Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Akira ja mam przód tył.
Justyna, pati-zuzia zdrówka dla dzieciaczków.
My się zbieramy na spotkanie z położną, która będzie przy porodzie. Ciekawe czy mnie wystraszy, czy uspokoikwiatakacji lubi tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Ja też się piszę!
No to swietnie bedzie dwoch antkow i sara mala ksiezniczka:) kto jeszcze chetny??
Ja mam taki katar ze mi chyba kuzwa czop sluzowy nosem odchodzia antka chyba wykicham:/
Megi daj znac co tam u Was?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No to swietnie bedzie dwoch antkow i sara mala ksiezniczka:) kto jeszcze chetny??
Ja mam taki katar ze mi chyba kuzwa czop sluzowy nosem odchodzia antka chyba wykicham:/
Megi daj znac co tam u Was?alicja_ lubi tę wiadomość
-
No i mamy już w domku Bryke naszej Księżniczki
pochwalę się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d117c84a8d1.jpg
No i witam się w 35 tygodniuPchełka, akira, aannkkaa, Madzisek, Mama-julka, Klara87, Moniusia89, pati_zuzia, ZieloneOliwki, alicja_, Pola_27, Dżulia, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Przegladam siec i widze, ze wszystkie kosze mamas&papas sa bujane przód-tyl, zas drewaniane tradycyjne kołyski na boki. I zastanwaiam sie co jest lepsze dla dziecka? Jak buja sie dziecko w brzuchu? Przy pierwszym dziecku maz byl przeciwny kolysce, ze rozpiescimy dziecko bujaniem, ze sie przyzwyczai i nie kupilismy. Teraz jestem zdecydowana, bo kołysanie jest dobre do rozwoju zmyslu równowagi u dziecka.
Justyna - mnie na mdlosci pomagaja wymioty, ktorych niestety nie moge powstrzymacTylko ze u mnie prowokacją jest juz sam widok muszli klozetowej, badz wlozenie do buzi szczoteczki do zebow.
-
Oluniaaa wrote:No i mamy już w domku Bryke naszej Księżniczki
pochwalę się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d117c84a8d1.jpg
No i witam się w 35 tygodniu
Ooo mamy ten sam wozektzn bedziemy miec bo my juz miesiac czekamy i nadal go nie ma
tylko my bedziemy miec wstawki turkusowe
-
Acikk wrote:No to swietnie bedzie dwoch antkow i sara mala ksiezniczka:) kto jeszcze chetny??
Megi daj znac co tam u Was?
To ja też się piszęrazem z Polą
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:No to swietnie bedzie dwoch antkow i sara mala ksiezniczka:) kto jeszcze chetny??
Megi daj znac co tam u Was? -
moniek90 wrote:To ja też się piszę
razem z Polą
to jest 2:2
Jeszcze ktoras chetna:)? A potem tatusiowie przejmuja pociechy a my na sok z gumijagod:D
Wiecie o czym myslalam? Czy jakas dzidzia na forum zrobi psikusa i urodzi sie innej plci niz zalozona:Dmoniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Acikk lepiej zeby nie, bo pol szfy jak nie wiecej do oddania bedzie
a lekarz dawal 100% ze dziewczyna i nawet na 3D wlaczyl, zeby pokazac ze to pipka. Ciekawe jak bedzie reklamacje w razie czego przyjmowac... a ja bede ryczec pakujac sukieneczki i falbaneczki...
-
Acikk wrote:Tak myslalam
Jeszcze ktoras chetna:)? A potem tatusiowie przejmuja pociechy a my na sok z gumijagod:D
Wiecie o czym myslalam? Czy jakas dzidzia na forum zrobi psikusa i urodzi sie innej plci niz zalozona:D
Ja nie planuję takich rewelacjiOd początku lekarze byli jednogłośni, że to dziewczę
Ale kto wie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tez na pewno chlopak takie wyrazne zdjecie mamy,ze jakby na jednej salibrodxila jakas druga mama ze mna jak to kiedys bylo I by sie okazalo,ze jednak mam coreczke to bym oskarzala ich o podmiane
Mama-julka moj brat to naprawde byl oszolom kiedys z dezodorantu zrobil miotacz ognia I malo co a spalilby mi brwi rzesy pewnie poparzona twarz bym miala,oj duzo jest historii z nim. Mam nadzieje,ze moje chlopaki nie beda tacy. Choc jak pojda w tate to tez co dobrego. U mojego meza w domu to goraca linia byla jak cos sie dzialo na wsi to on z bratem. Moj tesc mowil im tak mam pod soba setke ludzi I mnie tak nie zdenerwuja jak wy dwaj,a on byl wojskowym. Takie rozrabiaki byli za dziecka pozniej byli grzeczni,az dziwne -
nick nieaktualnyJa tez niechce zadnego psikusa dziewczynke za 2 lata plodzimy
I wkoncu siedze z farba na glowie oj jak milo widziec kolorek ktory sie tworzy oczywiscie moj troche marudzil ale bez przesady
Przeciez dzidzia nie moze zobaczyc zaniedbanej mamy po porodzie bo zacznie plakac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:10
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Tak myslalam
Wiecie o czym myslalam? Czy jakas dzidzia na forum zrobi psikusa i urodzi sie innej plci niz zalozona:D
Dokładnie!
Musimy się kiedyś umówić bez dzidziusiów i odbić sobie te wszystkie niedogodności!
A wiesz, że ja dziś myślałam o tym samym? Czy będzie jakiś psikus z płcią... haha:)
U mnie nie ma opcji, bo robiliśmy to Nifty które pokazuje płeć z DNA. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Dokładnie!
Musimy się kiedyś umówić bez dzidziusiów i odbić sobie te wszystkie niedogodności!
A wiesz, że ja dziś myślałam o tym samym? Czy będzie jakiś psikus z płcią... haha:)
U mnie nie ma opcji, bo robiliśmy to Nifty które pokazuje płeć z DNA.
No wiem wiem tak jak u Ciebie czy flakonika to nie ma wątpliwości ale wiadomo mylic się rzeczą ludzką
A wogole to nie chwaliłas się nigdy że dom budujecie albo ja przegapilam cośzazdroszcze
A daleko już jesteście z budowa?
Justyna a Wam jak się mieszka w domu?
Misia no nie ma sprawy a daleko masz do nas?