Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySa takie cudowne.
Narazie tylko spia i spia. Takze daly mi sie dzisiaj wyspac spie wtedy kiedy one zeby jakos funkcjonowac. Chociaz moglabym na nie patrzec caly czas.
Nadulka, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Piegus, Klara87, Dagietka, mnk, Dżulia, m@rzenie, Moniusia89, moniek90, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
AAA!!! Wchodzę po weekendzie, nadrabiam stronę za stroną i dochodzę do tych cudownych wieści! FLAKONIK - GRATULUJĘ!
I tez zazdroszczę
U mnie jakieś bóle jak na okres i mierzi mnie w lędzwiach, w ciągu godziny 3 naliczyłam. Mam nadz. że to jeszcze nie to, bo jakoś psychicznie nie jestem nastawiona
Oby prysznic pomógł.
Acikk lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJaaaa no cieszę się normalnie razem z mamusią chyba

Co chwilę odśwież- odśwież- odśwież bo czekam na kolejne informacje
Serio, jeszcze raz powiem- jesteś wielka!! A właściwie to zaraz najmniejsza z nas
Każdej z nas życzę żeby szybko, sprawnie i bez komplikacji przebiegał poród
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Evka myślisz że da się nastawić psychicznieEvka wrote:AAA!!! Wchodzę po weekendzie, nadrabiam stronę za stroną i dochodzę do tych cudownych wieści! FLAKONIK - GRATULUJĘ!
I tez zazdroszczę
U mnie jakieś bóle jak na okres i mierzi mnie w lędzwiach, w ciągu godziny 3 naliczyłam. Mam nadz. że to jeszcze nie to, bo jakoś psychicznie nie jestem nastawiona
Oby prysznic pomógł.
? Ja też nie jestem i myślę że nie będę
-
nick nieaktualnyTylko mam prosbe zebyscie nie cytowaly zdjec. Bo chce w miare mozliwosci dbac o prywatnosc i nie chce zeby zdjecia tak sobie w nieskonczinosc byly w internecie. Mmam nadzieje ze zrozumiecie. Zdjecia automatycznie znikna za pare dni czy za tydzien . ;)oczywiscie bede wam spanowala nowymi. mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :***
Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Evka, Madzisek, Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_27, Klara87, Dagietka, Ola_45, nick nieaktualny, Dżulia, Moniusia89, akira, nick nieaktualny, moniek90, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia mmr, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Jaaaa no cieszę się normalnie razem z mamusią chyba

Co chwilę odśwież- odśwież- odśwież bo czekam na kolejne informacje
Serio, jeszcze raz powiem- jesteś wielka!! A właściwie to zaraz najmniejsza z nas
Każdej z nas życzę żeby szybko, sprawnie i bez komplikacji przebiegał poród
Skoro nasza założycielka tak miała to nie możemy być gorsze
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skurcze mam Acikk już kilka dni, coraz mocniejsze, wczoraj wieczorem to skuliłam się w kącie i czekałam aż przejdzie...I powiem Ci, że te objawy trochę mi pomagają się nastawić, choć pewnie i tak akcja mnie zaskoczy

Jutro wizyta w szpitalu, więc zobaczymy co tam się dzieje...a tymczasem prysznic i do łóżka bo mam ochotę wyrwać sobie cały pas...cały czas coś ćmi.
-
Evka wrote:Skurcze mam Acikk już kilka dni, coraz mocniejsze, wczoraj wieczorem to skuliłam się w kącie i czekałam aż przejdzie...I powiem Ci, że te objawy trochę mi pomagają się nastawić, choć pewnie i tak akcja mnie zaskoczy

Jutro wizyta w szpitalu, więc zobaczymy co tam się dzieje...a tymczasem prysznic i do łóżka bo mam ochotę wyrwać sobie cały pas...cały czas coś ćmi.
To uwazaj
bo widzę że za pół godziny na Twoim suwaczku będzie 37 tyg
zupełnie jak u Flakonik dziś
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/86149962306650034028.jpg
Nadulka, Evka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Acikk, Madzisek, KASIA XXXX, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, niania.ogg, niania.ogg, Pola_27, nick nieaktualny, Anka1101, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KASIAG24, ania14, Piegus, Klara87, fresa, tysiaa93, emilka24, mnk, Ola_45, nick nieaktualny, Karola1990, bella88, stars2345, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, rewelka, Moniusia89, Giannaa, akira, justyna14, lips, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eve_84, nick nieaktualny, ola25, nick nieaktualny, nick nieaktualny, amos, moniek90, lilianna, cytrynówka, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nazja, gosia mmr, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hikaru, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zai2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/13967490545410859521.jpg
Nadulka, KASIA XXXX, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Evka, niania.ogg, Pola_27, Anka1101, nick nieaktualny, Piegus, Klara87, fresa, emilka24, mnk, Ola_45, nick nieaktualny, bella88, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, rewelka, Moniusia89, Giannaa, Hashija, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ola25, moniek90, lilianna, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia mmr, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hikaru, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny