Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-julka wrote:Ocho... Ale rozumiem. To gdzie tu ten stróż. Mój też fizyczny to tylko podziwiać za ciężką pracę.
ale że mało ludzi do roboty to najpierw zleca a potem robi z nimi
-
nick nieaktualny
-
pati_zuzia wrote:Moj osobisty
poznalismy sie w Anglii,ale on jest Bulgarem. Tak sie uczepil to go wzielam. On sie smieje,ze lubi stare babki, bo mlodszy o 2 lata to mnie wzial
Mój jest młodszy o miesiąc i zawsze to mam na tapeciehaselka typu że on lubi dojrzałe kobiety są na porządku dziennym
tych mniej wybrednych nie przytocze bo nie każdy pewnie zrozumie nasze poczucie humoru
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Kochana, gdzie tam uwziełyscie, my Cie wspieramy wlaśnie
Mama-julka niby 5 dni, ale jak człowiek wyposzczony to wiesz, jak sie dopadniecie to roznie moze byc
Wczoraj pisałam że lekarz zabronił, a mogłabym pouzywac jak przyjedzie teraz na początku miesiąca. Ale bez kitu szkodzą mi sny i myśli. Zaraz brzuch twardnieje. To jestem przekonana że gdyby teraz było figo fago to bym urodziła jak nic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha dziewczyny ale mnie rozsmieszylyscie, a najbardziej teskt o asymetrycznych sutkach, nie moge przestac sie smiac
no moj maz taki sprytny,ze robil Lili a wyszedl Maksio,ale na to tez ma wytlumacznie,oczywiscie to moja wina, bo pomylilam przesylke od niegoMatleena, Mama-julka, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:hahaha dziewczyny ale mnie rozsmieszylyscie, a najbardziej teskt o asymetrycznych sutkach, nie moge przestac sie smiac
no moj maz taki sprytny,ze robil Lili a wyszedl Maksio,ale na to tez ma wytlumacznie,oczywiscie to moja wina, bo pomylilam przesylke od niego
Jo jo, moje łóżko właśnie też się trzęsło. Trzeba było jakieś połowy urządzić na plemniczki. A moja wina też jest że będzie drugi synpati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny