X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do sesji myślę, ze zamówię coś takiego :)

http://www.dressgal.com/Infant-Baby-Rabbit-Pattern-Wool-Suit-Headwear-Cap-Hat-with-Pants-Gray-g18133.html?utm_source=youtube&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hui-Doriska

Moniusia89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zamiar rozpakowac sie jeszcze w listopadzie ale tez boje sie ze przenosze ;/ Ja tu nie mam zaufanej fryzjerki wiec wole ufarbowac sama mysle ze jutro sie za to zabiore :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia Ty już pojutrze będziesz donoszona także ten :D ja też przypuszczam że przenosze, no cóż im później urodze tym później pojde na macierzyński i tym później wrócę do pracy haha :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no to ciekawa koncepcja choc czasem tak jest ze szyjka dluga zamknieta a nage sie zaczyna cos dziac w zaskakujacym tempie oby tak bylo u nas :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo oby misia bo ja to madzia dziś fajnie napisała "nie chce mi się juz być w tej ciąży" :PP
    I jeszcze ciągle w telewizji ta reklama tego książęcego... Jak ona mnie dobija :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:50

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Hahah dobre :D to wiesz co, pierdol to i nie bądź :D

noooo doooobra! to ja kończę :D

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj laski ja tez juz już marzę o zakończeniu tej ciąży ;-) szkoda że sobie terminu nie możemy wybrać ;-) jeżeli u mnie się sprawdzi to co z pierwszej ciąży że jakieś półtorej tygodnia po chorobie się rozpakowywać to za jakieś 2 i pół tygodnia Kacperek powinien być z nami :-) tego będę się narazie trzymać :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:32

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny u Was w miastach też jest problem z tym smogiem? U nas normy zanieczyszczenia są ponad czterokrotnie przekroczone i aż się rzygac chce jak się okno otwiera nie wspominając już o wyjściu na dwór, w dodatku mieszkam w okolicy koksowni..

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:50

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ?
    Beta 11dpt - 145
    12.06 - mamy ❤️
    30.06 - kolejne USG
    Został 1 ❄️
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O madziasek to jak jestem teraz przeziebiona to przejdzie mi za 7 dni i za kolejne 7 mogę rodzic :D? OK :D pasuje :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam na śląsku więc u nas tez brud i smrod :)
    Ale mieszkam w obrzeznej dzielnicy gdzie dookoła lasy więc nie narzekam :)
    Kurde ja już się serio czuje jak jakas niepełnosprawna nie mogę się doczekac aż będę mogła się normalnie poruszać schylac i zginac a nie jak jakis czołg :/

A zapomniałam Wam pisać że ostatnio pierwszy raz mnie pani w kasie w lidlu przepuścila i tak mi było wstyd bo mialam tylko dwa czteropaki browarów dla męża :D :P

moniek90, Matleena lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszata mieszkam na Pomorzu i u nas jest dobrze do momentu jak palą w piecach. Ludzie się pie...lą i nawet śmieciami. Smogu jako takiego nie ma tutaj jak wczoraj w Krakowie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teee, a ja też już się wykurowalam z przeziębienia:p torba spakowana tylko stanikow jeszcze nie mam i takich drobiazgów jak wody z dziubkiem czy biszkopty, żelki:P

A ja mieszkam niby na wiosce, a syf w powietrzu jakbym w mieście mieszkała- masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:42

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    O madziasek to jak jestem teraz przeziebiona to przejdzie mi za 7 dni i za kolejne 7 mogę rodzic :D? OK :D pasuje :P
    Ja tak miałam właśnie po chorobie, Justyna ostatnio pisała że tez tak miała z olkiem :-) moja przyjaciółka też niedawno półtorej tygodnia po chorobie Urodziła więc wiesz ;-) każda teoria co nas na duchu podtrzyma jest dobra :-P

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Cóż to za wyższa matematyka :-D Twierdzenie Madziaska.

Pani w Lidlu to się zdziwiła, co? Ale wszystko jest dla ludzi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Białymstoku. A teraz właściwie kawałek pod Białymstokiem. Powietrze czyste pachnące. Wczoraj trochę śmierdziało nawozem ale myślę, że chyba, któryś rolnik nawoził pole, bo oprócz domków jednorodzinnych i lasów, mam też pola dookoła :) Współczuję smogu i zanieczyszczonego powietrza. Może wkrótce pogoda się zmieni i pozbędziecie się tego świństwa.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech będzie twierdzenie madziaska :D byle się sprawdziło :P ją teoretycznie za tydzień już mogę rodzic więc jak urodze za 2 to będzie git :)
    Już pomijam to że za 2 tyg będzie 21 listopad czyli moja wymarzona data na narodziny Antka :D
    Czas na kolejną herbatke z miodem i sokiem malinowym uzależniłam się już chyba :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Hehe ja przed tv siedzę i na deser wcinam pomelo.
    Acikk czuje się tak jak ty, gardło boli, nos zawalony a na dodatek walę czosnkiem :-P
    Pchełka co u ciebie bo ostatnio mało piszesz. Masz już termin cc ustalony?

Madziu, mam już termin na 15.12 ale prawdopodobnie w przyszłym tygodniu idę na podanie sterydów na rozwój płucek bo moja ginka boi się porodu przedwczesnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik, też jestem ze Śląska, skąd dokładnie jesteś?

u nas smog jest... przekroczone o 300%...

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja z Katowic a Ty :)?

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1520 1521 1522 1523 1524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ