Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie.
Więc tak: Małe rozwarcie się zrobiło, ale tylko na opuszek i faktycznie skrócona szyja.
Powiedzieli, że kilka dni - do tygodnia powinnam jeszcze wytrzymać .Na tym etapie się już nie wstrzymuje porodu, więc mogę czekać w domu.
No więc CZEKAMNadulka, moniek90, MeGi2986, genoweffa, pati_zuzia, Flakonik, Madzisek, balbo, Moniusia89, Klara87, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWow alicja i pchelka wyglada na to ze chyba bedzie otwierac nasza liste.
Nie wierze ze to juz ten czas ze nie dlugo beda tu codziennie wiadomosci o nowych maluszlach
Trzymcie sie jednak jeszcze jak najdluzej w dwupakach.
Ja czuje ze urodze do dwoch tygodnitakie mam przeczucie. A jak nie urodze to inaczej peknie mi brzuch
Martosza83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Ale jak? Z czego?
No właśnie nie wiem z czego. Seksu nie uprwiałam ani nic z tych rzeczy.
Nadulka- Wczoraj byłam u gin nic złego się nie działo, a dzisiaj założenie spodni o poranku było koszmarem. Najpierw myślałam, że to mała tak naciska i rzeczywiście jak chodze a ona się wierci to mnie kłuje w pochwie, ale od czego reszta boli to już pojęcia nie mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 15:56
-
nick nieaktualnyDziewczynki tylko trzy godziny mnie nie było, a tu takie newsy.
Pchelkaa mam nadzieję że jesteś już w szpitalu.
Alicja to wiesz mniej więcej kiedy urodzisz. CZEKAM razem z Tobą
Asiowa nie masz przypadkiem żylaków? Jakoś tak dziewczyny to opisywały.alicja_ lubi tę wiadomość
-
A ja się znowu wkurwiłam...jakiś czas temu pisałam, że byłam u lekarza z NFZ do którego chodziłam na samym początku ciąży po mój wynik grupy krwi, bo mi go nie wydał. Jak tam poszłam to mnie zjechał z góry na dół, że nie powinnam sobie zmieniać lekarza jak mi się podoba, bo jemu za wykonane mi badania fundusz nie zwróci pieniędzy. Wydał mi kopię, bez żadnego podpisu. W zasadzie mogę sobie tym tyłek podetrzeć, bo moja nowa lekarka powiedziała, że musi być oryginał. Ale mam tam nie iść znowu, bo w szpitalu zrobią mi nowe badanie, szkoda nerwów. Wkurzyłam się wtedy, bo w ZIPie zauważyłam kilka usług za które owy lekarz z NFZ sobie potrącił z funduszu a ja ich nie miałam wykonanych.
Dzisiaj się loguję do systemu i co widzę? U tego lekarza byłam bez rejestracji, tylko weszłam do gabinetu, zebrałam opiernicz i dał mi ksero. A tam wpisana konsultacja położnicza, 3 badanka (hiv, tsh i jeszcze jedno). Nakradł na mnie z funduszu 53 złote. Oczywiście żadnej konsultacji a tym bardziej badań nie miałam robionych, nawet mnie nie tknął. Wkurzyłam się na maksa i chyba ch*ja podam, bo to przekracza wszelkie pojęcie przyzwoitości...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 15:58
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyAsiowa wrote:No właśnie nie wiem z czego. Seksu nie uprwiałam ani nic z tych rzeczy.
Nadulka- Wczoraj byłam u gin nic złego się nie działo, a dzisiaj założenie spodni o poranku było koszmarem. Najpierw myślałam, że to mała tak naciska i rzeczywiście jak chodze a ona się wierci to mnie kłuje w pochwie, ale od czego reszta boli to już pojęcia nie mam...
O raju, a ją Ci tu o żylakach... Teraz też nie mogłam stać za bardzo przy kuchence bo mały mnie smerał w samą szyjkę. Coś mi się zdaje że się skróciła. A Ty jaką długa masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 16:06
-
nick nieaktualny