Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noo oby misia bo ja to madzia dziś fajnie napisała "nie chce mi się juz być w tej ciąży" :PP
I jeszcze ciągle w telewizji ta reklama tego książęcego... Jak ona mnie dobijaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:50
-
nick nieaktualny
-
Oj laski ja tez juz już marzę o zakończeniu tej ciąży
szkoda że sobie terminu nie możemy wybrać
jeżeli u mnie się sprawdzi to co z pierwszej ciąży że jakieś półtorej tygodnia po chorobie się rozpakowywać to za jakieś 2 i pół tygodnia Kacperek powinien być z nami
tego będę się narazie trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:32
-
nick nieaktualnydziewczyny u Was w miastach też jest problem z tym smogiem? U nas normy zanieczyszczenia są ponad czterokrotnie przekroczone i aż się rzygac chce jak się okno otwiera nie wspominając już o wyjściu na dwór, w dodatku mieszkam w okolicy koksowni..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:50
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ja mieszkam na śląsku więc u nas tez brud i smrod
Ale mieszkam w obrzeznej dzielnicy gdzie dookoła lasy więc nie narzekam
Kurde ja już się serio czuje jak jakas niepełnosprawna nie mogę się doczekac aż będę mogła się normalnie poruszać schylac i zginac a nie jak jakis czołg
A zapomniałam Wam pisać że ostatnio pierwszy raz mnie pani w kasie w lidlu przepuścila i tak mi było wstyd bo mialam tylko dwa czteropaki browarów dla mężamoniek90, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeee, a ja też już się wykurowalam z przeziębienia:p torba spakowana tylko stanikow jeszcze nie mam i takich drobiazgów jak wody z dziubkiem czy biszkopty, żelki:P
A ja mieszkam niby na wiosce, a syf w powietrzu jakbym w mieście mieszkała- masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:42
-
Acikk wrote:O madziasek to jak jestem teraz przeziebiona to przejdzie mi za 7 dni i za kolejne 7 mogę rodzic
? OK
pasuje
moja przyjaciółka też niedawno półtorej tygodnia po chorobie Urodziła więc wiesz
każda teoria co nas na duchu podtrzyma jest dobra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mieszkam w Białymstoku. A teraz właściwie kawałek pod Białymstokiem. Powietrze czyste pachnące. Wczoraj trochę śmierdziało nawozem ale myślę, że chyba, któryś rolnik nawoził pole, bo oprócz domków jednorodzinnych i lasów, mam też pola dookoła
Współczuję smogu i zanieczyszczonego powietrza. Może wkrótce pogoda się zmieni i pozbędziecie się tego świństwa.
-
Niech będzie twierdzenie madziaska
byle się sprawdziło
ją teoretycznie za tydzień już mogę rodzic więc jak urodze za 2 to będzie git
Już pomijam to że za 2 tyg będzie 21 listopad czyli moja wymarzona data na narodziny Antka
Czas na kolejną herbatke z miodem i sokiem malinowym uzależniłam się już chyba -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Hehe ja przed tv siedzę i na deser wcinam pomelo.
Acikk czuje się tak jak ty, gardło boli, nos zawalony a na dodatek walę czosnkiem
Pchełka co u ciebie bo ostatnio mało piszesz. Masz już termin cc ustalony?
Madziu, mam już termin na 15.12 ale prawdopodobnie w przyszłym tygodniu idę na podanie sterydów na rozwój płucek bo moja ginka boi się porodu przedwczesnego.
-
nick nieaktualny