X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik piękny poród :-) cieszę się że udalovsie siłami natury tak jak sobie wymarzyłaś :-) a jakie duże dziewczynki się Urodziły? Dobrze wszystko z wami?

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa takie cudowne.<3 Narazie tylko spia i spia. Takze daly mi sie dzisiaj wyspac spie wtedy kiedy one zeby jakos funkcjonowac. Chociaz moglabym na nie patrzec caly czas.

Nadulka, ZieloneOliwki, Madzisek, pati_zuzia, Mi$ia26, Piegus, Klara87, Dagietka, mnk, Dżulia, m@rzenie, Moniusia89, moniek90, Matleena, Beatrice, genoweffa, Suri97, Kourtney lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA!!! Wchodzę po weekendzie, nadrabiam stronę za stroną i dochodzę do tych cudownych wieści! FLAKONIK - GRATULUJĘ!

I tez zazdroszczę ;)

U mnie jakieś bóle jak na okres i mierzi mnie w lędzwiach, w ciągu godziny 3 naliczyłam. Mam nadz. że to jeszcze nie to, bo jakoś psychicznie nie jestem nastawiona ;) Oby prysznic pomógł.

Acikk lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik to duże dziewczyny!! :)

To teraz zgodnie z tym co obiecalas niedawno - czekamy az nam zaspamujesz forum fotkami :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaa no cieszę się normalnie razem z mamusią chyba :D
    Co chwilę odśwież- odśwież- odśwież bo czekam na kolejne informacje :P

Serio, jeszcze raz powiem- jesteś wielka!! A właściwie to zaraz najmniejsza z nas :P

Każdej z nas życzę żeby szybko, sprawnie i bez komplikacji przebiegał poród :)

Pola_27 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    AAA!!! Wchodzę po weekendzie, nadrabiam stronę za stroną i dochodzę do tych cudownych wieści! FLAKONIK - GRATULUJĘ!

I tez zazdroszczę ;)

U mnie jakieś bóle jak na okres i mierzi mnie w lędzwiach, w ciągu godziny 3 naliczyłam. Mam nadz. że to jeszcze nie to, bo jakoś psychicznie nie jestem nastawiona ;) Oby prysznic pomógł.
    Evka myślisz że da się nastawić psychicznie :D? Ja też nie jestem i myślę że nie będę :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko mam prosbe zebyscie nie cytowaly zdjec. Bo chce w miare mozliwosci dbac o prywatnosc i nie chce zeby zdjecia tak sobie w nieskonczinosc byly w internecie. Mmam nadzieje ze zrozumiecie. Zdjecia automatycznie znikna za pare dni czy za tydzien . ;)oczywiscie bede wam spanowala nowymi. mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :***

Nadulka, aannkkaa, kwiatakacji, Evka, Madzisek, Acikk, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Pola_27, Klara87, Dagietka, Ola_45, Pchelkaa, Dżulia, Moniusia89, akira, MeGi2986, moniek90, Matleena, Marta0912, Beatrice, gosia mmr, genoweffa, Suri97, Madzia890722, Kourtney lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Jaaaa no cieszę się normalnie razem z mamusią chyba :D
    Co chwilę odśwież- odśwież- odśwież bo czekam na kolejne informacje :P

Serio, jeszcze raz powiem- jesteś wielka!! A właściwie to zaraz najmniejsza z nas :P

Każdej z nas życzę żeby szybko, sprawnie i bez komplikacji przebiegał poród :)

Skoro nasza założycielka tak miała to nie możemy być gorsze :D

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz wszystkie będą zazdrościć porodu dla Flakonika :P

Teraz jak u której się zacznie będziemy życzyły "i obyś urodziła bezboleśnie jak Flakonik" hihi :D

Evka, alicja_ lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze mam Acikk już kilka dni, coraz mocniejsze, wczoraj wieczorem to skuliłam się w kącie i czekałam aż przejdzie...I powiem Ci, że te objawy trochę mi pomagają się nastawić, choć pewnie i tak akcja mnie zaskoczy ;)

Jutro wizyta w szpitalu, więc zobaczymy co tam się dzieje...a tymczasem prysznic i do łóżka bo mam ochotę wyrwać sobie cały pas...cały czas coś ćmi.

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik patrzę na Twój suwaczek i normalnie szok urodzilas sobie dokładnie w dzień donoszenia ciąży :) oczywiscie że rozumiemy ale dawaj już te zdjęcia !!! :D

Flakonik, Evka lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Skurcze mam Acikk już kilka dni, coraz mocniejsze, wczoraj wieczorem to skuliłam się w kącie i czekałam aż przejdzie...I powiem Ci, że te objawy trochę mi pomagają się nastawić, choć pewnie i tak akcja mnie zaskoczy ;)

Jutro wizyta w szpitalu, więc zobaczymy co tam się dzieje...a tymczasem prysznic i do łóżka bo mam ochotę wyrwać sobie cały pas...cały czas coś ćmi.

To uwazaj :D bo widzę że za pół godziny na Twoim suwaczku będzie 37 tyg :) zupełnie jak u Flakonik dziś :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Evka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgl z tego wszystkiego, że Flakonik urodziła córeczki, zapomniałam już co miałam Wam popisać...;)

Flakonik lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/86149962306650034028.jpg

Nadulka, Evka, kwiatakacji, annielica, aannkkaa, Acikk, Madzisek, KASIA XXXX, pati_zuzia, Hashija, ZieloneOliwki, niania.ogg, niania.ogg, Pola_27, Mi$ia26, Anka1101, Marik, nikicia86, KASIAG24, ania14, Piegus, Klara87, fresa, tysiaa93, emilka24, mnk, Ola_45, Pchelkaa, Karola1990, bella88, stars2345, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, rewelka, Moniusia89, Giannaa, akira, justyna14, lips, lula.91, Kate4, MeGi2986, Eve_84, mandarynkaa, ola25, Pchełka, Mama-julka, amos, moniek90, lilianna, cytrynówka, Matleena, Marta0912, Beatrice, Nazja, gosia mmr, dorciamw, Kourtney, genoweffa, Hikaru, Suri97, Madzia890722, zai2014 lubią tę wiadomość

• KASIA XXXX Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:41

• Evka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk nie strasz nie strasz bo sie..... ;)
    Jutro mam wizytę kontrolną koniec i kropka :) Nie rodzę - jeszcze;)

Acikk, Pchelkaa lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/13967490545410859521.jpg

Nadulka, KASIA XXXX, aannkkaa, kwiatakacji, Madzisek, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Evka, niania.ogg, Pola_27, Anka1101, nikicia86, Piegus, Klara87, fresa, emilka24, mnk, Ola_45, Pchelkaa, bella88, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, rewelka, Moniusia89, Giannaa, Hashija, justyna14, lula.91, MeGi2986, ola25, moniek90, lilianna, Matleena, Marta0912, Beatrice, gosia mmr, Kourtney, genoweffa, Hikaru, Suri97, Madzia890722 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie malusie i ile włosków. Normalnie się wzruszyłam!

• Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:24

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik - o jejku jakie cudowne słodkie urocze normalnie nie dziwie sie ze nie mozesz sie napatrzeć !! Sa przecudowne.. wycałuj od e-cioteczek :*
    Jakie ciemne fajne długie włoski, normalnie rozczuliły mnie na maxa <3

‹‹ 1552 1553 1554 1555 1556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ