Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:a no, bo kurczę... prawda jest taka, że nie ma złoteego środka... ja przed bio oilem wypróbowałam dwa inne, które nie działały
a ten bio oil stosuje jak mi się przypomni i pomógł
ale mówię, po porodzie spróbuję z tymi maściami. Skoro pomagały na takie duże blizny to na rozstępy powinny też
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Uciekam na imprezkę urodzinową
Miłego wieczoru Dziewczyny i niech się żadna nie rozpakowuje dziś w nocy bez mojej wiedzy!!Ja też wróżę że po weekendzie coś się może zacząć dziać u nas
Nie pij za dużokurde masakrycznie to zabrzmi ale wspolczuje że idziesz na imprezę haha
mi się nawet leżeć nie chce
-
A ja nawpychałam się koreczków śledziowych zrobionych przez mamę i próbuję się ogarniać, żeby w końcu jednak jechać do tego sklepu
Jak wrócę to padnę na twarz i będę mieć wszystko w bani
Może do 20:00 uda mi się wyjść z domu
Co do imprez to ja też miałam taką awersję do ludzi. Tylko bym siedziała w domu na dupie. Ale teraz jakoś mi przeszło. Z domu dalej mi się nie chce wychodzić, ale gości chętnie przyjmęWczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z narzeczonym, żeby nas zaprosić na ślub i przyznam, że wieczór udany jakich dawno nie było
Chyba brakowało mi tego
Jedyne co mi działa wybitnie na nerwy to alkohol...Oczywiście jak inni chleją, bo sama bym lampunię wina wychyliła
-
nick nieaktualnyu mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry
dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:u mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry
dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/
Hihi misia a jak można źle zdjąć firanke? Że źle powiesić to rozumiem ale zdjąć
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:No wlasnie za bardzo ja pociagnal i dla mnie juz zle ja sciagnal ciaza mi z mozgu chyba sieczke zrobila bo myslenie ostatnio mam na poziomie ponizej zera
Hihi noo chyba jak wszystkimnie przejmuj się a pozatym pewnie faktycznie ją za bardzo pociągnął
-
nick nieaktualny
-
A wogole weszlam wczoraj do smyka a tam taki cudny pajacyk welurowy czerwony z reniferkiem i z reniferkami na stopkach.
Kurwa patrzę na cenę 65 zł! Za pajacyk na jedno ubranie bo przecież jak osra po dwóch godzinach to po świętach już go w renifery nie będę ubierać ... No bez jaj...moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:No wlasnie za bardzo ja pociagnal i dla mnie juz zle ja sciagnal ciaza mi z mozgu chyba sieczke zrobila bo myslenie ostatnio mam na poziomie ponizej zera
Heheja na mojego się jeszcze nie wydarłam za błahostkę. Może dlatego, że wszystkie powody uznawałam za godne darcia się
Ale mój dobrze ściąga firanki, więc ja nie wiem akurat co to za dramat ale w pełni współczuję
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:u mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry
dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/
Ja też. Ostatnio dużo eksperymentuję i przyznam, że zawsze mam w normie. Zjadłam dziś 2 cukierki !!! Z ciekawościi po godzinie cukier 123. Dlatego powoli nie trzymam aż tak restrykcyjnie diety. Najważniejsze żebym jadła mniejsze porcje i częściej i jest ok:)
-
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:Jutro na obiad robię udka z gęsi i brakuje mi składników
ja na szczęście jutro ide do mamusi na obiad
Najgorsze jest to że postanowilam umyc piekarnik i popsikalam go taka pianka co musi godzinę leżeć i teraz już mi się tak nie chce go myć a muszę ta pianke zmyć buuu -
Acikk wrote:A wogole weszlam wczoraj do smyka a tam taki cudny pajacyk welurowy czerwony z reniferkiem i z reniferkami na stopkach.
Kurwa patrzę na cenę 65 zł! Za pajacyk na jedno ubranie bo przecież jak osra po dwóch godzinach to po świętach już go w renifery nie będę ubierać ... No bez jaj...
Padłamwyobraziłam sobie Twoją wściekłość jak przebierasz Antka po zaledwie chwili od założenia tego cacka i krzyczysz, że 65zł psu w dupe
To może zamiast reniferka kup strój hmmm...bałwanka?
zima jest dłuższa od świąt