Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurczę ja też kiedyś miałam jakieś "zaczątki" opryszki i naczytałam się w internecie okropnych rzeczy. Ciekawe jak jest faktycznie…
Annielica – dziś mają młyn w laboratorium, ale będę ich męczyć telefonicznie. Myśle, że przed 15 na pewno będą
Będę meldować od razu jak pojawią się na emailu. Zazwyczaj wy dowiadujecie się pierwsze, a później Jacek, lekarz, rodzina
Trzymajcie za mnie kciuki proszę! ;*
Anel – melduj od razu jak będziesz miała swoje wyniki i daj znać jak wizyta!Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka86 hascovir itp. można stosować jeśli lekarz tak zaleci. Badania na zwierzętach nie wykazały wpływu toksycznego na płód, ale wiadomo na kobietach w ciąży nikt nic nie testuje. Zadzwoń do lekarza najlepiej.
Alicja, anel, reszta dziewczynek trzymam kciuki mocno mocno -
nick nieaktualnyA w kwestii porodu to ja bym nie chciała jednak CC. CC to cięcie mięśni ktore już nigdy nie wrocą do swojej formy. Poza tym, nie wyobrażam sobie nie zajmować się dzidzią od razu po porodzie
Baby, menka– czekamy na Wasze wyniki bety!
Annielica - dzięki:)
Kurczę tak bym chciała żeby było powyżej 20tys, ale to raczej nie możliwe przy moim wzroście. Pewnie będzie ok 15-16tys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 10:58
-
Dzień dobry dziewczynki
u mnie brudzenia po luteinie ustały, na 17.10 umówiłam się z lekarzem bo nawet sam powiedział, że woli sprawdzić co z tym krwiakiem bo pewnie tylko nastraszyli mnie w szpitalu
Jestem dużo spokojniejsza
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek - no to dobrze, że lekarz Cie uspokoił, a przede wszystkom rewelacyjnie, że brudzeń już nie ma.
Dziewczyny, powiedzcie kiedy beta zaczyna spadać w prawidłowej ciąży? Jest tak, że w którymś tam tygodniu osiąga swój max i później spada. Ja coś słyszałam, że w 10tygodniu tygodniu nie można już jej sprawdzać,bo ma prawo spadać i taki wynik jest niewiarygodny. Macie jakąś wiedzę w tym temacie?
Jak patrze na normy laboratoryjne to faktycznie w 10 tygodniu są mniejsze niż w 8 i 9 tygodniu.. -
nick nieaktualny
-
Szczerze to nie mam pojecia w ktorym spada beta. W pierwszej ciazy to ani razu nie mialam bety robionej. A lekarz juz na pierwzzej wizycie karte zalozyl jak tylko pecherzyk zobaczyl.
Dzis zrobilam badania i czekam na wynik. Pani mnie zaskoczyla, ze po wyniki hiv musze przyjs osobiscie i to juz jutroszok, ze tak ekspresowo. Jutro jeszcze rano mocz, a w sobote ft4 i tsh
-
Ja już oszalałam chce zjeść melona z kanapka z auchana taka dobra ;P i do tego platki owsiane z nesvity.. matko,ze mój Maz jest jeszcze takim Aniolem..
ciekawe kiedy mu to się skończy. Wiecie co strasznie mnie boli i kluje po prawej z boku na doleto chyba watroba?
alicja tez mi się cos kojarzy,ze w 10tyg jakby dochodzi do najwyzego pułapu i wtedy jakos spada pomalu. -
Hashija mi tez lekarz zlecil zrobić badania hiv i tokso.. i az z ciekawości zadzw do lab zapytać kiedy mogę się zglosic na pobranie krwi,zeby wyniki były na wizyte już i okazało się,ze normalnie na drugi dzień sa
tez myslalam,ze czeka się ok tygodnia-dwóch?
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja kurcze na te immunologiczne muszę czekać 14 dni! paranoja! i jeszcze zapłaciłam 415zł….
Dziś zadzwonię do lekarza z wynikiem bety i się dowiem czy mam jeszcze robić. Będzie to pewnie zależało od jej dzisiejszego wyniku. Ja najchętniej to bym już nie robiła z uwagi na stan moich żył… ew. może bym zrobiła dzień przed wizytą tj. w maju.
Usg annielica mam 2 maja. Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:48
-
Madleine wrote:Ino watroba jest wyzej. Na dole to pewnie jajniki albo macica kluje. tez tak czasem mam
to nie podbrzusze, na szczęście odpukać na razie tylko tam slysze i czuje jakies ssanie albo rozpychanie albo już nie wiem sama co
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oluniaaa cieszymy się razem z Toba
A ja tak się zastanawiam bo jutro mam wizyte u endokrynologa,na która umowilam się już pare msc wcześniej,jeszcze nie bylam w ciąży,kazala mi gin wczesniejsza się zapisac bo jak "spojrzała" na mnie to zapytala czy nie mam problemu z tarczyca. Nigdy nie miałam i nawet nie badałam się zbyt często jeśli chodzi o tarczyce. Zaraz po tamtej wizycie poszlam do swojej lekarki rodzinnej,ona mnie wyslala na krew tam nic nie wykazalo ale dala mi skierowanie i wlasnie jutro jest wizyta.isc na nia? co teraz jak ja w ciąży? to cos zmienia> bo ja nie mam zielonego pojęcia już co ja mam powiedzieć dla lekarza,ze po co przyszłam?