X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ja też. Ostatnio dużo eksperymentuję i przyznam, że zawsze mam w normie. Zjadłam dziś 2 cukierki !!! Z ciekawości :) i po godzinie cukier 123. Dlatego powoli nie trzymam aż tak restrykcyjnie diety. Najważniejsze żebym jadła mniejsze porcje i częściej i jest ok:)
    Oj ja tez eksperymentuje a ostatnie dwa dni nie moge sie opedzic od slodkiego kupuje ciastka zbozowe z czekolada i o dziwo cukry ok ale zostalo 3 tyg wiec troche odpuszczam ;)

annielica lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Uhuhu na bogato :D ja na szczęście jutro ide do mamusi na obiad :D
    Najgorsze jest to że postanowilam umyc piekarnik i popsikalam go taka pianka co musi godzinę leżeć i teraz już mi się tak nie chce go myć a muszę ta pianke zmyć buuu :P :(

To włącz piekarnik i piankę wypal :-P
    Ja ostatnio często korzystam z opiekacza do chleba :-D Ale jakoś, kiedy skończę ucztę to już nie chce mi się go myć :-P zawsze po mnie musi mąż myć :-D A jak marudzi to mu słodzę, że wolę żeby to robił ekspert :-P

Acikk lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ale ej :D chciałam żeby był chłopak świąteczny na wigilię więc zakładając że zdaze go w tym dowieźć na ta wigilię i się nie posra albo porzyga w międzyczasie i polezy w tym 2 godziny no to kurde... 65 zł!!! A najlepszy mój mąż :D mówi nie martw się po świętach przecenia na 20 :D ją mowie po świętach to ją nawet za darmo tego nie chce :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a koniecznie chcecie nowe? Serio zobaczcie na olx za grosze są takie same ciuszki.

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ha ha ale ej :D chciałam żeby był chłopak świąteczny na wigilię więc zakładając że zdaze go w tym dowieźć na ta wigilię i się nie posra albo porzyga w międzyczasie i polezy w tym 2 godziny no to kurde... 65 zł!!! A najlepszy mój mąż :D mówi nie martw się po świętach przecenia na 20 :D ją mowie po świętach to ją nawet za darmo tego nie chce :P

Zawsze możesz Antka na wigilię zawieźć w śpiochach a reniferka z niego zrobić przed samą kolacją na miejscu :-P albo kup mu takie rogi renifera na głowę. Tego raczej nie "obsra" :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az musze zerknac co tam ciekawego jest na olx bo nie usmiecha mi sie wydac tye kasy na jeden raz ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykładowo:

http://olx.pl/oferta/body-swiateczne-rozm-62-CID88-IDctL57.html
    http://olx.pl/oferta/swiateczny-pajacyk-czerwony-rozm-0-3-m-ce-CID88-ID87qHt.html
    http://olx.pl/oferta/swiateczna-dzianinowa-sukienka-CID88-IDceIE5.html

No nie wiem dla 2 dni w roku kupować coś specjalnie za kupę kasy to bez sensu trochę. A za parę groszy to tak nie szkoda. Nawet jak Antek obsra dla Acika :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/sesja-foto-ubranko-swiateczne-3-elem-CID88-IDcw8K3.html#d5f5e814b4 znalazlam cos takiego na sesje no swietne a panujemy w swieta zrobic malemu to bedzie w sam raz

• rewelka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy taki komplet na święta
    www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-62,p1099065310,

Acikk musisz patrzeć na stronie jest dużo promocji :) i takie których w sklepach nie ma.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    http://olx.pl/oferta/sesja-foto-ubranko-swiateczne-3-elem-CID88-IDcw8K3.html#d5f5e814b4 znalazlam cos takiego na sesje no swietne a panujemy w swieta zrobic malemu to bedzie w sam raz

Hehe no super będzie wyglądać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyobraznie zadzialala :)

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wczoraj do mojego przestałam odzywać. Czemu? Nie wiem. Taki nastrój. Dziś biedny stał nade mną i próbował się dowiedzieć co się stało czy zrobił coś źle, a mi tak głupio że bez powodu go tak potraktowałam, że nadal milcze. Szukam sensownego wytłumaczenia mojego zachowania - no bo przecież nie powiem mu, ze nie wiem czemu się do niego nie odzywam. Paranoja. Niech już ta ciąża się kończy.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe tez myśleliśmy o swiatecznym wdzianku na wigilię ale jezeli maly urodzi sie w okolicach terminu to zostajemy sami w domu wiec szkoda kasy zeby go ubierac jak bedziemy tylko we czworke, tylko ze musimu to jeszcze przemyslec bo z kolei w pierwszy dzien swiat zjezdzaja sie do nas goście na urodziny wiktorii wiec wtedy mozna bylo by z wdziankiem zaszaleć

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia zwal na hormony.....

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo dla chłopca takie:

http://olx.pl/oferta/sesja-foto-ubranko-szydelkowe-renifer-3-elem-CID88-IDc6lxj.html#fa1506f696
    http://olx.pl/oferta/ubranko-do-sesji-foto-krolik-marchewka-gratis-CID88-IDbR0GZ.html#fa1506f696

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu narzekamy na bóle brzuszka, zle samopoczucie, a niektórzy mają naprawdę poważniejsze problemy. Zobaczcie ;)2ia3pu0.jpg

Madzisek, Mama-julka, alicja_, moniek90, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo poszukam coś, za 65 zł nie kupie niestety nie stać mnie na takie luksusy :P

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecudne sa te wdzianka moja wyobraznie szaleje i najchetniej kazde bym kupia :)

Dzulia mojemu powtarzam zawsze ze to hormony i tez mi go szkoda ale trzeba wszystko przejsc a za kazdym razem po takiej akcjii uswiadamiam sobie jak bardzo kocham tego czlowieka i jak moglam go tak potraktowac no coz trzeba to przetrzymac juz niedlugo :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj poszedł do pracy na noc. To nic że miał mieć wolne... W każdym razie cały tydzień co był na urlopie miał problem że spaniem w nocy tak jest przestawiony na spanie w dzień. I juz sie zaoferował że jak będzie miał urlop jak urodze Antka to ją będę sobie spala a on będzie wstawał przynosil go odnosił hustal i śpiewał :D także pochytane :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:05

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Dziewczyny a koniecznie chcecie nowe? Serio zobaczcie na olx za grosze są takie same ciuszki.

W ciucholandach do których chadzam też jest sporo świątecznych ubranek już :) chyba mam że 3 pary body świątecznych :)

Ten komplet co wcześniej wkleiłam to mój pierwszy zakup dla dzieciaczka był :)

annielica lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
‹‹ 1518 1519 1520 1521 1522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ