Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:U mnie tez na pewno chlopak takie wyrazne zdjecie mamy,ze jakby na jednej salibrodxila jakas druga mama ze mna jak to kiedys bylo I by sie okazalo,ze jednak mam coreczke to bym oskarzala ich o podmiane
Mama-julka moj brat to naprawde byl oszolom kiedys z dezodorantu zrobil miotacz ognia I malo co a spalilby mi brwi rzesy pewnie poparzona twarz bym miala,oj duzo jest historii z nim. Mam nadzieje,ze moje chlopaki nie beda tacy. Choc jak pojda w tate to tez co dobrego. U mojego meza w domu to goraca linia byla jak cos sie dzialo na wsi to on z bratem. Moj tesc mowil im tak mam pod soba setke ludzi I mnie tak nie zdenerwuja jak wy dwaj,a on byl wojskowym. Takie rozrabiaki byli za dziecka pozniej byli grzeczni,az dziwne
Bracia męża to robili miotacz ognia przy.... tyłku he he. Pachtowali, zdarzały się wagary i inne różne historie.
Tyle brojaczych genów naokoło to aż strach pomyśleć na jakie pomysły wpadną nasi synowie.pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No wiem wiem tak jak u Ciebie czy flakonika to nie ma wątpliwości ale wiadomo mylic się rzeczą ludzką
A wogole to nie chwaliłas się nigdy że dom budujecie albo ja przegapilam cośzazdroszcze
A daleko już jesteście z budowa?
Justyna a Wam jak się mieszka w domu?
Misia no nie ma sprawy a daleko masz do nas?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Jestem na porodowce. Odeszly mi wody, kanal rodny otwarty, dkurcze regularne. Dosyalam sterydy i kroplowe na skurcze. Do porodu bede w szpitalu. Beda starali sie wstrzymac jak najdluzej.
Ło Matko! Megi trzymaj się!
Będzie dobrze! Czyli dostałaś kroplówkę na powstrzymanie skurczy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No wiem wiem tak jak u Ciebie czy flakonika to nie ma wątpliwości ale wiadomo mylic się rzeczą ludzką
A wogole to nie chwaliłas się nigdy że dom budujecie albo ja przegapilam cośzazdroszcze
A daleko już jesteście z budowa?
Justyna a Wam jak się mieszka w domu?
Misia no nie ma sprawy a daleko masz do nas?
"Budujemy" tzn. jesteśmy na etapie wykończeniówki - tj. aktualnie płytki. Powiem Wam, że dom to taki pochłaniacz kasy, że to się w głowie nie mieści... ;/ Myśleliśmy, że pójdzie sprawniej i taniej, ale niestety..
Mieliśmy się nawet wprowadzić przed urodzeniem Sarki, ale nie ma opcji. To była za pozytywna koncepcja
Acik a gdzie Ty mieszkasz w Katowicach? Gdzieś w centrum?
Ja właśnie nadaje z Katowic_nick00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Jestem na porodowce. Odeszly mi wody, kanal rodny otwarty, dkurcze regularne. Dosyalam sterydy i kroplowe na skurcze. Do porodu bede w szpitalu. Beda starali sie wstrzymac jak najdluzej.
OMG!
A skurcze bardzo bolesne?
Co dostałaś w kroplówce?
Trzymam mocno kciuki!!!! -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Dziekuje kochane :*
Tak mam kroplowe na wycienie skurczy. Najblizsze 48h beda najwazniejsze. Musza pilnowac zeby sie infekcja nie wdala. Porod moze byc w kazdej chwili. Wod jeszcze troszkke mam.
Dobrze, że nie wszystkie wody Ci odeszły i że jest ich jeszcze trochę.
Melduj na bieżąco w miare możliwości kochana. Będziemy tu się niepokoić! -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Dziekuje kochane :*
Tak mam kroplowe na wycienie skurczy. Najblizsze 48h beda najwazniejsze. Musza pilnowac zeby sie infekcja nie wdala. Porod moze byc w kazdej chwili. Wod jeszcze troszkke mam.
To dobrze, że nie wszystkie wody odeszły. Trzymaj się, grzecznie leż i słuchaj lekarzy. -
nick nieaktualny