Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dla dziewczyn!
I trzymam kciuki za te u których zaczyna się coś dziać
Flakonik urodziła to teraz poleci :p to chyba z tych emocji tutaj dziewczyny zaczynają rodzicmnie też się udzieliło, ale ja tylko spaC nie mogłam, pierwsza taka kiepska noc w ciąży..ja mam nadzieję pochodzić jeszcze tydzień z brzusZkiem, czekają mnie mega porządki poremontowe ;/
-
nick nieaktualny
-
Ja sie twardo bede trzymala dwupaka do terminu:D
Tak sie nastraszylam ze musze dokonczyc prac ubranka, wyprac wozek i kurde zlozyc lozeczko i kupic materac. Tyle do zrobienia! Bo wlasnie sobie przez nowe mamcie uswiadomilam jak bardzo w ciemnej dupie jestem :p wstyd -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Anka1101 - piękny porod!
Ekspres!Zazdroszczę
Patrząc na mój powolny rozwój sytuacji czuje, że Sarka nie będzie taka ekspresowa przy porodzie.
Całe rano leci ze mnie brązowa wydzielina. Skurcze są, ale ciagle nieregularne.
Czekam i czekam
Najgorsze to czekanie. Nie wiadomo czy jechac czy nie. Ja za kazdym razem przed pojechaniem na ip mialam mysli ze moze panikuje.
Ale Ty Ala nie czekaj jesli dalej te skurcze beda.trzymam kciuki:-)
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jestes o partie ubranek do przodu ode mnie bo ja mam tylko biales narazie poprane i poprasowane a kolorowe czeka a tego tyyyyle jest. Nawet nie wiem czy mam wszystko! Wkladow poporodowych nie mam :p torba do szpitala nie spakowana. No kompletna porazka xD
-
Evka wrote:Kuxzwa, troche podrzemałam, ale w ciągu 2,5h naliczyłam 5 skurczy, nie są regularne, boli dosyć mocno przy każdym, pocę się jak świnka. Nie wiem co robić - innych objawów brak. Żadne wody, żaden czop.
Weź nospe jak po tym przejdzie to się jeszcze nie zaczyna, ew. Ciepły prysznic
Ja też w ciemnej d** wczoraj zaczęłam prać, dziś poprasuje i pewnie kolejne pranie, lóżeczko już mi 3 tygodnie jedzie... Na razie wysyłam sprzedawcy maile, ale chyba trzeba się przerzucić na telefon, bo zaczynam się irytować. -
nick nieaktualnyMi jedynie brakuje stanikow do karmienia, a tak to mam wszystko mam nadZieję;p
Evka ja miałam ostatnio takie mocne skurcze, ale przeszły mi po długiej ciepłej kapieli. Potem znów wróciły w nocy, ale na szczęście zasnelam i nic się nie działo, bo to były te przepowiadajace, a bolało jak cholera -
Czesc dziewczyny!! Gratulacje Flakonik, Anka!! Ale ja wam zazdrosze takich lekkich porodów!
Anka a Twoj maz nie byl zawiedziony, ze nie byl przy porodzie?
Alicja, ania, Evka trzymam kciuki za pomyslne rozwiniecie akcji
Megi pogadaj z dzidziusiem, ze lepiej jak sam wyjdziemoze poslucha
-
Ale się dzieje na forum
ja też mam od ostatniej akcji co dziennie skurcze oszukance
bolą, brzuch twardy i są dość długie, ale to na pewno nie porodowe. Przy porodzie bolało mnie 100 razy mocniej, ale to pewnie przez oksytocyne. Czekamy na kolejne mamuśki
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja ta brazowa wydzielina to sluz jakis czy woda? Bo jak woda to nie czekaj!!
Anka gratulacje jeszcze raz, odpoczywaj i czekany na zdj malutkiej
Ania, megi powodzenia! Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za Wasze dzidzie
)
To śluzowate raczej. Leci od rana.
Niech się w końcu coś zacznie bo oszaleje -
nick nieaktualny