Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No mój teoretycznie powinien tylko nadzorowaćMama-julka wrote:Ocho... Ale rozumiem. To gdzie tu ten stróż. Mój też fizyczny to tylko podziwiać za ciężką pracę.
ale że mało ludzi do roboty to najpierw zleca a potem robi z nimi
-
nick nieaktualny
-
pati_zuzia wrote:Moj osobisty
poznalismy sie w Anglii,ale on jest Bulgarem. Tak sie uczepil to go wzielam. On sie smieje,ze lubi stare babki, bo mlodszy o 2 lata to mnie wzial 
Mój jest młodszy o miesiąc i zawsze to mam na tapecie
haselka typu że on lubi dojrzałe kobiety są na porządku dziennym
tych mniej wybrednych nie przytocze bo nie każdy pewnie zrozumie nasze poczucie humoru
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Kochana, gdzie tam uwziełyscie, my Cie wspieramy wlaśnie

Mama-julka niby 5 dni, ale jak człowiek wyposzczony to wiesz, jak sie dopadniecie to roznie moze byc
Wczoraj pisałam że lekarz zabronił, a mogłabym pouzywac jak przyjedzie teraz na początku miesiąca. Ale bez kitu szkodzą mi sny i myśli. Zaraz brzuch twardnieje. To jestem przekonana że gdyby teraz było figo fago to bym urodziła jak nic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha dziewczyny ale mnie rozsmieszylyscie, a najbardziej teskt o asymetrycznych sutkach, nie moge przestac sie smiac

no moj maz taki sprytny,ze robil Lili a wyszedl Maksio,ale na to tez ma wytlumacznie,oczywiscie to moja wina, bo pomylilam przesylke od niego
Matleena, nick nieaktualny, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:hahaha dziewczyny ale mnie rozsmieszylyscie, a najbardziej teskt o asymetrycznych sutkach, nie moge przestac sie smiac

no moj maz taki sprytny,ze robil Lili a wyszedl Maksio,ale na to tez ma wytlumacznie,oczywiscie to moja wina, bo pomylilam przesylke od niego
Jo jo, moje łóżko właśnie też się trzęsło. Trzeba było jakieś połowy urządzić na plemniczki. A moja wina też jest że będzie drugi syn
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny