Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja ae cisza na forum a wczoraj wieczorem zniknelam na troche i mialam co nadrabiac
Mama-Julka no niestety upiecze sie mamusia za granica
Matleena spokojnej podrozy
Kasiag nie denerwuj sie i bdaj o siebie niech dzidzia posiedzi jeszcze troche w brzuszku
Aicja bedzie dobrze dzidzius z kazdym dzniem jest coraz bardziej bezpieczny
A ja czekam na M i jedziemy na zakupy i do lumpka moze wychacze cos ciekawegoMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno chyba ze Mama-Julka zdecydujesz sie jednak na ta miotle
i zawsze taniej
Ala zdawaj relacje co i jak. Trzymam kciuki i wierze, ze wszystko bedzie dobrze, musi byc
A nas dzis czeka obchod domow za slodyczamiciekawekto je potem zje dziecko czy rodzice,ale pewnie a z mezem
no cos tam sie dostanie i malemu
a po straszeniu jedziemy na jakas chinszczyzne i odebrac mojego brata z pociagu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey,
Ja dzisiaj w nocy nie spałam od 2 do 5 i teraz nie mam na nic siły bo jestem niewyspana i bym tylko spałaNie wiem czy mój Misio przypadkiem nie fiknął w nocy główką do dołu bo od rana jakoś go inaczej czuję. Oby tak było
Pati_zuzia - a jak z mężem rozmawiacie po ang? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:hey,
Ja dzisiaj w nocy nie spałam od 2 do 5 i teraz nie mam na nic siły bo jestem niewyspana i bym tylko spałaNie wiem czy mój Misio przypadkiem nie fiknął w nocy główką do dołu bo od rana jakoś go inaczej czuję. Oby tak było
Pati_zuzia - a jak z mężem rozmawiacie po ang?zaczynamnp po polsku a konczepo bulgarsku i on tak samo
Mama-Julka moze to jakies wiedzminskie cyferki -
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Po angielsku tylko w obecnosci anglikow, a tak przy Gabrysiu on mowi po bulgarsku ja po polsku, a nie ma problemu bo obydwoje znamy swoje jezyki, a ja duzy nacisk kladlam, zeby przy Gabrysiu uzywal tylko bulgarskiego a ja polskiego.Choc to czasem roznie bywa;) a jak maly spi juz to uzywamy jak nas naleci, a czasem mieszam
zaczynamnp po polsku a konczepo bulgarsku i on tak samo
Mama-Julka moze to jakies wiedzminskie cyferki
Super te miksy językoweA Wasze dzieci będą poliglotami
A te cyferki wypadają w 8 miesiącu he he.pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem i ja ale tylko na chwilke. Nie nadrobilam Was wczoraj,dzis z rana jak wstalam to troszke poczytalam ale tez nie do konca i juz nie wiem czy nadrobie.
U mnie wczoraj wizyta u endo ok,wyniki bardzo dobre tsh utrzymuje sie na poziomie 1,76,takze w ciazy bardzo dobrze powiedzial,dalej mam brac euthyrox 1,5tabletki czyli 75. Po ciazy mam zejsc do 1tabletki tj 50 i pod koniec stycznia wizyta kontrolna i zobaczymy czy po ciazy bede brala dalej te tabsy wogole;)
Z rana pojechalismy na kawe do mojej siostry i odrazu kupilismy od Niej ten wozek Adamex York:)))) fajny jest,juz stoi w sypialni narazie ale potem go do piwnicy lub do wozkowni zniose bo nie mam miejsca w mieszkaniu,ale najpierw musze zdajc pare rzeczy i wyprac bo gdzie niegdzie sa brudne. Teraz zjadlam flaczki bo wczoraj na spontanie robilam i musze powiedziec,ze byly pyszne,kupilam surowe i sama wszystjo robilam,fakt,ze nie na wolowinie ale i tak byly na kuraku dobre:D wiecie dla mnie to wyczyn bo zawsze jadlam gotowe...:p te w "kielbaskach" tylko do odgrzania:p
No i za chwile sune na cmentarze z Malzem i wroce pewnie wieczorkiem.pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
Chichibi ja teraz mam uzywany to piore dlatego,ze ma gdzie niegdzie zabrudzenia od uzytkowania. Ale jak dla Laury kiedys kupowalam na allegro nowy to nic nie pralam i nic sie Jej nie stalo. Wozek postal tydzien przed Jej narodzinami w domu i "nabral" troche domowych bakterii;) Ale kazdy zrobi jak uwaza,to kwestia Kazdej z Nas takze nie ma co sie sugerowac Kims.
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:mam pytanie do dziewczyn, które zakupiły nowe wózki,
czy prałyście je? i co dokładnie? w ilu stopniach?
Napewno wypiorę ten biały wkład co jest w gondoli. Jak nie masz metki to wypierz w 30-40 stopniach i nic się nie stanie. No i może oszczędź materiału na mega wirowanie.Chichibi lubi tę wiadomość
-
Chichibi wrote:mam pytanie do dziewczyn, które zakupiły nowe wózki,
czy prałyście je? i co dokładnie? w ilu stopniach?
Chichibi ja nie piore, bez przesady przecież dam tam jeszcze jakieś przescieradelko itp. No i dziecko w wózku przecież jest ubrane. To równie dobrze trzeba by wyprac kanapy w domu nasze posciele materace bo przecież wszędzie dziecko będzie leżecmyślę że nie ma co wariowac
genoweffa, Pchelkaa, Tinusia, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey jeżeli chodzi o poród w Opolu to wszystko co jest na tej liście http://ginekologia.opole.pl/strona/przyjecie-do-porodu/2077 ja jeszcze biorę podkłądy na łóżko
dziewczyny miałyście kiedyś wynik leukocytów w moczu 70-100? Wizytę mam dopiero w poniedziałek i nie wiem co mam o tym myślec.. -
nick nieaktualny