Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrzuci sie te kg po porodzie szybciej niz mysimy trzeba byc dobrej mysli pamietajcie do wakacjii to my takie laski bedziemy ze nikt nie pomysli ze w ciazy bylysmy
Asiowa przepiekne zdjecie niestety ja nie wrzuce swojego bo slubu nie bralamAsiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to my:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:23
Asiowa, Nadulka, Pola_27, Mama-julka, Madzisek, MeGi2986, alisss871, rewelka, moniek90, kwiatakacji, revvelka, Flakonik, iNso87, mandarynkaa, maya34, justyna14, pati_zuzia, Kate4, ZieloneOliwki, Marta0912, Matleena, Klara87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Zieloneoliwki nie bedziesz sama, u mnie +17kg, jestem tak zapuchnieta ze tocze sie jak bańka mydlana, a rozstepy to mam doslownie wszedzie. Wiadomo najgorzej jest w dolnej czescie brzucha, bo na cyckach to po 2 malutkie mam, ale sa tez na posladach czy bicepsie
i nic na nie nie działa...oby po ciazy cokolwiek zadziałało.
Ja wiem, że dużo przytyłam i tyje dalej. Rozstępy też mam ale dla dziecka zniosę wszystko a mąż też pogodził się z faktem że kobiety w ciąży "to się jednak zmieniają... wizualnie i psychicznie"
MeGi2986, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:
Pola masz racje nie ma co sobie jezyka strzepic na bydloAle smiesza mnie osoby ktorzy udaja niewiadomo kogo oj irytuje mnie to strasznie ;/
mam szwagra ktory wyszedl z okropnej biedy i wszedl do bogatej rodziny gada jak wiesniak a wyzej sra niz dupe ma a prawda jest taka ze tescie ich utrzymuja kupuja jedzenie opal paca za prad i inne rzeczy i jeszcze kupuja wszystko ich synkowi a oni kase maja na papieroski i samochody a do nas mowia ze jestesmy popierdzieleni bo chcemy wyjechac zeby dom postawic a wiadomo ze czasem jest ciezko i nie chcemy zadnej pomocy od nikogo ;/
No wlasnie, najgorzej jak z dziada zrobi sie panNo ale takie polglowki tez sa potrzebne
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny