Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:A mnie się śniło, że Flakonik puszcza mi muzykę, która mnie drażni. Okazało się, że to był ten budzik męża :p
Ale my głupie baby jesteśmy, że nawet sny związane z forum mamy
Jedno jest pewne - lubimy się i martwimy o siebie. Jak to kiedyś pisałam: dzień bez forum dniem straconymBardzo Was lubię kobitki
pati_zuzia, ZieloneOliwki, kwiatakacji, Matleena, Nadulka, moniek90, Pola_27, Dżulia, _nick00 lubią tę wiadomość
-
.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:04
Acikk, Marta0912, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, Matleena, Piegus, Nadulka, moniek90, genoweffa, Pola_27, MeGi2986, Dżulia, Madzisek, Pchelkaa, Klara87, _nick00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj tak się nałaziłam, że w nocy miałam katastrofę z tym biodrem. Ból był okropny. Dziś "zdechła" jestem.
Niektóre z Was są miesiąc do przodu ode mnie, a mam wrażenie że w dużo lepszej kondycji. Ja to jakiś marny przypadek.
Miłego dnia dziewczynki
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Jak niziutko !!! Jakby miał się odłamać
oj coraz bliżej do spotkania z synkiem masz
śliczny brzusio
już 1,5 tyg z takim brzuszkiem chodze, ale małemu się coś niespieszy chociaż coraz częsciej odczuwam skurcze i są coraz mocniejsze. Jak dla mnie to już mogę rodzić
a jak piszecie że niektóre przytyły 4, 6, 8kg to normalnie załamka hehe... ja jestem 18 do przodu...
i narazie od 2 dni stoi w miejscu.
-
nick nieaktualnybella88 wrote:Dziękuje
już 1,5 tyg z takim brzuszkiem chodze, ale małemu się coś niespieszy chociaż coraz częsciej odczuwam skurcze i są coraz mocniejsze. Jak dla mnie to już mogę rodzić
a jak piszecie że niektóre przytyły 4, 6, 8kg to normalnie załamka hehe... ja jestem 18 do przodu...
i narazie od 2 dni stoi w miejscu.
18 ???? Gdzie ???Chyba w cyckach wszystko trzymasz:P ja przytyłam 6kg i gorzej wyglądam !
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:18 ???? Gdzie ???
Chyba w cyckach wszystko trzymasz:P ja przytyłam 6kg i gorzej wyglądam !
rosnął jak głupie hehe... Ale brzuch też mam spory i dupa mi urosła (czego nie omieszkał nie zauważyć mój małżonek
) no i troche mi się woda zatrzymuje w organizmie - ale to czytałam że przed porodem to normalne bo organizm zaczyna "magazynować" energie przez co zrobił mi się lekki cellulit. Jak zwał tak zwał, ważne żeby później zniknęło
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny czy ja schizuje czy mi zaczyna brzuch opadać?
Przepraszam za strój ale to prosto z łóżka. Kurde zaczynam się niepokoić, bo caly czas mam bóle w kroczu, do tego te skurcze przepowiadajace + twardnienia brzusia. Wizyta 25 mam nadzieje, ze dotrwampati_zuzia, kwiatakacji, Nadulka, moniek90, genoweffa, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella88 wrote:Wg mnie zaczyna opadać, ale to na spokojnie. Umnie tak już to trwa 1,5 tyg i też mi twardnieje i różne dziwne rzeczy się dzieją. Raz to już myślałam że rodzę ale wziełam no-spe 2 tab i po jakiś 5 godzinach mi odpuściło
Najgorzej bol krocza czasami wstać nie moge. Czuje się pobita w czerepe :< -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:dzięki Dziewczyny za wszystkie słowa otuchy wczoraj :*
tak jak któraś z Was napisała - z tego tłumacza był szczypior więc tym bardziej się przy nim czułam jak czołg... ech
dzisiaj w końcu ubieram łóżeczko i pakuję torbę - najwyższy czas chyba
No to czekamy na zdjęcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Współczuję, że niektóre się męczą z tą rwą kulszową. Oby po ciąży przeszło. Ja zmagam się z bólami palców u dłoni, najgorzej jest w nocy. Jak się przekręcam z boku na bok albo wrócę do łóżka z toalety to dopada mnie ból miesiączkowy. Dzisiaj w nocy dwa razy. Trwał nawet 5 minut i był dość nieprzyjemny. Nie denerwuję się tym zbytnio, bo gin powiedziała, że to normalne. Ciekawe co tam się dzieje w środku. Alicja coś czuję, że w przyszłym tygodniu będziesz tuliła już Sarkę w ramionach, podobnie jak Kate swoje dzieciaczki
Ja jeszcze szyjkę mam, czop się trzyma, żadnych plamień nie mam, więc chyba jeszcze się nie zapowiada na poród
A oto my dzisiaj, jak myślicie, brzuch nisko czy wysoko?
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:20
MeGi2986, Nadulka, pati_zuzia, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny śliczne macie brzuszki, i wydaje mi się że nisko w porównaniu z moim, zresztą ja z córcią miałam też nisko brzuch od początku a teraz z synkiem mam go całkiem w innym miejscu.
Co do zgagi, ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to znaczy mieć zgagę a córcia urodziła się z długimi, gęstymi włosami, teraz miałam może ze 2-3 razy na początku II trymestru.