Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypamietam jak mi hormony szalaly na poczatku pierwszej ciazy i obrywal moj maz za nic ot tak o, zawsze byl pod reka
i stwierdzil wtedy,ze jak tak bedzie przez cala ciaze to on sie boi nastepnej
alepo 5 miesiacu sie uspokilam i do konca bylam grzeczna az sie sama siebie nie poznawalam
a w tej ciazy tylko mu czasem zrzedze, ale to chyba przez nude bo jakiegos konkretnego powodu nigdy nie mam
-
No ale to tez ciezko stwierdzic bo nawet jak sie teraz urodza to beda chyba mniejsze niz jakby sie w terminie urodzily:P
Haha misia jeszcze tych wlosow nie zafarbowalas:D to masz tempo faktycznieale ja tez ostatnio mam taki zapal do wszystkiego
moj maz stwierdzil ze juz naprawde zle ze mna skoro chodzenie po sklepach mnie meczy
kiedys nawet jak nie potrzebowalam nic kupic to jak nie mialam co robic no to na sklepy
a teraz... Jak juz musze to cierpie meki:P
-
nick nieaktualnyNajpierw musze zaangazowac moje dupsko bo grawitacja je przyciagnela do kanapy i niechce odpuscic
A3e jutro chyba sie za to zabiore bo chce zeby mi M troche fotek cyknal jeszcze z brzuszkiem a boje sie ze jak tak bede czekac to nie zdarze
Acikk mam to samo wczesniej mogam bez sensu chodzic po skepach i ogadac choc nic nie potrzebowalam teraz to moj mowi ze mine w sklepach mam jakbym rodzilaA no taki zaaplon mam cotton balls tez mialam robic a dopiero teraz zamowilam pierdolki potrzebne do tego bo w dzien nie mam auta a na piechote to mam za daleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:39
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Dziewczyny, ja też właśnie myśle o jakimś świątecznym wdzianku.
Tylko... jak by się dziunia urodziła teraz to jaki będzie miała rozmiar ciuszków 24 grudnia? 62?
Jak urodzi się taka drobniutka jak przewiduje usg to na święta idealny powinien być na nią rozmiar 56, moja siostra urodziła córeczkę, która ważyła 2800, teraz ma półtora miesiąca i nadal ubierana jest w ten rozmiar, właściwie to dopiero do niego "dorosła" -
Kurcze ale zwariowany dzien. Alicja ja biore paracetamol tez 4 razy na dobe 500. Lekarz mowil , ze jezeli mialabym rodzic sn to z takim bolem noe ma mowy bo nie bede wstanie przec. Dzisiaj poszlam do toalety i nie moglam wstac przez ta rwe i siedzialam tam , plakalam . Wkoncu moj M zaniepokoil sie i odblokowal drzwi ...wchodzi... i jak mnie zobaczyl taka zaryczana to samemu mu lzy w oczach staly. Mam nadzieje , ze przejdzie to nam jakos po porodzie . Najgorsze ze musze M budzic w nocy jak chce do wc .czasem co godzine. Trzymam jak najdluzej ale ile mozna w tym mc ciazy przetrzymac.
-
Melduje sie po wizycie. Szyja dluga, zamknieta wszystko ladnie trzyma jak to gin okreslil hehe powiedzial tez ze do 24 listopada na 99% nie urodze:) Mala wazy 2730 i dalej jest sredniacznkiem:) poza tym wszystko w jak najlepszym porzadku. Ja przytylam 9,5 kg ale teraz idzie wszystko na corcie na mnie juz przestalo isc, przynajmniej tak mi sie wydaje;)
Dobrze sie te grudniowki trzymaja:) ja chyba predko sie nie rozpakuje hehemoniek90, alicja_, pati_zuzia, kwiatakacji, Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Kurcze ale zwariowany dzien. Alicja ja biore paracetamol tez 4 razy na dobe 500. Lekarz mowil , ze jezeli mialabym rodzic sn to z takim bolem noe ma mowy bo nie bede wstanie przec. Dzisiaj poszlam do toalety i nie moglam wstac przez ta rwe i siedzialam tam , plakalam . Wkoncu moj M zaniepokoil sie i odblokowal drzwi ...wchodzi... i jak mnie zobaczyl taka zaryczana to samemu mu lzy w oczach staly. Mam nadzieje , ze przejdzie to nam jakos po porodzie . Najgorsze ze musze M budzic w nocy jak chce do wc .czasem co godzine. Trzymam jak najdluzej ale ile mozna w tym mc ciazy przetrzymac.
No to ja też biorę, ale efektu nie widzę.
Ja wczoraj miałam identyczną sytuację. Siadłam na toalecie i nie było jak wstać ;/