X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi Ty to jeszcze masz troche czasu :D ja sie dzisiaj w koncu zmobilizowalam i zafarbowalam moje odrosty:P od razu lepiej :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 16:19

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi będziemy odbijać jak nic.

Ania14 nagroda mi się podoba :-D

MeGi2986, ania14 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    No to jak pomyliłaś to co się teraz chłopaka czepiasz?
    Haha... juz przestalam ;) ja jak sie dowiedzialam o ciazy to caly czas myslalam,ze bedzie Maksio,moze troche tez przez to,ze nie chcialam sie nastawiac na coreczke,zeby nie czuc zawodu. ;) ale myslac o trzecim wyobrazam sobie chlopca,choc chcialabym dziewczynke :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk no ja myśle, ale wiesz, bywa roznie :P
    Ja w nast tyg kupie tez farbe i po powrocie meza pomalujemy wloski, pizniej fryzjer zeby podcial koncówki bede dżaga że ho ho ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    prewencja u nas w mieście nie ma R
    Ehh nic miłego, też to przechodziłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Acikk no ja myśle, ale wiesz, bywa roznie :P
    Ja w nast tyg kupie tez farbe i po powrocie meza pomalujemy wloski, pizniej fryzjer zeby podcial koncówki bede dżaga że ho ho ;)

Zwłaszcza jak się spocisz na porodówce ;-)

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie jestem sama :P bardzo chciałabym urodzić ładne dziecko:P oczywiście tak naprawdę to bez znaczenia bo dziecko się kocha tak czy siak, ale myślę, że jak spojrzałabym na taką śliczna kruszynkę to bardziej bym się rozczuliła:P

Ktoś mi kiedyś opowiadał historię, że jego babcia urodziła ileś tam dzieci. No i jedno było tak brzydkie, że wstydziła się go pokazywać i na strychu trzymała :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My oboje, 5 rok dopiero ;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Widzę, że nie jestem sama :P bardzo chciałabym urodzić ładne dziecko:P oczywiście tak naprawdę to bez znaczenia bo dziecko się kocha tak czy siak, ale myślę, że jak spojrzałabym na taką śliczna kruszynkę to bardziej bym się rozczuliła:P

Ktoś mi kiedyś opowiadał historię, że jego babcia urodziła ileś tam dzieci. No i jedno było tak brzydkie, że wstydziła się go pokazywać i na strychu trzymała :P

A moja kolezanka mowila ze jeden z jej synow jakos tak sie ukladal w macicy ze urodzil sie z takim fest przekrzywionym nosem na jedna strone:P i ona co nikt nie widzial to go za ten nos ciagnela i plakala bo sie bala ze mu tak zostanie!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica na strychy powiadasz,ciekawe rozwiazanie problemu. Moj synek do najprzystoniejszych nie nalezal,ale dla mnie byl najpiekniejszy,choc spuchniety maly bokser ;) I tak bedziemy sie rozczulac. Ja myslalam.wze sie nie poplacze po porodzie,szybciej po czyims,ale ten przyplyw milosci I szczescia byl silniejszy :) lubie wspominac te chwile :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    ona co nikt nie widzial to go za ten nos ciagnela i plakala bo sie bala ze mu tak zostanie!
    Hehehehehehehehehehe dobra agentka ;) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk nam w SR lekarz mówił, że dzieci z dużymi nosami po porodzie sn mają właśnie często takie przekrzywione i żeby się nie przestraszyć bo potem się odprostuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Annielica na strychy powiadasz,ciekawe rozwiazanie problemu. Moj synek do najprzystoniejszych nie nalezal,ale dla mnie byl najpiekniejszy,choc spuchniety maly bokser ;) I tak bedziemy sie rozczulac. Ja myslalam.wze sie nie poplacze po porodzie,szybciej po czyims,ale ten przyplyw milosci I szczescia byl silniejszy :) lubie wspominac te chwile :D

Wiadomo matka widzi swoje dziecko innymi oczami :P Ważne, że teraz maluch coraz ładniejszy :D czasami z brzydkich dzieci najładniejsi dorośli wyrastają :P

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze dzieci na pewno beda najładniejsze ;)

ania14, pati_zuzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak obydwoje tam pracujemy, a do emerytury jeszcze daleko bo dopiero 5 rok jestesmy w sluzbie ;)

Zalicza się jak najbardziej. No prawa będą nabyte, ale mało kto z nich od razu korzysta, przynajmniej u nas. My nawet o tym nie myślimy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 00:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze z tego naboru co się liczy 15 lat. Tylko że my to zapewne bedziemy dluzej pracowac, bo po pierwsze za 40% się nie utrzymamy a isc do innej pracy wcale nie tak łatwo zeby sie opłacało, a po drugie ja lubię swoją pracę tak jak i maz :)
    Mój siedzi w organizacji od roku wiec w patrol wyjezdza jak jest za malo sil albo na płatnej to jemu akurat taka praca to i przez kolejne 25 lat ;) ja narazie jestem w patrolowce ale teraz w ciazy mnie przeniesli do wykroczen i moze tam juz wroce po porodzie.
    Taka niestety jest służba, nigdy nie wiesz co Cie czeka...niektore interwencje zostana w pamieci na zawsze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 00:51

• ania14 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 00:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy wczesniej w Oddziałach Prewencji, teraz w patrolowo-interwencyjmym i tak naprawde robimy wszystko tak jak Twoj maz mowi, roznica tylko taka, ze w oddzialach jezdzilismy glownie na zabezpieczenia np. Euro 2012 w Warszawie a maz w Poznaniu, albo kilka razy przemarsz na 11 listopada w Warszawie. Najgorsze zabezpieczenia jakie mogly byc, to co pokazywali w tv to nic w porownaniu z tym co tam sie dzialo :/. No ale wiedzielismy gdzie idziemy, wiec trzeba spiac dupe i dac rade ;).

I ja juz uciekam, mam nadzieje ze wszystkie dzis smacznie beda spaly, dobranoc :)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To żeś Megi wykrakala bo ja spać nie mogę :-(

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1410 1411 1412 1413 1414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ