X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    zazdroszczę, mnie nie pomógł :(

a no, bo kurczę... prawda jest taka, że nie ma złoteego środka... ja przed bio oilem wypróbowałam dwa inne, które nie działały ;) a ten bio oil stosuje jak mi się przypomni i pomógł ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    a no, bo kurczę... prawda jest taka, że nie ma złoteego środka... ja przed bio oilem wypróbowałam dwa inne, które nie działały ;) a ten bio oil stosuje jak mi się przypomni i pomógł ;)
    no właśnie na początku stosowania troszkę pomagał, ale z biegiem czasu tych rozstępów zaczęło się pojawiać tak dużo, że chyba wycięcie skóry i przyklejenie innej by pomogło :D ale mówię, po porodzie spróbuję z tymi maściami. Skoro pomagały na takie duże blizny to na rozstępy powinny też :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na imprezkę urodzinową ;)

Miłego wieczoru Dziewczyny i niech się żadna nie rozpakowuje dziś w nocy bez mojej wiedzy!! :P Ja też wróżę że po weekendzie coś się może zacząć dziać u nas ;)

moniek90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej zabawy! :) nie szalej za bardzo!

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    a ja zaraz muszę wyciągnąć drugie pranie, ale mężowe ;) też na nic nie mam dziś ochoty. Już tak mi się nie chce być w tej ciąży...

Hahah dobre :D to wiesz co, pierdol to i nie bądź :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Uciekam na imprezkę urodzinową ;)

Miłego wieczoru Dziewczyny i niech się żadna nie rozpakowuje dziś w nocy bez mojej wiedzy!! :P Ja też wróżę że po weekendzie coś się może zacząć dziać u nas ;)

Nie pij za dużo :D kurde masakrycznie to zabrzmi ale wspolczuje że idziesz na imprezę haha :P mi się nawet leżeć nie chce :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nawpychałam się koreczków śledziowych zrobionych przez mamę i próbuję się ogarniać, żeby w końcu jednak jechać do tego sklepu :-P Jak wrócę to padnę na twarz i będę mieć wszystko w bani :-D Może do 20:00 uda mi się wyjść z domu :-P

Co do imprez to ja też miałam taką awersję do ludzi. Tylko bym siedziała w domu na dupie. Ale teraz jakoś mi przeszło. Z domu dalej mi się nie chce wychodzić, ale gości chętnie przyjmę :-D Wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z narzeczonym, żeby nas zaprosić na ślub i przyznam, że wieczór udany jakich dawno nie było :-D Chyba brakowało mi tego :-D Jedyne co mi działa wybitnie na nerwy to alkohol...Oczywiście jak inni chleją, bo sama bym lampunię wina wychyliła :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry :)

dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek a co tak pilnie z tego sklepu potrzebujez :D
    My wczoraj byliśmy w Realu i mąż szedł przez alkohole to krzyczalam na niego czy naprawdę musi akurat tędy iść :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    u mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry :)

dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/

Hihi misia a jak można źle zdjąć firanke :D? Że źle powiesić to rozumiem ale zdjąć :D :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie za bardzo ja pociagnal i dla mnie juz zle ja sciagnal ciaza mi z mozgu chyba sieczke zrobila bo myslenie ostatnio mam na poziomie ponizej zera :P

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    No wlasnie za bardzo ja pociagnal i dla mnie juz zle ja sciagnal ciaza mi z mozgu chyba sieczke zrobila bo myslenie ostatnio mam na poziomie ponizej zera :P

Hihi noo chyba jak wszystkim :D nie przejmuj się a pozatym pewnie faktycznie ją za bardzo pociągnął :D :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek a co tak pilnie z tego sklepu potrzebujez :D
    My wczoraj byliśmy w Realu i mąż szedł przez alkohole to krzyczalam na niego czy naprawdę musi akurat tędy iść :D

Jutro na obiad robię udka z gęsi i brakuje mi składników :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za mocno ale trzeba byc wspanialomysnym i wybaczyc :P Mnie dzis kluje w szyjce az ciezko chodzic moze w przyszym tyg i u mnie cos ruszy :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole weszlam wczoraj do smyka a tam taki cudny pajacyk welurowy czerwony z reniferkiem i z reniferkami na stopkach.
    Kurwa patrzę na cenę 65 zł! Za pajacyk na jedno ubranie bo przecież jak osra po dwóch godzinach to po świętach już go w renifery nie będę ubierać ... No bez jaj...

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Hehe :-D ja na mojego się jeszcze nie wydarłam za błahostkę. Może dlatego, że wszystkie powody uznawałam za godne darcia się :-P Ale mój dobrze ściąga firanki, więc ja nie wiem akurat co to za dramat ale w pełni współczuję :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Ja też. Ostatnio dużo eksperymentuję i przyznam, że zawsze mam w normie. Zjadłam dziś 2 cukierki !!! Z ciekawości :) i po godzinie cukier 123. Dlatego powoli nie trzymam aż tak restrykcyjnie diety. Najważniejsze żebym jadła mniejsze porcje i częściej i jest ok:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cena zajebista w tesco osttanio widzialam byly juz ubranka swiateczne ale nie patrzylam na cene bo M odrazu kupimy przed swietami teraz nie ma co i o moja przyjemnosc :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Jutro na obiad robię udka z gęsi i brakuje mi składników :-D
    Uhuhu na bogato :D ja na szczęście jutro ide do mamusi na obiad :D
    Najgorsze jest to że postanowilam umyc piekarnik i popsikalam go taka pianka co musi godzinę leżeć i teraz już mi się tak nie chce go myć a muszę ta pianke zmyć buuu :P :(

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A wogole weszlam wczoraj do smyka a tam taki cudny pajacyk welurowy czerwony z reniferkiem i z reniferkami na stopkach.
    Kurwa patrzę na cenę 65 zł! Za pajacyk na jedno ubranie bo przecież jak osra po dwóch godzinach to po świętach już go w renifery nie będę ubierać ... No bez jaj...

Padłam :-D wyobraziłam sobie Twoją wściekłość jak przebierasz Antka po zaledwie chwili od założenia tego cacka i krzyczysz, że 65zł psu w dupe :-P To może zamiast reniferka kup strój hmmm...bałwanka? :-P zima jest dłuższa od świąt :-P

relgh371b3i8nmn1.png
‹‹ 1517 1518 1519 1520 1521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ