Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKtoś gdzieś pytał o smoczki i butelki.
Mam inne firmy bo mi się Aventu smoczki też nie podobały. Butelki Avent a smoczki Lovi
Ja bez słodyczy to jakoś bym zniosła tą ciążę, raczej inne rzeczy mi doskwierają i już się doczekać nie mogę jak będę mogła spałaszować...
Kurde, dziewczyny odkąd poleciała mi siara to mi doskwiera ból piersi, czasem jest strasznie niemiły... da się coś na to poradzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:01
-
Wiecie, ja mam ten komfort ze prawdopodobnie nigdy wiecej jej nie spotkam
szkoda zycia i nerwow na takie osoby, tym bardziej, ze bylismy po podrozy, ostatnie tygodnie ciazy itd... stres nie sprzyja w takich sytuacjach. Myslalam o sobie i naszej Truskaweczce, zeby czasem nie pospieszyla sie na swiat. A ta baba zostala skrzywdzona przez los samym wygladem, juz o tym jaki image miala na slubie to nie wspomne... Jej rzesy mialy rekord swiata jak dla mnie, totalna porazka... a reszta to solara i sztuczne wlosy, wiec sobie wyobrazcie
Natomiast jej maz chyba sobie zarty robil ! Krawat mial UWAGA - po piers i to ta grubsza czesc, wezsza spod spodu dyndala sobie swobodnie do pepka... Myslalam, ze koles sie wyglupia, ale on tak cale wesele
Takie VIPy a nikt im nie powiedzial, ze krawat ma siegac klamry paska od spodni... KATASTROFA . No ale opowiesci gdzie to oni nie byli i czego nie widzieli byly na pierwszym miejscu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalisss ja przed cukrzyca uwielbialam jesc i jadlam na potege i jak sie dowiedzialam o cukrzycy to plakalam jak dziecko ale kiedy poczyta sie o konsekwencjach to nawet sie nie patrzy na slodycze ale caly czas proboje nowych potraw i czasem skusze sie na monte czy knopersa i zaspokajam swoja chec na slodkie
I pus jest taki ze w 2 miesiace przytylam tyko 1.5 kg i teraz waga stoi w miejscu a rosnie tyko brzuszek
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Zrobiłam blok czekoladowy. Trochę dużo go zrobiłam. Zrobiłam go aż trzy pojemniki (!!!) i wiecie co? jeszcze jest gorący, powinien zastygnąć w lodówce ale zaraz będzie jeden pojemnik do mycia
Ooooooo następna, akurat teraz jak mam zgage po czekoladzie to Ty takimi pysznościami się chwalisz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki nie bedziesz sama, u mnie +17kg, jestem tak zapuchnieta ze tocze sie jak bańka mydlana, a rozstepy to mam doslownie wszedzie. Wiadomo najgorzej jest w dolnej czescie brzucha, bo na cyckach to po 2 malutkie mam, ale sa tez na posladach czy bicepsie
i nic na nie nie działa...oby po ciazy cokolwiek zadziałało.
-
nick nieaktualnyZieloneOiwki ja pytalam o te smoczki i buteki tez sie chyba skusze na te lovi bo wzory maja fajne a Avent mnie smoczkami nie powalil mam az 3 Aventu i niewiem co znimi zrobie (prezent od szwagierki)
Pola masz racje nie ma co sobie jezyka strzepic na bydloAle smiesza mnie osoby ktorzy udaja niewiadomo kogo oj irytuje mnie to strasznie ;/
mam szwagra ktory wyszedl z okropnej biedy i wszedl do bogatej rodziny gada jak wiesniak a wyzej sra niz dupe ma a prawda jest taka ze tescie ich utrzymuja kupuja jedzenie opal paca za prad i inne rzeczy i jeszcze kupuja wszystko ich synkowi a oni kase maja na papieroski i samochody a do nas mowia ze jestesmy popierdzieleni bo chcemy wyjechac zeby dom postawic a wiadomo ze czasem jest ciezko i nie chcemy zadnej pomocy od nikogo ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:16
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Zieloneoliwki nie bedziesz sama, u mnie +17kg, jestem tak zapuchnieta ze tocze sie jak bańka mydlana, a rozstepy to mam doslownie wszedzie. Wiadomo najgorzej jest w dolnej czescie brzucha, bo na cyckach to po 2 malutkie mam, ale sa tez na posladach czy bicepsie
i nic na nie nie działa...oby po ciazy cokolwiek zadziałało.
A rozstępów akurat na brzuchu i cyckach nie mam, za to pośladki mam caaaaalutkie w czerwonych rozstępach i schodzi mi już na uda...Smaruję czym się da, ale jak jedne delikatnie bledną to kolejne wyłażą...
Misia- a te smoczki które dostałaś masz na ile miesięcy? Bo wiesz, jak się zacznie wychodenie na spacery to może się okazać że się pogubiąja kupiłam dwa i jeden dostałam w Rossmannie kiedyś, też Lovi. Ten zabieram do szpitala a dwa będą w domu.
Idę zareaz robić obiad- dziś kasza gryczana, gulasz i buraczki zasmażane (mąż sobie tak zażyczył) i na deser koktajl bananowo-orzechowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:19
-
alisss871 wrote:Zrobiłam blok czekoladowy. Trochę dużo go zrobiłam. Zrobiłam go aż trzy pojemniki (!!!) i wiecie co? jeszcze jest gorący, powinien zastygnąć w lodówce ale zaraz będzie jeden pojemnik do mycia
boże ile ja pochłaniam słodyczy w tej ciąży, masakra
Masakra to jest to że blok za mną chodzi od początku ciąży, a nie chciało mi się robić, a Ty tu takie rzeczy piszesz!!!!!!!!! chyba trzeba się wybrać do sklepu
alisss871 lubi tę wiadomość
-
ja mam 12 na plusie jak na razie, nie używam nic na rozstępy, bilans rozstępów na razie zerowy, oby tak zostało. Najgorsze jest to, że one mogą i po porodzie wyjść jeszcze. Ale u mnie to dobre geny po mamie. Za to żylaki
eh szkoda gadać
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki do pol roku mam te smoczki wiec moze sie przydadza jak nie to oddam komus i tyle
U nas dzis pulpeciki w sosie koperkowym do tego ryz i jakas suroweczka ale jeszcze pomyslu nie mam na niaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:37
-
Acikk- widzę, że chyba wszystkie śląskie chłopy uznają takie same szafy. Mój też wszystko na fotel a póxniej do prania. 2 lata już mieszkamy razem a on sie w ogole nie nauczył.
Uwaga babeczki, odpowiadając na Acikka upodobania wrzucam moje zdjęcie z plenuru ślubnego, która następna?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6afd63580a1.jpgMeGi2986, Moniusia89, Acikk, Nadulka, Madzisek, alisss871, rewelka, kwiatakacji, revvelka, Flakonik, iNso87, mandarynkaa, maya34, pati_zuzia, Kate4, Marta0912, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Uwaga babeczki, odpowiadając na Acikka upodobania wrzucam moje zdjęcie z plenuru ślubnego, która następna?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6afd63580a1.jpgAsiowa lubi tę wiadomość