Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrzuci sie te kg po porodzie szybciej niz mysimy trzeba byc dobrej mysli pamietajcie do wakacjii to my takie laski bedziemy ze nikt nie pomysli ze w ciazy bylysmy

Asiowa przepiekne zdjecie niestety ja nie wrzuce swojego bo slubu nie bralam
Asiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to my:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:23
Asiowa, Nadulka, Pola_27, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, rewelka, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana nie jesteś sama. Ja to w ogóle boję się udzielać w dyskusjach na temat wagi bo aż strach. Nie dość że brzuch wielki to ja do tego jestem wysoka bo liczę sobie 183 cm wzrostu. Mój mąż ma prawie dwa metry i już wiem że Adaś w brzuchu też jest "długi" jak na ten tydzieńMeGi2986 wrote:Zieloneoliwki nie bedziesz sama, u mnie +17kg, jestem tak zapuchnieta ze tocze sie jak bańka mydlana, a rozstepy to mam doslownie wszedzie. Wiadomo najgorzej jest w dolnej czescie brzucha, bo na cyckach to po 2 malutkie mam, ale sa tez na posladach czy bicepsie
i nic na nie nie działa...oby po ciazy cokolwiek zadziałało.
Ja wiem, że dużo przytyłam i tyje dalej. Rozstępy też mam ale dla dziecka zniosę wszystko a mąż też pogodził się z faktem że kobiety w ciąży "to się jednak zmieniają... wizualnie i psychicznie"
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:
Pola masz racje nie ma co sobie jezyka strzepic na bydlo
Ale smiesza mnie osoby ktorzy udaja niewiadomo kogo oj irytuje mnie to strasznie ;/
mam szwagra ktory wyszedl z okropnej biedy i wszedl do bogatej rodziny gada jak wiesniak a wyzej sra niz dupe ma a prawda jest taka ze tescie ich utrzymuja kupuja jedzenie opal paca za prad i inne rzeczy i jeszcze kupuja wszystko ich synkowi a oni kase maja na papieroski i samochody a do nas mowia ze jestesmy popierdzieleni bo chcemy wyjechac zeby dom postawic a wiadomo ze czasem jest ciezko i nie chcemy zadnej pomocy od nikogo ;/
No wlasnie, najgorzej jak z dziada zrobi sie pan
No ale takie polglowki tez sa potrzebne
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

U mnie 86 balam sie ze dojde do 100 ale moze 88 max sie zmieszcze