Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegi koniecznie musisz zadzwonić i się dowiedzieć. Z tego co wiem w swojej klinice można rodzić dopiero jak jest ciąża donoszona więc zaciskaj nogi. Możesz zadzwonić nawet na pogotowie i powiedzieć co podejrzewasz to połączą Cię z lekarzem.
Albo wpisz w google czop śluzowy i pooglądaj czy masz coś podobnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 23:12
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Może jeszcze któraś nie spi...
Dziewczyny, ten śluz o którym wczesniej pisałam nie jest różowy już tylko jasno brązowy....godz twmu bralam prysznic, a moja wkladka juz cala lekko zabarwiona...miałam nie panikować ale chyba tak się nie da
z tym czopem to roznie bywa... ja bym sie poobserwowala do rana na Twoim miejscu i jak caly czas tak bedzsie Ci schozilo jedz do szpitala kontrolnie. a dolega Ci cos jeszcze? bole brzucha? twardnienia? -
annielica wrote:Megi koniecznie musisz zadzwonić i się dowiedzieć. Z tego co wiem w swojej klinice można rodzić dopiero jak jest ciąża donoszona więc zaciskaj nogi. Możesz zadzwonić nawet na pogotowie i powiedzieć co podejrzewasz to połączą Cię z lekarzem.
Albo wpisz w google czop śluzowy i pooglądaj czy masz coś podobnego.
nie sugerowala bym sie fotkami na necie, ja mialam czysta krew na pocztku okazalo sie ze to krwisty czop jakis tam -
Madzia890722 wrote:nooo!
Tescie maja dom w gorach ostatnio niestety rzadko jezdzimy bo maz zawsze w pracy mam nadzieje ze jak maly sie urodzi to czesciej bedziemy jezdzic:) jak maz na studiach jeszcze byl to jezdzikismy co weekend prawie a w tym roku bylismy tylko 3 razy
No ale kiedys tez wieksze parcie bylo jak nie mieszkalismy razem to wiadomoa teraz... Ehh zycie:P
-
nick nieaktualny
-
ja bylam pewna ze wiem jak czop wyglada okazalo sie jednak ze nie
a kolezanka mowila, zeby tylko Ci czop nie odszedl to pukalam sie w glowe, ze to nie czop tylko sama krew:P najlepiej jak dalej to ie pojawia jechac do lekarza. Ja bynajmniej tak bym zrobila
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja ginekolog mówiła, że plamienie gdzie wystarcza wkładka jest ok , jeżeli trzeba podpaski to jechać na ip. No i brunatnym czy różowawym też się nie martwić, bo tak może być. Ale no ja jestem już dalej z ciążą więc jak się niepokoisz to jedź na ip.
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny......bede sie obserwowac, od rana moja klinika jest otwarta do 13 wiec zadzwonie tam rano i zobaczymy co powiedza. No chyba ze w nocy sie cos bardziej rozkreci to pojade na ip.
Narazie nic mnie nie boli, w ciagu dnia troche brzuch mnie pobolewal. Twardy mam caly czas ale to od duzej ilosci wod.