Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarnamaalina wrote:Hey jeżeli chodzi o poród w Opolu to wszystko co jest na tej liście http://ginekologia.opole.pl/strona/przyjecie-do-porodu/2077 ja jeszcze biorę podkłądy na łóżko
dziewczyny miałyście kiedyś wynik leukocytów w moczu 70-100? Wizytę mam dopiero w poniedziałek i nie wiem co mam o tym myślec..
Mnie na ostatnim badaniu moczu wyszły leukocyty 10-20 wpw. cokolwiek to znaczy. Zawsze miałam 2-3, 3-5. Dostałam na to saszetkę Monuralu do wypicia.
Lekarka powiedziała, że taki wynik może wyjść nawet jak się za mało pierwszego moczu odpuści. Mnie było ciężko pobrać mocz, bo chodziłam w nocy też na siku i bałam się, że jak za dużo odpuszczę moczu to nie zbiorę wystarczającej ilości, więc może to była przyczyna takiego wyniku leukocytów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 13:42
-
hej
ja tylko na chwilę się pochwalić, Olek dziś bez żadnego płaczu zasnął sam w łóżeczku. Trochę marudził, pare razy wstawał i kłądł się ale ostatecznie zasnął.
Śpi już dwie godzinymiłego popołudnia, u nas zakupy, porządki i gotowanie
Nadulka, pati_zuzia, MeGi2986, Moniusia89, Madzisek, Klara87, Matleena lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Czarnamalina ja jesli miałam to 3-5 wpw.
Madzia śliczniutkie te ciuszkija jeszcze nic świątecznego nie wynalazłam
no, zakochana w nich jestemtylko boję się, że nie wystąpimy w nich w Święta, bo są na troszkę większe dzieciątko...
ja nic nie kupiłam, wszystko dostałam, więc miałam szczęście -
nick nieaktualnyJa właśnie też miałam na ostatniej wizycie 10-20 i też dostałam monural na to ale chyba specjalnie mi nie pomógł takiego wysokiego wyniku jeszcze nie miałam.. Teraz się martwię, że plecy mnie bolą nie przez brzuch, tylko przez to, że dzieje sie coś poważniejszego.. Ale chyba mogę poczekac z tym do wizyty, mam nadzieje, że nie zlekcewaze czegos powazniejszego ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia - jakie śliczne,szczególnie te śpiochy ekstra, maluch będzie się w nich super prezentował w święta, ciekawe czy udami się coś takiego ładnego kupić.
Ja wózek uprałam ręcznie tak bardziej na sucho gąbką. A zabawki jeśli nie mają mechanizmów jakiś w środku to można zamrozić i bakterie wymrożą się.Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny