Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySa takie cudowne.
Narazie tylko spia i spia. Takze daly mi sie dzisiaj wyspac spie wtedy kiedy one zeby jakos funkcjonowac. Chociaz moglabym na nie patrzec caly czas.
Nadulka, ZieloneOliwki, Madzisek, pati_zuzia, Mi$ia26, Piegus, Klara87, Dagietka, mnk, Dżulia, m@rzenie, Moniusia89, moniek90, Matleena, Beatrice, genoweffa, Suri97, Kourtney lubią tę wiadomość
-
AAA!!! Wchodzę po weekendzie, nadrabiam stronę za stroną i dochodzę do tych cudownych wieści! FLAKONIK - GRATULUJĘ!
I tez zazdroszczę
U mnie jakieś bóle jak na okres i mierzi mnie w lędzwiach, w ciągu godziny 3 naliczyłam. Mam nadz. że to jeszcze nie to, bo jakoś psychicznie nie jestem nastawionaOby prysznic pomógł.
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaaaa no cieszę się normalnie razem z mamusią chyba
Co chwilę odśwież- odśwież- odśwież bo czekam na kolejne informacje
Serio, jeszcze raz powiem- jesteś wielka!! A właściwie to zaraz najmniejsza z nas
Każdej z nas życzę żeby szybko, sprawnie i bez komplikacji przebiegał poródPola_27 lubi tę wiadomość
-
Evka wrote:AAA!!! Wchodzę po weekendzie, nadrabiam stronę za stroną i dochodzę do tych cudownych wieści! FLAKONIK - GRATULUJĘ!
I tez zazdroszczę
U mnie jakieś bóle jak na okres i mierzi mnie w lędzwiach, w ciągu godziny 3 naliczyłam. Mam nadz. że to jeszcze nie to, bo jakoś psychicznie nie jestem nastawionaOby prysznic pomógł.
? Ja też nie jestem i myślę że nie będę
-
nick nieaktualnyTylko mam prosbe zebyscie nie cytowaly zdjec. Bo chce w miare mozliwosci dbac o prywatnosc i nie chce zeby zdjecia tak sobie w nieskonczinosc byly w internecie. Mmam nadzieje ze zrozumiecie. Zdjecia automatycznie znikna za pare dni czy za tydzien . ;)oczywiscie bede wam spanowala nowymi. mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :***
Nadulka, aannkkaa, kwiatakacji, Evka, Madzisek, Acikk, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Pola_27, Klara87, Dagietka, Ola_45, Pchelkaa, Dżulia, Moniusia89, akira, MeGi2986, moniek90, Matleena, Marta0912, Beatrice, gosia mmr, genoweffa, Suri97, Madzia890722, Kourtney lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Jaaaa no cieszę się normalnie razem z mamusią chyba
Co chwilę odśwież- odśwież- odśwież bo czekam na kolejne informacje
Serio, jeszcze raz powiem- jesteś wielka!! A właściwie to zaraz najmniejsza z nas
Każdej z nas życzę żeby szybko, sprawnie i bez komplikacji przebiegał poród
Skoro nasza założycielka tak miała to nie możemy być gorszeZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skurcze mam Acikk już kilka dni, coraz mocniejsze, wczoraj wieczorem to skuliłam się w kącie i czekałam aż przejdzie...I powiem Ci, że te objawy trochę mi pomagają się nastawić, choć pewnie i tak akcja mnie zaskoczy
Jutro wizyta w szpitalu, więc zobaczymy co tam się dzieje...a tymczasem prysznic i do łóżka bo mam ochotę wyrwać sobie cały pas...cały czas coś ćmi. -
Evka wrote:Skurcze mam Acikk już kilka dni, coraz mocniejsze, wczoraj wieczorem to skuliłam się w kącie i czekałam aż przejdzie...I powiem Ci, że te objawy trochę mi pomagają się nastawić, choć pewnie i tak akcja mnie zaskoczy
Jutro wizyta w szpitalu, więc zobaczymy co tam się dzieje...a tymczasem prysznic i do łóżka bo mam ochotę wyrwać sobie cały pas...cały czas coś ćmi.
To uwazajbo widzę że za pół godziny na Twoim suwaczku będzie 37 tyg
zupełnie jak u Flakonik dziś
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/86149962306650034028.jpg
Nadulka, Evka, kwiatakacji, annielica, aannkkaa, Acikk, Madzisek, KASIA XXXX, pati_zuzia, Hashija, ZieloneOliwki, niania.ogg, niania.ogg, Pola_27, Mi$ia26, Anka1101, Marik, nikicia86, KASIAG24, ania14, Piegus, Klara87, fresa, tysiaa93, emilka24, mnk, Ola_45, Pchelkaa, Karola1990, bella88, stars2345, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, rewelka, Moniusia89, Giannaa, akira, justyna14, lips, lula.91, Kate4, MeGi2986, Eve_84, mandarynkaa, ola25, Pchełka, Mama-julka, amos, moniek90, lilianna, cytrynówka, Matleena, Marta0912, Beatrice, Nazja, gosia mmr, dorciamw, Kourtney, genoweffa, Hikaru, Suri97, Madzia890722, zai2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/13967490545410859521.jpg
Nadulka, KASIA XXXX, aannkkaa, kwiatakacji, Madzisek, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Evka, niania.ogg, Pola_27, Anka1101, nikicia86, Piegus, Klara87, fresa, emilka24, mnk, Ola_45, Pchelkaa, bella88, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, rewelka, Moniusia89, Giannaa, Hashija, justyna14, lula.91, MeGi2986, ola25, moniek90, lilianna, Matleena, Marta0912, Beatrice, gosia mmr, Kourtney, genoweffa, Hikaru, Suri97, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny