X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ja też. Ostatnio dużo eksperymentuję i przyznam, że zawsze mam w normie. Zjadłam dziś 2 cukierki !!! Z ciekawości :) i po godzinie cukier 123. Dlatego powoli nie trzymam aż tak restrykcyjnie diety. Najważniejsze żebym jadła mniejsze porcje i częściej i jest ok:)
    Oj ja tez eksperymentuje a ostatnie dwa dni nie moge sie opedzic od slodkiego kupuje ciastka zbozowe z czekolada i o dziwo cukry ok ale zostalo 3 tyg wiec troche odpuszczam ;)

annielica lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Uhuhu na bogato :D ja na szczęście jutro ide do mamusi na obiad :D
    Najgorsze jest to że postanowilam umyc piekarnik i popsikalam go taka pianka co musi godzinę leżeć i teraz już mi się tak nie chce go myć a muszę ta pianke zmyć buuu :P :(

To włącz piekarnik i piankę wypal :-P
    Ja ostatnio często korzystam z opiekacza do chleba :-D Ale jakoś, kiedy skończę ucztę to już nie chce mi się go myć :-P zawsze po mnie musi mąż myć :-D A jak marudzi to mu słodzę, że wolę żeby to robił ekspert :-P

Acikk lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ale ej :D chciałam żeby był chłopak świąteczny na wigilię więc zakładając że zdaze go w tym dowieźć na ta wigilię i się nie posra albo porzyga w międzyczasie i polezy w tym 2 godziny no to kurde... 65 zł!!! A najlepszy mój mąż :D mówi nie martw się po świętach przecenia na 20 :D ją mowie po świętach to ją nawet za darmo tego nie chce :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a koniecznie chcecie nowe? Serio zobaczcie na olx za grosze są takie same ciuszki.

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ha ha ale ej :D chciałam żeby był chłopak świąteczny na wigilię więc zakładając że zdaze go w tym dowieźć na ta wigilię i się nie posra albo porzyga w międzyczasie i polezy w tym 2 godziny no to kurde... 65 zł!!! A najlepszy mój mąż :D mówi nie martw się po świętach przecenia na 20 :D ją mowie po świętach to ją nawet za darmo tego nie chce :P

Zawsze możesz Antka na wigilię zawieźć w śpiochach a reniferka z niego zrobić przed samą kolacją na miejscu :-P albo kup mu takie rogi renifera na głowę. Tego raczej nie "obsra" :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az musze zerknac co tam ciekawego jest na olx bo nie usmiecha mi sie wydac tye kasy na jeden raz ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykładowo:

http://olx.pl/oferta/body-swiateczne-rozm-62-CID88-IDctL57.html
    http://olx.pl/oferta/swiateczny-pajacyk-czerwony-rozm-0-3-m-ce-CID88-ID87qHt.html
    http://olx.pl/oferta/swiateczna-dzianinowa-sukienka-CID88-IDceIE5.html

No nie wiem dla 2 dni w roku kupować coś specjalnie za kupę kasy to bez sensu trochę. A za parę groszy to tak nie szkoda. Nawet jak Antek obsra dla Acika :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/sesja-foto-ubranko-swiateczne-3-elem-CID88-IDcw8K3.html#d5f5e814b4 znalazlam cos takiego na sesje no swietne a panujemy w swieta zrobic malemu to bedzie w sam raz

• rewelka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy taki komplet na święta
    www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-62,p1099065310,

Acikk musisz patrzeć na stronie jest dużo promocji :) i takie których w sklepach nie ma.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    http://olx.pl/oferta/sesja-foto-ubranko-swiateczne-3-elem-CID88-IDcw8K3.html#d5f5e814b4 znalazlam cos takiego na sesje no swietne a panujemy w swieta zrobic malemu to bedzie w sam raz

Hehe no super będzie wyglądać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyobraznie zadzialala :)

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wczoraj do mojego przestałam odzywać. Czemu? Nie wiem. Taki nastrój. Dziś biedny stał nade mną i próbował się dowiedzieć co się stało czy zrobił coś źle, a mi tak głupio że bez powodu go tak potraktowałam, że nadal milcze. Szukam sensownego wytłumaczenia mojego zachowania - no bo przecież nie powiem mu, ze nie wiem czemu się do niego nie odzywam. Paranoja. Niech już ta ciąża się kończy.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe tez myśleliśmy o swiatecznym wdzianku na wigilię ale jezeli maly urodzi sie w okolicach terminu to zostajemy sami w domu wiec szkoda kasy zeby go ubierac jak bedziemy tylko we czworke, tylko ze musimu to jeszcze przemyslec bo z kolei w pierwszy dzien swiat zjezdzaja sie do nas goście na urodziny wiktorii wiec wtedy mozna bylo by z wdziankiem zaszaleć

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia zwal na hormony.....

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo dla chłopca takie:

http://olx.pl/oferta/sesja-foto-ubranko-szydelkowe-renifer-3-elem-CID88-IDc6lxj.html#fa1506f696
    http://olx.pl/oferta/ubranko-do-sesji-foto-krolik-marchewka-gratis-CID88-IDbR0GZ.html#fa1506f696

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu narzekamy na bóle brzuszka, zle samopoczucie, a niektórzy mają naprawdę poważniejsze problemy. Zobaczcie ;)2ia3pu0.jpg

Madzisek, Mama-julka, alicja_, moniek90, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo poszukam coś, za 65 zł nie kupie niestety nie stać mnie na takie luksusy :P

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecudne sa te wdzianka moja wyobraznie szaleje i najchetniej kazde bym kupia :)

Dzulia mojemu powtarzam zawsze ze to hormony i tez mi go szkoda ale trzeba wszystko przejsc a za kazdym razem po takiej akcjii uswiadamiam sobie jak bardzo kocham tego czlowieka i jak moglam go tak potraktowac no coz trzeba to przetrzymac juz niedlugo :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj poszedł do pracy na noc. To nic że miał mieć wolne... W każdym razie cały tydzień co był na urlopie miał problem że spaniem w nocy tak jest przestawiony na spanie w dzień. I juz sie zaoferował że jak będzie miał urlop jak urodze Antka to ją będę sobie spala a on będzie wstawał przynosil go odnosił hustal i śpiewał :D także pochytane :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:05

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Dziewczyny a koniecznie chcecie nowe? Serio zobaczcie na olx za grosze są takie same ciuszki.

W ciucholandach do których chadzam też jest sporo świątecznych ubranek już :) chyba mam że 3 pary body świątecznych :)

Ten komplet co wcześniej wkleiłam to mój pierwszy zakup dla dzieciaczka był :)

annielica lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
‹‹ 1518 1519 1520 1521 1522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ