Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha skąd Ty tego stróża wzielasMama-julka wrote:Oj kobieto pamiętam że musi pracować w nocy. Stróż, prawda? I dwie godziny charytatywnie.
Mojego to nie mam przez większość czasu bo pracuje za granicą
sztygar mechaniczny
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SpokojnieMama-julka wrote:Łoł, nie wiem
Ale nie uwłacza mam nadzieję 
sztygar to taki "mały kierownik" - on i jego pracownicy w nocy naprawiaja konserwują wymieniają co tam potrzeba żeby górnicy w dzień mieli sprawny sprzęt i mogli węgiel wydobywać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Oj tam Acikk i to i to na "s"

Ania no nie mow ze bys nie dala rady
Ale prawdziwy wykonywany dwuczłonowy
I pewnie poważniejszy bo znalazło by się paru stróżów śpiących na zmianie.
Nie denerwuj Ani, wystarczy że ja jej podniosłam ciśnienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Spokojnie
sztygar to taki "mały kierownik" - on i jego pracownicy w nocy naprawiaja konserwują wymieniają co tam potrzeba żeby górnicy w dzień mieli sprawny sprzęt i mogli węgiel wydobywać 
Ocho... Ale rozumiem. To gdzie tu ten stróż. Mój też fizyczny to tylko podziwiać za ciężką pracę. -
nick nieaktualnyMoj osobistyMatleena wrote:Skąd Ty takiego męża wytrzasnęłaś? Przyznaj się, że to opłacony model!
poznalismy sie w Anglii,ale on jest Bulgarem. Tak sie uczepil to go wzielam. On sie smieje,ze lubi stare babki, bo mlodszy o 2 lata to mnie wzial
-
Matleena wrote:Ja Cię nie zlinczuję. Osobiście uważam, że nie wszystkie dzieci są ładn.. Oczywiście dla rodziców ich dziecko jest najpiękniejsze na świecie i dobrze, tak powinno być. Ale ja już widziałam brzydkie dzieci i cóż... Zdarzają się takie
A najlepszym przykładem jestem ja sama. Byłam strasznie pulchnym i mało urodziwym noworodkiem 
Noo już właśnie mówiłam do męża że najbardziej się boje że urodze Antka, zobacze go i pomyśle "o matko ale brzydki"
Ale ta mala serio brzydka, dziwna twarz taka mega szeroka i spłaszczona
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

a na poród uda mu się na dłużej przyjechać ??

-D