Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyFlakonik Kochana gratuluje!!!! Ale sie ciesze! Az sie wzruszylam, piekny porod blizniakowej mamusi bez komplikacji i z opisu wychodzi ze bardzo pozytywny:-) dziewczynki sa przepiekne, podziwiam Cie Kochana, jestes bardzo dzielna. Nie dziwie sie ze Tatus oszalał, takie dwa sliczne Skarby i tyle na nie czekaliscie:-)
Maya34, trzymam kciuki i czekamy na wiesci! Ale sie dzieje u Nas kurcze:-D
Jak patrze na zdj Julci i Kasienki to ja tez chce rodzic juz!nie usnę, bede czekala na info od Maya.
Ala a Ty jak tam? W domciu czy pojechalas do szpitala?Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Flakonik - mialas tez tak jak nieraz pisza ze sie organizm oczyszcza ? Wymiotowalas cos czy w ogole? Jak to jest bo w sumie nie wiem czy to zawsze wystepuje czy nie u kazdej
U kazdej chyba mlze byc inaczej .
Chodze taka podekscytowana jak nigdy.
Trzymcie prosze kciuki o Kasie. Zeby zaczela wiecej jesc bo inaczej zacznie nam mocno spadac z waga i bedziemy musieli byc pewnie dluzej. Wczoraj lekarz powiedzial ze jak wszystki w porzadku bedzie to po 3-4dniach mozemy wracac do domku.Ola_45, Madzisek, Pola_27, Dagietka, akira, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Marta0912, Moniusia89, Beatrice, Suri97, Kourtney lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyFlakonik siostra w lipcu urodzila blizniaki dwoch chlopcow jeden tez mial problem z jedzeniem, z piersi nie chcial z butelki rowniez, musieli dokarmiac go taka specjalna strzykawka (moze sonda?) lezeli na oddziale tydzien bo tracil na wadze, ale zaczal nadrabiac, a teraz nawet wazy 400g wiecej od braciszka:-) blizniaki to wielkie szczescie, jesli Kasi bedzie spadala waga to zostaniecie dluzej ale teraz dziewczynki najwazniejsze
-
O jejku jakie informacje! Flakonik moje gratulacje:) podziwiam i szczerze zazdroszcze takiego porodu:) dziewczynki przesliczne, sama slodycz:) odpoczywajcie i duzo zdrowka dla Was:)
Maya, Alicja trzymam kciuki i czekam nie tylko ja na jakies informacje od Was:) dzisiaj pakuje torbe do szpitala, nie ma juz zartow:)Flakonik lubi tę wiadomość
-
To ja też się chwalę
o 5:01 urodziłam zdrowa córcie
w 36+5tc
Flakonik, Pchelkaa, Evka, ajami19, niania.ogg, Madzisek, iNso87, Dżulia, Suerte, Nadulka, Pola_27, Klara87, m@rzenie, rewelka, alicja_, Dagietka, akira, Ola_45, mnk, lula.91, Giannaa, Kate4, MeGi2986, Eve_84, aannkkaa, Hashija, pati_zuzia, mandarynkaa, KASIAG24, Piegus, Marik, ola25, Pchełka, Mama-julka, amos, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Matleena, KASIA XXXX, fresa, Marta0912, Moniusia89, annielica, Poz!omka., Nazja, agniesia2569, genoweffa, Madzia890722, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję kolejnej Mamusi
:D:D Haha! Ale się dzieje
Anka daj znać jak było jak by Ci się przypadkiem nudziło
Ja się ciesze, że dzisiaj wizyta, bo mam skurcze jak na okres, pobolewa co jakiś czas, i całą noc mnie to budzi. Brzuch miękki - więc to chyba nie skurcze porodowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 06:09
-
O matko co tu sie dzieje... !!!
Flakonik zdjecie z mezem wymiatacudne i oczywiscie trzymam kciuki za Kasienke:)
Maya, powodzenia, zycze Flakonikowego porodu!
Anka gratulacje czekamy na wiecej info !!!
Alicja daj znac co z Wami, bo zdaje sie ze w koncu poznamy nasza mala modelke sprawczynie niemalego zamieszania juz od jakiegos czasu
alicja_ lubi tę wiadomość
-
ania14 wrote:Usiadlam na kibelku i cos polecialo. Trochę za mało tego jak na wody. W gatkach chyba zostal czop. W kibelku byla krew. Jechac na ip czy nie ma sensu?
Jedz, najwyzej wrocisz do domku.
Evka daj znac po wizycie.
Kurwa chyba trzeba pakowac ta torbe:P -
Acikk wrote:Jedz, najwyzej wrocisz do domku.
Evka daj znac po wizycie.
Kurwa chyba trzeba pakowac ta torbe:P
Acikk doszlam do takiego samego wniosku hehe jakos to do mnie nie dociera ze to moze byc juz, zaraz w kazdej chwili. Dlatego torbe mam nie spakowana i chodze jak wesoly Romek:p ale czas sie ogarnac:)