Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MeGi2986 wrote:Dziekuje kochane :*
Tak mam kroplowe na wycienie skurczy. Najblizsze 48h beda najwazniejsze. Musza pilnowac zeby sie infekcja nie wdala. Porod moze byc w kazdej chwili. Wod jeszcze troszkke mam.
Łooo matko i córko, Megi trzymajcie sie tam mocno !!! My TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI MOCNO!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyPchełka wrote:Megi, moja koleżanka była w identycznej sytuacji. Dostała sterydy na rozwój plucek. Maluch urodził się w 34 tc i 2 dni i sam oddychał. Po 3 dniach byli w domku.
Dokładnie. Na tym etapie dzidzie są już stosunkowo bezpieczne.
Pomyślcie, że ratują dzidziusie w 25,26 tygodniu, więc 33/34 tydzień to już na prawdę fajna granica, tym bardziej jak podadzą sterydy na płuca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:58
-
nick nieaktualnyA u mnie dolegliwosci przeszly i nabralam jakiejs energii. Siedze ciagle w pokoiku u dziewczyn i cos porzadkuje,przestawiam ,ukladam. Maz sie smieje ze chyba dostalam ten syndron wicia gniazda na koniec ciazy
Brzuch co jakis czas twardy sie zrobi na chwile ale jic nie boli na razie -
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:"Budujemy" tzn. jesteśmy na etapie wykończeniówki - tj. aktualnie płytki. Powiem Wam, że dom to taki pochłaniacz kasy, że to się w głowie nie mieści... ;/ Myśleliśmy, że pójdzie sprawniej i taniej, ale niestety..
Mieliśmy się nawet wprowadzić przed urodzeniem Sarki, ale nie ma opcji. To była za pozytywna koncepcja
Acik a gdzie Ty mieszkasz w Katowicach? Gdzieś w centrum?
Ja właśnie nadaje z Katowic
Nie nie, zupełnie nie w centrumPanewniki już przy granicy z ruda SL.
Daj spokój wiem ile kasy poszło na urządzenie (skromne!) trzy pokojowego mieszkania, nie wyobrazam sobie wykanczac domu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Dziekuje kochane :*
Tak mam kroplowe na wycienie skurczy. Najblizsze 48h beda najwazniejsze. Musza pilnowac zeby sie infekcja nie wdala. Porod moze byc w kazdej chwili. Wod jeszcze troszkke mam.
Trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam dzis nie zagladac, ale stwierdzilam ze moze ktoras sie rozpakowala a tu takie wiesvi! Megi trzymaj sie! Nie sadzilam ze to Ty Kochana bedziesz pierwsza. Najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka, juz niedlugo zobaczysz swojego maluszka, takie dzieciaczki radza juz sobie.
Matleena dzien pelen wrazen, ja nie dalabym rady.
Mi znowu cos odchodzi tzn na wkladce i przykazdej wizycie w toalecie gluzty galarrtowate takie kremowe. Tydz temu na ip lekarz mowil ze czop zaczal odchodzic i byl rozowy. Wiec mozliwe ze dalej odchodzi ale zeby az tyle tego bylo? :-o wczoraj zauwazylam rano ale nie sadzilam ze to to, a po imprezie jak wrocilismy do domu to normalnie wielki glut mega gesty jak budyn gesty i brzuch pobolewa.