Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Oj kobieto pamiętam że musi pracować w nocy. Stróż, prawda? I dwie godziny charytatywnie.
Mojego to nie mam przez większość czasu bo pracuje za granicąsztygar mechaniczny
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Łoł, nie wiem
Ale nie uwłacza mam nadzieję
sztygar to taki "mały kierownik" - on i jego pracownicy w nocy naprawiaja konserwują wymieniają co tam potrzeba żeby górnicy w dzień mieli sprawny sprzęt i mogli węgiel wydobywać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Oj tam Acikk i to i to na "s"
Ania no nie mow ze bys nie dala rady
Ale prawdziwy wykonywany dwuczłonowyI pewnie poważniejszy bo znalazło by się paru stróżów śpiących na zmianie.
Nie denerwuj Ani, wystarczy że ja jej podniosłam ciśnienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Spokojnie
sztygar to taki "mały kierownik" - on i jego pracownicy w nocy naprawiaja konserwują wymieniają co tam potrzeba żeby górnicy w dzień mieli sprawny sprzęt i mogli węgiel wydobywać
Ocho... Ale rozumiem. To gdzie tu ten stróż. Mój też fizyczny to tylko podziwiać za ciężką pracę. -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Skąd Ty takiego męża wytrzasnęłaś? Przyznaj się, że to opłacony model!
poznalismy sie w Anglii,ale on jest Bulgarem. Tak sie uczepil to go wzielam. On sie smieje,ze lubi stare babki, bo mlodszy o 2 lata to mnie wzial
-
Matleena wrote:Ja Cię nie zlinczuję. Osobiście uważam, że nie wszystkie dzieci są ładn.. Oczywiście dla rodziców ich dziecko jest najpiękniejsze na świecie i dobrze, tak powinno być. Ale ja już widziałam brzydkie dzieci i cóż... Zdarzają się takie
A najlepszym przykładem jestem ja sama. Byłam strasznie pulchnym i mało urodziwym noworodkiem
Noo już właśnie mówiłam do męża że najbardziej się boje że urodze Antka, zobacze go i pomyśle "o matko ale brzydki"
Ale ta mala serio brzydka, dziwna twarz taka mega szeroka i spłaszczonaMeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny