X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    zazdroszczę, mnie nie pomógł :(

a no, bo kurczę... prawda jest taka, że nie ma złoteego środka... ja przed bio oilem wypróbowałam dwa inne, które nie działały ;) a ten bio oil stosuje jak mi się przypomni i pomógł ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    a no, bo kurczę... prawda jest taka, że nie ma złoteego środka... ja przed bio oilem wypróbowałam dwa inne, które nie działały ;) a ten bio oil stosuje jak mi się przypomni i pomógł ;)
    no właśnie na początku stosowania troszkę pomagał, ale z biegiem czasu tych rozstępów zaczęło się pojawiać tak dużo, że chyba wycięcie skóry i przyklejenie innej by pomogło :D ale mówię, po porodzie spróbuję z tymi maściami. Skoro pomagały na takie duże blizny to na rozstępy powinny też :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na imprezkę urodzinową ;)

Miłego wieczoru Dziewczyny i niech się żadna nie rozpakowuje dziś w nocy bez mojej wiedzy!! :P Ja też wróżę że po weekendzie coś się może zacząć dziać u nas ;)

moniek90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej zabawy! :) nie szalej za bardzo!

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    a ja zaraz muszę wyciągnąć drugie pranie, ale mężowe ;) też na nic nie mam dziś ochoty. Już tak mi się nie chce być w tej ciąży...

Hahah dobre :D to wiesz co, pierdol to i nie bądź :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Uciekam na imprezkę urodzinową ;)

Miłego wieczoru Dziewczyny i niech się żadna nie rozpakowuje dziś w nocy bez mojej wiedzy!! :P Ja też wróżę że po weekendzie coś się może zacząć dziać u nas ;)

Nie pij za dużo :D kurde masakrycznie to zabrzmi ale wspolczuje że idziesz na imprezę haha :P mi się nawet leżeć nie chce :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nawpychałam się koreczków śledziowych zrobionych przez mamę i próbuję się ogarniać, żeby w końcu jednak jechać do tego sklepu :-P Jak wrócę to padnę na twarz i będę mieć wszystko w bani :-D Może do 20:00 uda mi się wyjść z domu :-P

Co do imprez to ja też miałam taką awersję do ludzi. Tylko bym siedziała w domu na dupie. Ale teraz jakoś mi przeszło. Z domu dalej mi się nie chce wychodzić, ale gości chętnie przyjmę :-D Wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z narzeczonym, żeby nas zaprosić na ślub i przyznam, że wieczór udany jakich dawno nie było :-D Chyba brakowało mi tego :-D Jedyne co mi działa wybitnie na nerwy to alkohol...Oczywiście jak inni chleją, bo sama bym lampunię wina wychyliła :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry :)

dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek a co tak pilnie z tego sklepu potrzebujez :D
    My wczoraj byliśmy w Realu i mąż szedł przez alkohole to krzyczalam na niego czy naprawdę musi akurat tędy iść :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    u mnie tez dzis placki ziemniaczane tyko z sosem pieczarkowym mmmm pycha:) Annielica a probowalas ja mam po packach z sosem dobre cukry :)

dziewczyny ja to sie jakas nienormalna w tej ciazy zrobilam tak sie poklociam moim o gupia firanke ze zle ja zdjal i darlam sie jak opetana a on biedny az lzy w oczach bo nic nie zrobil wiem ze ta koncowka to dla nas pieklo a on tez przezywa to na swoj sposob i az mi glupio ze tak go potraktowalam ;/

Hihi misia a jak można źle zdjąć firanke :D? Że źle powiesić to rozumiem ale zdjąć :D :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie za bardzo ja pociagnal i dla mnie juz zle ja sciagnal ciaza mi z mozgu chyba sieczke zrobila bo myslenie ostatnio mam na poziomie ponizej zera :P

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    No wlasnie za bardzo ja pociagnal i dla mnie juz zle ja sciagnal ciaza mi z mozgu chyba sieczke zrobila bo myslenie ostatnio mam na poziomie ponizej zera :P

Hihi noo chyba jak wszystkim :D nie przejmuj się a pozatym pewnie faktycznie ją za bardzo pociągnął :D :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek a co tak pilnie z tego sklepu potrzebujez :D
    My wczoraj byliśmy w Realu i mąż szedł przez alkohole to krzyczalam na niego czy naprawdę musi akurat tędy iść :D

Jutro na obiad robię udka z gęsi i brakuje mi składników :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za mocno ale trzeba byc wspanialomysnym i wybaczyc :P Mnie dzis kluje w szyjce az ciezko chodzic moze w przyszym tyg i u mnie cos ruszy :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole weszlam wczoraj do smyka a tam taki cudny pajacyk welurowy czerwony z reniferkiem i z reniferkami na stopkach.
    Kurwa patrzę na cenę 65 zł! Za pajacyk na jedno ubranie bo przecież jak osra po dwóch godzinach to po świętach już go w renifery nie będę ubierać ... No bez jaj...

moniek90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Hehe :-D ja na mojego się jeszcze nie wydarłam za błahostkę. Może dlatego, że wszystkie powody uznawałam za godne darcia się :-P Ale mój dobrze ściąga firanki, więc ja nie wiem akurat co to za dramat ale w pełni współczuję :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Ja też. Ostatnio dużo eksperymentuję i przyznam, że zawsze mam w normie. Zjadłam dziś 2 cukierki !!! Z ciekawości :) i po godzinie cukier 123. Dlatego powoli nie trzymam aż tak restrykcyjnie diety. Najważniejsze żebym jadła mniejsze porcje i częściej i jest ok:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cena zajebista w tesco osttanio widzialam byly juz ubranka swiateczne ale nie patrzylam na cene bo M odrazu kupimy przed swietami teraz nie ma co i o moja przyjemnosc :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Jutro na obiad robię udka z gęsi i brakuje mi składników :-D
    Uhuhu na bogato :D ja na szczęście jutro ide do mamusi na obiad :D
    Najgorsze jest to że postanowilam umyc piekarnik i popsikalam go taka pianka co musi godzinę leżeć i teraz już mi się tak nie chce go myć a muszę ta pianke zmyć buuu :P :(

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A wogole weszlam wczoraj do smyka a tam taki cudny pajacyk welurowy czerwony z reniferkiem i z reniferkami na stopkach.
    Kurwa patrzę na cenę 65 zł! Za pajacyk na jedno ubranie bo przecież jak osra po dwóch godzinach to po świętach już go w renifery nie będę ubierać ... No bez jaj...

Padłam :-D wyobraziłam sobie Twoją wściekłość jak przebierasz Antka po zaledwie chwili od założenia tego cacka i krzyczysz, że 65zł psu w dupe :-P To może zamiast reniferka kup strój hmmm...bałwanka? :-P zima jest dłuższa od świąt :-P

relgh371b3i8nmn1.png
‹‹ 1517 1518 1519 1520 1521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ