Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna wspolczuje ile Twoj Olus sie teraz meczy a Wy razem z nim
Flakonik ja na wybory nie ide.
Normalnie kurwica mnie bierze jak se mysle o tej calej bandzie zlodzieji i cwaniakow ehh...
W dodatku chyba mnie wczoraj przewiało.bola mnie uszy, w gardle czuje wydzielone, nos tez juz lekko zatkany, i brzuch w dole pobolewa, zapowiada sie dzien pod kaldra i naturalne leczenie.
-
my już po ostrym dyżurze, okazało się że Olek nie ząbkuje tak silnie tylko ma zapalenie uszu! kurna mać! tyle czasu dziecina cierpiała
żeby coś trafiło tą naszą pediatre! wrrr
dostał antybiotyk i jak do wtorku temperatury się nie unormują, to kontrola, a jak unormują to kontrola w piątek. Ale jestem zła na siebie że tyle czekaliśmy i na tą naszą pediare że go tak olała i błędnie zdiagnozowała7w3d 💔 -
No i tak hmhak madziasek przewidzialas dzis pospalam TYLKO do 10
i tak se Was czytam co tu jyz napisalyscie:)
Pozionka dobrze napisala o faxetach do nich trza jasne komynikaty moj tez nie reaguje na "pomoz mi" ale na "powies pranie poodkurzaj przynies zakupy" juz taktacy juz sa i koniec wszyscy
Flakonik nie wiem co napisac, szkoda ze tyle ludzi prezentuje podejscie "ja nie mam to ty tez sie kurwa nie ucieszysz" a nuc z tego nie maja poza chora satysfakxja:/ u jak tu potem inaczej mowic o ludziach ze 'stolycy'...
Justyna masakra z ta lekarkano alw teraz pewnie juz bedzie lepiej malemu:)
Alicja dawaj jakies foto z zakopca:) podziwiam Cie ja mojemu powiedzialam ze juz nigdzie daleko nie jadetak na wszelki
-
Oj Justyna to teraz na uszy musicie mocno uważać, u nas też tak było za pierwszym razem że najpierw mi mała przez tydzień faszerowali jakimiś syropami przeciwwirusowymi a po ponad tygodniu stwierdziła lekarka że ma lekko zaczerwienione błony w uszach, dała skierowanie na cito do laryngologa a jak on zerknal to się za głowę złapał. Wika przez miesiąc była na antybiotyku żeby to cholerstwo wyleczyc. Teraz przeważnie przy katarze zaraz za jakieś 3-4 dni znowu ma pozwalane uszy, tylko u mnie to juz inaczej bo młoda starsza i sama powie ze bolą ją uszy. Jak będziecie u lekarza to poproś o skierowanie do laryngologa, lepiej niech on zerknie.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Chyba jakies wirusy panuja bo i u mnie przeziebienie. Poki co lzawia oczy, boli gardlo i katar mam...
Flakonik - szok, ze ludzie tak sie zachowuja... Nie mam pytan. Powiem Wam, ze my kupilismy teraz nowa Corse (co prawda to nie Merc i nie wzbudza tylu emocji) i ubezpieczylismy tylko OC i od kradziezy, bez typowego AC... Moze to byl blad, jak tak czytam Wasze posty... Jednak tylu popaprancow chodzi po swiecie...
Zakopane jesienia... Kolorki pewnie sa cudne w gorach. Ja tez poprosze o jakies zdjecie -
Flakonik szkoda słów z takimi idiotami. Zazdrość ludzka nie zna granic.
My ma wybory Idziemy. Na Cmentarz też ale dopiero 2 listopada, nie chce się pchać z brzuchem w te tłumy.
Widzisz Acikk jak ci godzinę pobudki Przewidziałamale ja nie byłam dzisiaj dużo gorsza
wstałam o 9.40 i to tylko dlatego że mąż już się obudził i wstawał do ubikacji bo tak to pewnie spała bym dalej
-
Madzisek wrote:Oj Justyna to teraz na uszy musicie mocno uważać, u nas też tak było za pierwszym razem że najpierw mi mała przez tydzień faszerowali jakimiś syropami przeciwwirusowymi a po ponad tygodniu stwierdziła lekarka że ma lekko zaczerwienione błony w uszach, dała skierowanie na cito do laryngologa a jak on zerknal to się za głowę złapał. Wika przez miesiąc była na antybiotyku żeby to cholerstwo wyleczyc. Teraz przeważnie przy katarze zaraz za jakieś 3-4 dni znowu ma pozwalane uszy, tylko u mnie to juz inaczej bo młoda starsza i sama powie ze bolą ją uszy. Jak będziecie u lekarza to poproś o skierowanie do laryngologa, lepiej niech on zerknie.7w3d 💔
-
Jakas kumulacja z tymi autami;/ co prawda u mnie inna sytuacja wczoraj popoludniu byla ale tak sie wkurwilam jak nigdy w zyciu,ze myslalam,ze na srodku parkingu urodze. Pojechalam naszym nowym autkiem z Mala do.leroya po kwiatka jakiegos dla Cioci na imieniny,oczywiscie ludzi w h** jak w kazdy weekend przy supermarketach i innych tego typu sklepach. Jade powiedzmy,ze z glownej drogi bo tam na.parkingach oczywiscie nie ma czegos takiego jak glowna itd patrze,ze moge sobie skrecic w lewo na parking z miejscami a z naprzeciwka srodkiem jedzie se gosciu,ja juz calym autem bylam na tej samej drodze co on i ten zamiast zatrzymac sie i cofnac i ustawic auto na swoim pasie to jedzie na mnie,stana i zaczal jakis dziwny manewr cofania i dopiero odbijania gdzie ja jade dalej i oczywiscie ocierka;/ no kurwaaaaaaaaa,jeszcze jebany mial ciemny kolor auta i jego lakier zostal na moim jasniejszym aucie,mam delikatne wgniecenie nawet na blotniku z tylu no i 3 elementy przetarte..... ;/;/;/;/
Wyskoczylam z auta i zaczelam wrecz wrzeszczec do niego,ze jest tumanem ktory nie.potrafi jezdzic i od kiedy to sie srodkiem drogi jedzie! Ten do mnie czy na.policje ma dzwonic ja,ze tak! No i tu kurwica jeszcze wieksza..... co za suka z tej policjantki! Oczywiscie gosciu byl z kolezanka,ja bylam tylko z corka,ktora jeszcze mi sie.poplakala i wystraszyla. Policjant poszedl zobaczyc monitoring bo mieli problem ze wskazaniem kto byl winny,oczywiscie tego momentu kamera nie ujela... i ta do mnie.ze to moja wina! Szczena mi.opadla normalnie! Zaczelam sie z Nia klocic bo nie wytrzymalam.. to ta do mnie,ze 450zl i 6pkt... no suka se mysle,az sie rozplakalam,to temu gosciowi chyba glupio sie zrobilo i poprosil,zeby mi nie wystawiac mandatu i nawet nie bral mojej polisy nic,niczego nie chcial...ciekawe kurwa czemu! I tak zostalam winna z porysowanym i deko wgnieciony autem.... ;/ -
nick nieaktualnyJustyna14, niestety z lekarzami tak już jest, mój Michałek od małego bardzo dużo chorował i nieraz przejechałam się na lekarzach, bo albo za mała dawka leku, albo zła diagnoza....Mój Michałek już w 3 miesiącu życia miał zapalenie oskrzeli, trafiliśmy na tydzień do szpitala, okazało się że przyczyną było to, że po urodzeniu został źle odśluzowany
-
Witam się z Wami w ten piękny słoneczny dzień
U nas w porządku, czuję się całkiem dobrze, ale tak samo jak Flakonik pisała, coraz ciężej mi się poruszać. Brzuch mały, tylko 7 kg na plusie, ale brzuch ciągnie w dół i kręgosłup daje o sobie znać. Czuję jak skóra się rozciąga, a jak dziewczyny kopią to już jest bolesne. Jeszcze 4 tygodnie.
Wizytę mam w czwartek, mąż akurat będzie od środy do piątku w delegacji, więc muszę pomyśleć z kim zostawię córkę w tym czasie.
Idę na wybory, choć jeszcze nie zdecydowałam na kogo będę głosować.
Życzę Wam miłego dnia
Obiecuję się odzywać przynajmniej raz na tydzieńkwiatakacji lubi tę wiadomość
[/url]
-
Justyna zycze zdrowia dla Olusia,biedak sie nacierpial;/ u mnie Laura juz wczoraj antybiotyk skonczyla ale mam wizyte umowiona na jutro popoludniu u swojej pediatry na kontrole,niech spojrzy czy jest ok,bo raz nie poszlam na taka kontrole i po tygodniu wsio wrocilo...
Akurat ja swojej ufam,bo diagnozy poki co stawia konkretne,nie pieprzy sie i jak cos Ja niepokoi pdrazu wypisuje do szpitala w razie co skierownanie,tak bylo jak Laura miala 1,5miesiac,uslyszala szmer ktory Ja niepokoil i wyslala Nas do szpitala i okazalo sie,ze to zapalenie oskrzeli. Z reszta ja tez do Niej chodze,i moja rodzina od zawsze;) a musze powiedziec.ze jest dosc mloda lekarka,bo wyglada na 45lat. Chyba jest naprawde z powolania.. -
Inso, wspolczuje sytuacji. Wsrod kobiet cos takiego jak solidarnosc niestety rzadko istnieje. Widzi babsko kobiete w zaawansowanej ciazy, to wykazalaby sie wieksza empatia, a nie mandat.... Jedyne co moge Ci poradzic to sprobowac zetrzec ta ciemniejsza powloke. Sa w sprzedazy specjalne gabki i pasty. Kiedys mialam podobna akcje - auto lekko przetarte. Jezdzilam tak ze dwa tygodnie, az odwiedzil nas moj kuzyn i za darmo starl obcy lakier przy uzyciu takiego czegos
w ogole przetarcia nie bylo potem widac
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Terraska wrote:Inso, wspolczuje sytuacji. Wsrod kobiet cos takiego jak solidarnosc niestety rzadko istnieje. Widzi babsko kobiete w zaawansowanej ciazy, to wykazalaby sie wieksza empatia, a nie mandat.... Jedyne co moge Ci poradzic to sprobowac zetrzec ta ciemniejsza powloke. Sa w sprzedazy specjalne gabki i pasty. Kiedys mialam podobna akcje - auto lekko przetarte. Jezdzilam tak ze dwa tygodnie, az odwiedzil nas moj kuzyn i za darmo starl obcy lakier przy uzyciu takiego czegos
w ogole przetarcia nie bylo potem widac
-
MeGi2986 wrote:Inso współczuje nerwow:* fajnie że z Laurą już ok. A gdzie chodzicie do pediatry??
Ja chodze do przychodni na Lipowa,dlatego,ze to kiedys byla typowo wojskowa przychodnia,bo moj Tata byl wojskowym,teraz tez tak sie nazywa ale kazdy tam moze zalozyc juz karte.