Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja też. Ostatnio dużo eksperymentuję i przyznam, że zawsze mam w normie. Zjadłam dziś 2 cukierki !!! Z ciekawości
i po godzinie cukier 123. Dlatego powoli nie trzymam aż tak restrykcyjnie diety. Najważniejsze żebym jadła mniejsze porcje i częściej i jest ok:)
annielica lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Uhuhu na bogato
ja na szczęście jutro ide do mamusi na obiad
Najgorsze jest to że postanowilam umyc piekarnik i popsikalam go taka pianka co musi godzinę leżeć i teraz już mi się tak nie chce go myć a muszę ta pianke zmyć buuu
To włącz piekarnik i piankę wypal
Ja ostatnio często korzystam z opiekacza do chlebaAle jakoś, kiedy skończę ucztę to już nie chce mi się go myć
zawsze po mnie musi mąż myć
A jak marudzi to mu słodzę, że wolę żeby to robił ekspert
Acikk lubi tę wiadomość
-
Ha ha ale ej
chciałam żeby był chłopak świąteczny na wigilię więc zakładając że zdaze go w tym dowieźć na ta wigilię i się nie posra albo porzyga w międzyczasie i polezy w tym 2 godziny no to kurde... 65 zł!!! A najlepszy mój mąż
mówi nie martw się po świętach przecenia na 20
ją mowie po świętach to ją nawet za darmo tego nie chce
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Ha ha ale ej
chciałam żeby był chłopak świąteczny na wigilię więc zakładając że zdaze go w tym dowieźć na ta wigilię i się nie posra albo porzyga w międzyczasie i polezy w tym 2 godziny no to kurde... 65 zł!!! A najlepszy mój mąż
mówi nie martw się po świętach przecenia na 20
ją mowie po świętach to ją nawet za darmo tego nie chce
Zawsze możesz Antka na wigilię zawieźć w śpiochach a reniferka z niego zrobić przed samą kolacją na miejscualbo kup mu takie rogi renifera na głowę. Tego raczej nie "obsra"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzykładowo:
http://olx.pl/oferta/body-swiateczne-rozm-62-CID88-IDctL57.html
http://olx.pl/oferta/swiateczny-pajacyk-czerwony-rozm-0-3-m-ce-CID88-ID87qHt.html
http://olx.pl/oferta/swiateczna-dzianinowa-sukienka-CID88-IDceIE5.html
No nie wiem dla 2 dni w roku kupować coś specjalnie za kupę kasy to bez sensu trochę. A za parę groszy to tak nie szkoda. Nawet jak Antek obsra dla Acika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się wczoraj do mojego przestałam odzywać. Czemu? Nie wiem. Taki nastrój. Dziś biedny stał nade mną i próbował się dowiedzieć co się stało czy zrobił coś źle, a mi tak głupio że bez powodu go tak potraktowałam, że nadal milcze. Szukam sensownego wytłumaczenia mojego zachowania - no bo przecież nie powiem mu, ze nie wiem czemu się do niego nie odzywam. Paranoja. Niech już ta ciąża się kończy.
-
Hehe tez myśleliśmy o swiatecznym wdzianku na wigilię ale jezeli maly urodzi sie w okolicach terminu to zostajemy sami w domu wiec szkoda kasy zeby go ubierac jak bedziemy tylko we czworke, tylko ze musimu to jeszcze przemyslec bo z kolei w pierwszy dzien swiat zjezdzaja sie do nas goście na urodziny wiktorii wiec wtedy mozna bylo by z wdziankiem zaszaleć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzecudne sa te wdzianka moja wyobraznie szaleje i najchetniej kazde bym kupia
Dzulia mojemu powtarzam zawsze ze to hormony i tez mi go szkoda ale trzeba wszystko przejsc a za kazdym razem po takiej akcjii uswiadamiam sobie jak bardzo kocham tego czlowieka i jak moglam go tak potraktowac no coz trzeba to przetrzymac juz niedlugo -
A moj poszedł do pracy na noc. To nic że miał mieć wolne... W każdym razie cały tydzień co był na urlopie miał problem że spaniem w nocy tak jest przestawiony na spanie w dzień. I juz sie zaoferował że jak będzie miał urlop jak urodze Antka to ją będę sobie spala a on będzie wstawał przynosil go odnosił hustal i śpiewał
także pochytane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:05
moniek90 lubi tę wiadomość
-
annielica wrote:Dziewczyny a koniecznie chcecie nowe? Serio zobaczcie na olx za grosze są takie same ciuszki.
W ciucholandach do których chadzam też jest sporo świątecznych ubranek jużchyba mam że 3 pary body świątecznych
Ten komplet co wcześniej wkleiłam to mój pierwszy zakup dla dzieciaczka byłannielica lubi tę wiadomość