Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja!
Dom posprzatany, goście na kawie byli, teraz leże i odpoczywam. Czuję bardzo nieprzyjemny ból w kroczu, coś mnie tam kłuje, wargi bolą, reszta co jakiś czas dzieje się w środku. Zupełnie nie wiem co to, bo pierwszy raz mi się przydarza i bardzo źle mi się przez to chodzi. Gdy wstaje czule ból w dole brzucha:( Na leżąco też jest raczej średnio:(. Może coś mi poradzicie?
Zapraszam do Żywca;) -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Kurcze brzuch mnie boli jak na @ i czysci mnie, leci z kazdej dziury, mam juz dosyc, a sama jestem nawet nie ma kto podac herbaty
wzielam kapiel ale boli jeszcze bardziej:-( i no spy dwie ale tez nie jest lepiej
Może wykrakałaś i zaczęłaś rodzic? Masz skurcze? -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Kurcze brzuch mnie boli jak na @ i czysci mnie, leci z kazdej dziury, mam juz dosyc, a sama jestem nawet nie ma kto podac herbaty
wzielam kapiel ale boli jeszcze bardziej:-( i no spy dwie ale tez nie jest lepiej
Pchelkaa - bidulko, podobno jak po kąpieli boli jeszcze bardziej to są to skurcze do porodu. Regularne masz te bóle? -
Pchelkaa wrote:Kurcze brzuch mnie boli jak na @ i czysci mnie, leci z kazdej dziury, mam juz dosyc, a sama jestem nawet nie ma kto podac herbaty
Pchelkaa teoretycznie po kąpieli bóle powinny się wyciszyć. Tak odróżnia się przepowiadające od porodowych, porodowe się nasilają po kąpieli. Może na wszelki wypadek zadzwoń po kogoś, żebyś nie była sama. Torba spakowana? -
nick nieaktualnyAle powinno się kąpać nie krócej niż dwa skurcze, tzn podczas kąpieli powinny się pojawić co najmniej dwa skurcze, wtedy można skończyć kąpiel i poczekać czy się wyciszą, jesli nie to porodowe.
Zadzwoń po kogoś, tak na wszelki wypadek, będziesz się czuła bezpieczniej -
nick nieaktualnyKurde dziewczyny ja nie wiem czy to skurcze
na ktg ostatnio bolalo nnie ale ciagiem i to nie bardzo a teraz tez boli ciagiem, czasami sie troche nasila. Tak torba spakowana, na dole siostra mieszka wiec zaraz przyjdzie. Przed ciaza i na poczatku inaczej wyobrazalam sobie skurcze, myslalam ze bede wiedziala ze to napewno to, a tu dupa. Boli bardzo ale nie wiem czy to sa skurcze.
-
nick nieaktualny
-
Dziś w końcu ogarnęłam kącik dla Mojej Księżniczki
pochwalę się efektem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9066ecedca6.jpgpati_zuzia, moniek90, Madzia890722, Nadulka, kwiatakacji, MeGi2986, genoweffa, Mama-julka, Flakonik, Madzisek, Moniusia89, iNso87, Marta0912, ania14, Klara87, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie regularnie wlasnie, raz co 10 pozniej co 15- 9 itp. Ale to chyba nie to czytalam i slyszam id innych kobiet ze w czasie skurczy ciezko lezec z bolu a ja chodzic nie moge, leze zwinieta w kulke, a jak wstaje to boli jeszcze bardziej i caly wzgorek lonowy boli w srodku.
-
nick nieaktualny
-
A taka jestem tlusciutka...12 kg na plusie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44237956c03c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 14:58
Nadulka, kwiatakacji, MeGi2986, genoweffa, Mama-julka, Flakonik, Madzisek, Moniusia89, iNso87, Marta0912, maya34, Klara87, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny