X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to macie pewnie fajną wanne że mozecie sie w niej zrelaksowac :)

Misia ja kupie czapeczke z szalikiem:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Nie kłóćcie się dziewczyny :-) To nie ma sensu :-) Takie kochane z Was babeczki, szkoda nerwów Waszych i Waszych Pociech :-)

He he temat już dawno rozszedł się po kościach. Ja pamiętam tylko wątek alkoholowy :-D
    Jak tu takie lokowanie towaru to też muszę potem spróbować tego wina jak to taki hit ;-)
    A jest może jakieś półsłodkie z tego Davida?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    He he temat już dawno rozszedł się po kościach. Ja pamiętam tylko wątek alkoholowy :-D
    Jak tu takie lokowanie towaru to też muszę potem spróbować tego wina jak to taki hit ;-)
    A jest może jakieś półsłodkie z tego Davida?

Jest półsłodkie, różowe :-) nie pamiętam jak się dokładnie nazywa, ale kupiliśmy je ostatnio na urodziny męża ale niestety nie było mi dane go spróbować, więc nie wypowiem się w kwestii smaku :-) Poszło całe w każdym razie :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Acikk to macie pewnie fajną wanne że mozecie sie w niej zrelaksowac :)

Misia ja kupie czapeczke z szalikiem:)

No dosyć taka skoro w dwójkę a w zasadzie w trójkę już teraz się w niej miescimy :D

Kurde pewnie zostanę zlinczowany zaraz ale znajomi właśnie dodali na fejsa zdjęcie swojego dziecka dziś urodzonego 4 kg i tak spojrzelismy z mężem na nią i na siebie iii "o matko, jakie brzydkie" :P

moniek90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś dla dziewczyn ze Śląska i nie tylko z resztą :-) Wydaje mi się, że prawdy uniwersalne :-D

26c7d2187a4da745med.png

Acikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super miakam plamienienie krwia dwlikatne;/_/ i boli mnie podbrzusz mimo ze brzuch miekkki dostalam wkladke mam sie obserwowac ehhhhhggg

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    No super miakam plamienienie krwia dwlikatne;/_/ i boli mnie podbrzusz mimo ze brzuch miekkki dostalam wkladke mam sie obserwowac ehhhhhggg

Kasia trzymaj się!! My tu wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki! Dawaj znać co i jak!!

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek, przypuszczam że nie każda zrozumie :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    krwią samą czy z glutem? bo jak z glutem to może kawałek czopa Ci odszedł.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Acikk to zazdroszcze !! Na poczatku bedziecie mieli basen dla malego Antka ;)

Kasia24 a zbadali Cie?? 3mam kciuki zeby sie uspokoilo:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:

Spokojnie oddychaj... nie denerwuj się. Masz podane sterydy na płuca i leźysz w dobrym szpitalu. Wszystko będzie dobrze :-):-):-)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka chce odsprzedać mi pampers premium care 1 78 szt za 35 zł to chyba fajna cena i warto nie? bo nawet się jeszcze nie orientowałam jak teraz te pampy cenowo stoją

7w3d 💔
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak wychodzi ok 0,5 za szt to już spoko cena :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek, przypuszczam że nie każda zrozumie :D

W razie czego mogę posłużyć za translator :-D

Baba nigdy nie ma:
    - czasu
    - pieniędzy
    - w co się ubrać

Baba zawsze ma:
    - rację
    - śliczne dzieci
    - głupiego chłopa

Baba z byle czego może zrobić:
    - sałatkę jarzynową
    - bigos
    - wielką awanturę

:-P

nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, Ewuńka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    koleżanka chce odsprzedać mi pampers premium care 1 78 szt za 35 zł to chyba fajna cena i warto nie? bo nawet się jeszcze nie orientowałam jak teraz te pampy cenowo stoją

44 gr za sztukę - kupuj ;-)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:01

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie te pampersy kosztuja 54 zl takze ja bym brala :)

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    Madzia a co to za tabletki? :)

Helicid, są na receptę, ale z tego co czytałam to biora je nawet maleńkie dzieci. Bierze się raz dziennie, 20 min przed śniadaniem ;) jak je biorę tak ani razu nie miałam zgagi ;)

Nadulka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra to odpisuje jej, że biorę :) a ile paczek czy szt 1 kupujecie na początek? bo już nie pamiętam ile tego miałam z Olkiem. Do szpitala tylko wiem, że kazali małą paczkę jedynek a do domu ile tych 1?

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna nie po listonoszu,choc jest blondynem ;) ja jak bylam mala to mialam taki kolor wlosow i po komuni jak mi mama sciela to sciemnialy do takich jakie mam teraz :) moj maz tez mial jasniejsze za dziecka,ale to raczej od slonca :D

Suerte ja mialam oddzielnie, bo na jedno sama sie umawialam, a drugie bylo grupowe,znaczy tych osob w tej grupie ryzyka :) nie mam pojecia czy to bezpieczne czy nie, trzeba by bylo poczytac.

justyna14 lubi tę wiadomość

‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ