Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Nie kłóćcie się dziewczyny
To nie ma sensu
Takie kochane z Was babeczki, szkoda nerwów Waszych i Waszych Pociech
He he temat już dawno rozszedł się po kościach. Ja pamiętam tylko wątek alkoholowy
Jak tu takie lokowanie towaru to też muszę potem spróbować tego wina jak to taki hit
A jest może jakieś półsłodkie z tego Davida?MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:He he temat już dawno rozszedł się po kościach. Ja pamiętam tylko wątek alkoholowy
Jak tu takie lokowanie towaru to też muszę potem spróbować tego wina jak to taki hit
A jest może jakieś półsłodkie z tego Davida?
Jest półsłodkie, różowenie pamiętam jak się dokładnie nazywa, ale kupiliśmy je ostatnio na urodziny męża ale niestety nie było mi dane go spróbować, więc nie wypowiem się w kwestii smaku
Poszło całe w każdym razie
-
MeGi2986 wrote:Acikk to macie pewnie fajną wanne że mozecie sie w niej zrelaksowac
Misia ja kupie czapeczke z szalikiem:)
No dosyć taka skoro w dwójkę a w zasadzie w trójkę już teraz się w niej miescimy
Kurde pewnie zostanę zlinczowany zaraz ale znajomi właśnie dodali na fejsa zdjęcie swojego dziecka dziś urodzonego 4 kg i tak spojrzelismy z mężem na nią i na siebie iii "o matko, jakie brzydkie"moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:No super miakam plamienienie krwia dwlikatne;/_/ i boli mnie podbrzusz mimo ze brzuch miekkki dostalam wkladke mam sie obserwowac ehhhhhggg
Spokojnie oddychaj... nie denerwuj się. Masz podane sterydy na płuca i leźysz w dobrym szpitalu. Wszystko będzie dobrze -
Acikk wrote:Moniek, przypuszczam że nie każda zrozumie
W razie czego mogę posłużyć za translator
Baba nigdy nie ma:
- czasu
- pieniędzy
- w co się ubrać
Baba zawsze ma:
- rację
- śliczne dzieci
- głupiego chłopa
Baba z byle czego może zrobić:
- sałatkę jarzynową
- bigos
- wielką awanturę
Mama-julka, justyna14, MeGi2986, Ewuńka, pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Madzia a co to za tabletki?
Helicid, są na receptę, ale z tego co czytałam to biora je nawet maleńkie dzieci. Bierze się raz dziennie, 20 min przed śniadaniemjak je biorę tak ani razu nie miałam zgagi
Nadulka, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna nie po listonoszu,choc jest blondynem
ja jak bylam mala to mialam taki kolor wlosow i po komuni jak mi mama sciela to sciemnialy do takich jakie mam teraz
moj maz tez mial jasniejsze za dziecka,ale to raczej od slonca
Suerte ja mialam oddzielnie, bo na jedno sama sie umawialam, a drugie bylo grupowe,znaczy tych osob w tej grupie ryzykanie mam pojecia czy to bezpieczne czy nie, trzeba by bylo poczytac.
justyna14 lubi tę wiadomość