Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ania14 wrote:Ubralam czyste biale gatki i poszłam do lozka. Myślałam ze czop odszedł zadzwonie rano do lekarza. Wody sikly dalej
Moj lekarz powiedzial mi ze jak wody beda odchodzic albo bede miala skurcze to od razu do szpitala. Moze powiedzial tak dlatego ze ja mam 60 km do szpitala. Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji:)
-
U nas tez mowili by jechac do szpitala jak skurcze regularne albo jak wody odejda.
Evka no idz rozchodzic ale jak to porod to watpie ze go rozchodzisz...
Ja przez ten katar prawie wogole nie spie tylko sie mecze mam nadzieje ze zdaze jeszcze odpoczac do porodu bo inaczej nie bede miala sily urodzic kluska -
Flakonik gratuluję, śliczne te twoje dziewczyny i chyba wymarzony poród
Anka również gratuluję i czekamy na relacje i zdjęcia
Maya życzę szybkiego rozwiązania i czekamy na jakieś info
Alicja co tam u Ciebie? Nie odzywasz się więc pewnie akcja się rozwinęła
Ania mi też mówił lekarz żeby z takimi objawami dzwonić a najlepiej jechać do szpitala.
Super wiadomości z samego ranajuż pewnie nie zasne
no i worek rozwiązany w grudniówkach
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia jedz na ip, mi lekarz tez mowil ze jak wody odejda to od razu na ip.
Ale sie dzieje:-) musze naladowac tel bo dzis znow ruszam w miasto- fryzjer kosmetyczka zakupki, a przeciez musze byc na biezaco.
Dziewczyny ja stwierdzilam ze wlosy ufarbuje dzis i moge rodzic. Torba cala spakowana -
O matko co się dzieje
a tak się śmiałyśmy że u nas porody będą szły hurtowo i proszę
Maya powodzenia i niech mąż da nam znać co i jak.
Anka ogromne gratulacje i czekamy na więcej informacji.
Ania tobie też powodzenia i odzywaj się.
Alicja jak u was?
To juz chyba nie zasnedobrze ze ja mam torbę spakowaną
chociaż chciałabym dorwać chociaż do następnej wizyty we wtorek
potem mogę rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:00
-
O ja pierdziele, co tutaj sie dzieje od rana?
haha jestescie niesamowite, Anka gratulacje, chwal sie coreczka. Maya, Alicja dajcie znac co i jak ! Normalnie szok
Zapomnialam o Tobie Aniu, przepraszam. Dawaj znaki koniecznie !
Ale jestem oszolomiona, tyle szczescia w jeden dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:36
-
nick nieaktualny