Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:No Grudniówki to się twardo trzymają
Żadna się nie chce rozdwoić
Ale po 20 listopada to się dopiero zacznie
Czy pierwsza grudniowa mamusia już się przyznała ?
My już przed narodzinami mamy problem z przecięciem pępowiny
A pierwsza mamusia jeszcze anonimowa niestety -
nick nieaktualnyMoniek90 ja też coś czuje, że w przyszłym tygodniu będę już tulić Sarkę.
Bardzo ładny brzuszek. Nie wydaje mi się, żeby opadł.
A mówiła Ci Pani dr. Ile ma szyjka?
Nie powiem, bo ja to byłam wczoraj troche zdziwiona, że jej już nie ma wcale
Anielica pierwsze słyszę o tym wynalazku o którym mówisz (termofor MR B od LullaLove). -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Moniek90 ja też coś czuje, że w przyszłym tygodniu będę już tulić Sarkę.
Anielica pierwsze słyszę o tym wynalazku o którym mówisz (termofor MR B od LullaLove).
Alicja to jest właśnie MR B
http://sklep.lullalove.com/kategoria/przytulanki-i-termofory/superzabawka-mr-b
Opinie ma bardzo dobre -
Hehe ja przed tv siedzę i na deser wcinam pomelo.
Acikk czuje się tak jak ty, gardło boli, nos zawalony a na dodatek walę czosnkiem
Pchełka co u ciebie bo ostatnio mało piszesz. Masz już termin cc ustalony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:17
-
Acikk wrote:Mój idzie o 19 do pracy więc ją pewnie zalegne przed TV
A że nie zjedlismy jeszcze obiadu to aktualnie produkuje sos do spaghettiale ciężko mi idzie robienie czegokolwiek
Moniek co za problem macie z ta pępowina?
No chodzi o to, że większość mamuś ma problem z przecięciem pępowiny, kiedy ich pociechy wyfruwają z gniazdaa my skoro wszystkie tak dzielnie się trzymamy w wielopakach mamy problem rozstać się z dzieckiem już teraz
-
alicja_ wrote:Moniek90 ja też coś czuje, że w przyszłym tygodniu będę już tulić Sarkę.
Anielica pierwsze słyszę o tym wynalazku o którym mówisz (termofor MR B od LullaLove).
Szyjka na oko ma 1,5cm, tak mi powiedziała, bo nie chciała mi tam grzebać za długo i mierzyćOgólnie już się skróciła o 2,5cm. Ciekawe co tam się dzieje teraz
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam iść na mecz siatkówki ze swoimi chłopakami, ale zostałam w domu, chyba idę się wykąpać i zalegnę przed tv, to już kolejny dzień bez mocy, ale podejrzewam, że pogoda ma na to wpływ. Zawsze w sobotę robię sobie jakieś maseczki, peelingi itp, a dziś nie chce mi się kompletnie nic.. Sen to też dobry kosmetyk.
od wczoraj wydaje mi się, że moja twarz jest opuchnięta, czy to objaw zatrzymywania wody? Bardziej stawiałabym na nogi, a one wyglądają normalnie, sama nie wiem, mam pierwszy kryzys w tej ciąży -
moniek90 wrote:No chodzi o to, że większość mamuś ma problem z przecięciem pępowiny, kiedy ich pociechy wyfruwają z gniazda
a my skoro wszystkie tak dzielnie się trzymamy w wielopakach mamy problem rozstać się z dzieckiem już teraz
Aaaa ok sory mój plastelinowy mózg już nie ogarnia
Alicja ale to może spoko jak już nie masz tej szyjki może potem rozwarcie szybciej pójdzie i będziesz krócej się męczyć
Moja jeszcze w pełnej długości hehealicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Dziękuję dziewczyny za odp
będę to obserwować, zobaczymy czy to chwilowe czy się będzie rozkręcać. Narazie sobie odpoczywam, mąż dopiero w pon wraca więc nie chce wpadać w panikę.
Pchełkaa no taki nasz urok, niestety. Zamówiłam teraz bio oil olejek, niby ma dobre opinie jesli chodzi o łagodzenie już powstałych rozstępów,wierze że szybko zbledną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:15
-
nick nieaktualnyZa to mogę się pochwalić naszym kącikiem dla małej. Jeszcze nieskończony ale już wystarczający.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:59
dorciamw, ZieloneOliwki, Madzisek, annielica, Acikk, Dżulia, pati_zuzia, moniek90, Moniusia89, Marik, Klara87, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z mężem byliśmy się przejść na cmentarz, bo nie wszędzie byliśmy tydzień temu. Po drodze zaczął padać deszcz, a ciepło ogólnie, ja w czapce, szaliku, ocieplanych butach... Po drodze weszliśmy do biedronki na chwilę i normalnie wróciłam caaała upocona! Pocę się jak dzika świnia ostatnio ;< Zaraz szykujemy się na birthday party
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Ja też leżę i nic mi się nie chce. Wstawiłam ostatnie już pranie dzieciaczkowe i chyba będę drzemać. Mąż robi placki ziemniaczane z gulaszem a mnie coś tak muli,że nawet nie mam ochoty.
Jeja jak ja kocham placki z gulaszem. Zawsze robię wołowy taki baaardzo pikantny mmm pycha. Mój mąż też kocha. Zazdraszczam takiego obiadkukwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Ja też leżę i nic mi się nie chce. Wstawiłam ostatnie już pranie dzieciaczkowe i chyba będę drzemać. Mąż robi placki ziemniaczane z gulaszem a mnie coś tak muli,że nawet nie mam ochoty.
a ja zaraz muszę wyciągnąć drugie pranie, ale mężoweteż na nic nie mam dziś ochoty. Już tak mi się nie chce być w tej ciąży...