Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olejku ale niespodzianka
Flakonik serdeczne gratulacje. Z całego serca gratuluje!!! Normalnie przepiękne dziewczyny. Pisz na bieżąco co i jak z dziewczynami, wszystkie tu forumowe ciocie czekają na wieści. Jeszcze raz serdeczne gratulacje
no i cieszę się że udał Ci się wymarzony poród. Teraz czekamy na kolejne rozpakowane mamusie
ach normalnie teraz nie usne
[/url]
-
nick nieaktualnyFLAKONIK!!!!!!!! gratulacje!!!! Aż musiałam obudzić mojego męża i mu powiedzieć!
Ale jesteś dzielna baba!!!
A ja siedzę cicho bo chyba coś sie powoli rusza. Wczoraj byłam w szpitalu bo cały dzień miałam dziwne bóle. Szyjki nie ma, rozwarcie sie powiększyło. Przy badaniu poleciało ze mnie dużo krwi. Kazali jechać do domu i czekać na akcje.
Cały wieczór skurcze, ale nieregularne (6min, 6min, 9min, 10min, 6min itp). Do tego bóle jak na okres do tego stopnia, ze o 1 mnie obudziły i nie mogę spac. Brzuch postawiony na baczność.
Nie wiem co robić, bo wczoraj w szpitalu odniosłam wrazenie, ze trochę panikuje, a ja jednak czuje sie inaczej niż zwykle
I widzę ze coś sie rozkręca.
A tak poza tym! DZIŚ CIĄŻA DONOSZONA!nareszcie!
Pola_27, rewelka, Dagietka, Hashija, moniek90, ZieloneOliwki, kwiatakacji, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje wam
Coreczki to na razie dwa cudowne grzeczne aniolki. Takie spokojne, grzeczneZobaczymy jak dlugo
Wlasnie minely 24godz od porodu. A mi to zlecialo jak pare minutWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 05:04
alicja_, Dagietka, lula.91, pati_zuzia, moniek90, ZieloneOliwki, Moniusia89, Beatrice, Kourtney, Suri97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:No właśnie cena też w zasadzie nie powalała. Podobna co w innych sklepach. My w końcu zamówiliśmy wózek w bobowózki, sklep w Agacie obok Ikei i dostaliśmy naszą furę po tygodniu. Swoją drogą, nas już na wejściu przeraził budynek w którym jest ta kraina dziecka i w sumie to spodziewałam się czegoś większego
Na pewno nie takiego "kibla"
Moniek a zdecydiwaliscie sie na ten bebetto torino? -
U mnie też juz od dziś ciaza donoszona
niech juz się cos dzieje bo moglabym siedziec i ryczec. Nie moge patrzec na swoje stopy. Ta sesja to będzie porazka. Dzis juz wiem ze trzeba było zrobic ja z 2 mc temu
Aha 12 nie rodze!! Teściowa ma urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 05:11
alicja_, Mama-julka, moniek90, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzybciutko pisze,ze mi wody odeszly .Mi juz nie beda wsrzymywac wiec raczej jade rodzic .Cisza przed burza to sobie wykrakalam.Dzisiaj sa urodziny mojego malza wiec prezent dla niego jak nic .
Flakonik, Pchelkaa, Karola1990, bella88, stars2345, Madzisek, Dżulia, Nadulka, Pola_27, Klara87, m@rzenie, rewelka, alicja_, Dagietka, akira, mnk, Hashija, lula.91, pati_zuzia, aannkkaa, Piegus, Marik, ola25, Mama-julka, lilianna, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Matleena, Marta0912, Moniusia89, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
maya34 wrote:Szybciutko pisze,ze mi wody odeszly .Mi juz nie beda wsrzymywac wiec raczej jade rodzic .Cisza przed burza to sobie wykrakalam.Dzisiaj sa urodziny mojego malza wiec prezent dla niego jak nic .
Trzymamy kciuki i czekamy na dalsze wiesci !!
Ja juz nie pamietam u ktorej co ...
Maya wody odeszy nagle czy u Ciebie działo się juz cos wczesniej? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
Flakonik lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyOdchodza caly czas wiec powoli sie szykuje i czop odszedl nagle.Ale jaja ale nie mam internetu wiec jk cos to malz napisze co u mnie .Trzymajcie kciuki
Flakonik, Pola_27, alicja_, Dagietka, akira, mnk, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaya trzymam kciuki za super porod!
U mnie nie bylo czopa :o prznajmniej janic niezauwazylam. Moze to byly te duzeilosci sluzu co mialam ostatnio. Moze tak po troche odchodzil.
Tatus oszalal na punkcie coreczek.tu lezy z jedna z nichmamy dla siebie sami sale rodzinna wiec fajnie
http://iv.pl/images/63489212202218772357.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 05:26
Ola_45, Suerte, Evka, Acikk, bella88, Madzisek, Dżulia, Nadulka, m@rzenie, rewelka, alicja_, Dagietka, justyna14, akira, iNso87, mnk, Hashija, lula.91, Kate4, MeGi2986, pati_zuzia, Piegus, Marik, ola25, lilianna, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Matleena, baassiia, Marta0912, Moniusia89, Beatrice, Kourtney, genoweffa, Suri97, Madzia890722, maya34 lubią tę wiadomość