Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:chyba nie doczytałaś, następna była Anka
Przepraszam faktycznie nie doczytałamOj to teraz pójdzie hurtowo coś czuję
Anka Tobie również serdecznie gratuluje
To która była pierwsza ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:43
-
Juz wam opowiadam ☺ wiec obudził mnie skurcz o 2 w nocy ale myślę zaraz pewnie przejdzie, poszłam siku i dalej do łóżka ☺ ale patrze ze skurcze 15min. 15min, 10min aż później co 8min i budzę Kamila o 4 ze chyba trzeba nam jechać bo już 2 godz mam skurcze
dzwoni po brata żeby mnie zawiózł do szpitala (bo ktoś musiał z Kacprem zostać) i tak dotarłam do szpitala kolo godz 4:30
to nic ze po schodach schodzilam na 3 razy i Później w szpitali 50m korytarza nie umiałam przejść bo mnie Skurcze latały
wiec zawiezli mnie na wózku
podzieli pod ktg skurcze na +140 wiec bolało
no i badanie Ginekologiczne Oki wszystko fajnie bada mnie położna i mówi że rodzimy bo już pełne rozwarcie... to ja się pytam czy na pewno... Przebiła mi pęcherz płodówe odeszły wody i 2 skurcze parte i mała była ze mną dokładnie o 5:02
nie byłam nacinana tylko w środku trochę peklam wiec mnie poszyli bardzo delikatnie i tyle
mała waży 3070g i mierzy 52cm obwód główki 35cm i o dziwo teraz śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:50
rewelka, Ola_45, Flakonik, Nadulka, Karola1990, lula.91, akira, Madzisek, alicja_, justyna14, pati_zuzia, Giannaa, emilka24, Dagietka, Evka, m@rzenie, Hashija, ajami19, Piegus, Marik, Pchełka, ola25, amos, Mama-julka, lilianna, Klara87, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Dżulia, cytrynówka, Pola_27, Matleena, KASIA XXXX, fresa, bella88, Marta0912, kasiakasia11, genoweffa, Madzia890722, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCałe szczęście że wczoraj wieczorem nie zagladalam na forum bo na bank miałaby noc nie przespana;)
Flakonik gratuluje¡!!!! Masz cudowne dziewczynki;) zdrowka dla Was;) jedzeniem się nie martw to podobno na początku może się zdarzyć
Ania również gratuluje;) i też zdrowka dla dzidziusia;)
Tym sposobem też spadlam z podium hehe;)
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny jaka ja jestem zmeczona
w nocy od 1-6 drzemalam tak moze po 15-20 min od 6 juz wogole nic jestem taka spiaca a jak leze to normalnie nie moge oddychac wiec i spac tez nie a oczy same mi sie zamykaja, niech mnie ktos dobije:(
-
Giannaa wrote:Przepraszam faktycznie nie doczytałam
Oj to teraz pójdzie hurtowo coś czuję
Anka Tobie również serdecznie gratuluje
To która była pierwsza ?Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik, Ania serdeczne gratulacje!!! Flakonik masz cudowne córeczki. Ciesze się Waszym szczęściem!!!
Za pozostałe dziewczyny 3mam kciuki!! Wspaniałe wieści
U nas odstawiamy leki, od 7 czuje skurcze, lekarz powiedzial ze jest duza szansa ze sie samo ruszy, ale jesli nie to w czwartek bedziemy wywoływać.
Takze prosze kochane 3majcie kciuki zeby jednak Franus sie nie rozmysllil i wyszedl samNadulka, akira, iNso87, ZieloneOliwki, moniek90, kwiatakacji, Dżulia, Pola_27, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1101 - wow, jestem w szoku, jaki szybki poród
gratulacje kochana, jesteś bardzo dzielna i super że Mała grzecznie śpi, daje Mamie trochę odsapnąć. To był Twój drugi poród tak? Podobno drugi jest szybszy? potwierdzisz ?
Megi - trzymamy kciuki za Ciebie, jak już się zaczęło to nich synek się urodzi i będziesz spokojna już. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leze sobie grzecznie w łóżeczku. Wod odeszlo mi mase. Pytali o wynik gbs dzwonilam tam gdzie mi prowadzacy robil a na moich dokumentach jest napisane wyniku nie bedzie
moj prowadzacy bedzie kolo 15 to bede sie go pytac o co chodzi. Tu mi pobrali jeszcze raz wynik za 3 dni
mam wenflon , podali mi antybiotyk i pobrali krew do badania. Jesli wody odeszly przez infekcje beda dzialac jak nie to czekaja az sie akcja sama rozkręci. Mąż o 4 przyszedł z nocki . Teraz poszedl spac do auta. Nie mam skurczy. Czekamy
-
nick nieaktualny