej dziewczyny" a tu dupa
Ostro Inso ja az takich doznan nie mam, od jakiegos czasu doswiadczam czkawki małego i jest to dla mnie rownie ekscytujace przezycieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 18:14
-
nick nieaktualnyWszyscy w rodzinie namawiaja mnie zebym nie rodzila naturalnie tylki cc. Ze to bedzie dla mnie bezpieczniej bo to blizniaki...i nie dam rady sn.
Juz nic nie odpowiadam nim. Wedlug mnke jest tyle samo minusow rodzenia naturalnego jak ciecia.
Boje sie tylko tego ze no urodze jedna naturalnie a z druga bedzie problem i bedzie cesarka...to jest najgorsza opcja z mozliwych. -
Flakonik wrote:Wszyscy w rodzinie namawiaja mnie zebym nie rodzila naturalnie tylki cc. Ze to bedzie dla mnie bezpieczniej bo to blizniaki...i nie dam rady sn.
Juz nic nie odpowiadam nim. Wedlug mnke jest tyle samo minusow rodzenia naturalnego jak ciecia.
Boje sie tylko tego ze no urodze jedna naturalnie a z druga bedzie problem i bedzie cesarka...to jest najgorsza opcja z mozliwych.a pozatym przecież jak tylko zajdzie potrzeba to przecież zrobią Ci CC... Heh jak ja lubię takich dobrych "doradców"...
-
MeGi2986 wrote:Ostro Inso ja az takich doznan nie mam, od jakiegos czasu doswiadczam czkawki małego i jest to dla mnie rownie ekscytujace przezycie
śmieszne uczucie
ale ponoć taka czkawka w brzuchu jest dobra bo plucka ćwiczy maluch
hehe mój maluch 2200 g do teraz nie mogę tego ogarnąć że już jest taki duży.
Macie już wizyty co 2 tyg? Bo Mi już teraz kazała przyjść za 2 tyg anie jak zwykle za 4. -
nick nieaktualnyAcikk wlasnie tez tak czytalam ze czkawka jest dobra. U nas tez pojawia sie po coli albo po innym niegazowanym napoju. Mały jest główką w dół wiec ja to odczuwam na pęcherzu szcególnie, fajne rytmiczne pukanie
ja mam jutro wizyte, ciekawa jestem ile nasz wazy, w 28 tyg było 1300g mam nadzieję że teraz jest już z 2 kg
Co do wizyt to mi pewnie powie przyjsc za 4tyg jeszcze.alicja_ lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Kurcze Inso a jednak wczoraj by£a
jakieś sprzeczne info na porannym czytałam
hehehe Twoj maz mogl byc tak blisko "swojej dziewczyny" a tu dupa
Ostro Inso ja az takich doznan nie mam, od jakiegos czasu doswiadczam czkawki małego i jest to dla mnie rownie ekscytujace przezycie
Ja tez mam pierwszy raz cos takiego:D teraz stalam odgrzewalam na patelni nalesniki i usiadlam wlasnie znowu i jiz czuje,ze odstaje cos znowu ale to juz nie to,to pupa pewnie;) bo juz nie czuje tego co wczesniej:)
A czkawke to juz pare razy tez poczulam i myslalam,ze to tez to na poczatku ale nie,to byl brzuszek oddychajacy na 100%