Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezuniu, ledwo poszłam spać po północy a tu takie wieści!
Anka- gratuluję
Megi, Maya, Alicja, Ania- odzywajcie się co u Was!!
Mi jeszcze czasu trochę zostało, ale chyba muszę torbę już zakupić
Flakonik, a jak położne zareagowały na informację że nie będziesz karmić piersią? Nie robią żadnych problemów?
-
A Marcel sie wierci i kopie. Nie lubi tej baby chyba tak samo jak ja
A mi z cycow nawet kropla zadna nic, kompletnie nic nie bylo i ni mo:D no ale skoro tak to sie nie bede stresowac. Kolezanka miala tyle pokarmu w cycach, urodzila wczesniaka w 7mym msc, mala nie nadazala jesc ze litrami zamrazala w zamrazarce doslownieMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka gratuluję. Pochwal się zdjęciem maleństwa jak będziesz miała okazję.
Dziewczyny, którym rozpoczyna się akcja, trzymam kciuki za lekkie i szybkie porodu.
Teraz do mnie doszło, że to już nasza kolej i może się trafić w każdej chwili. Biegnę na KTG i po powrocie pakuje torby bo jeszcze nie mam spakowanych. -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Moniek my tez wlasnie zamowimy z tej strony, troche balam sie jak z terminem dostawy, ale skoro piszesz ze szybko to i My dzis zamowimy, zdycydowani jestesmy na bebetto torino, sasiadka ma, prowadzalam go i nic nie trzeszczalo, moze zalezy od modelu.
Flakonik, a karmisz piersia? Masz pokarm? Bo z tego co pamietam to nie chcialas kp, jedynie przystawic dziewczynki zeby siare sciagnely. I jesli karmisz piersia to napisz czy boli? Wiem ze glupie pytanie moze ale tego bardziej sie boje niz samego porodu.
My zamawialiśmy z bobowózków ale w sklepie stacjonarnym, nie przez sklep internetowy, ale pewnie czas oczekiwania podobny -
nick nieaktualny
-
Mój Boże dziewczyny, widzę, że teraz już leci hurtem
Chyba dzisiaj nic innego nie będę robiła, tylko odświeżała forum i czekała na wieści!!
Flakonik przecudowne córeczki, serdecznie Ci gratuluję
Anka Tobie również gratuluję! Super szybki poród, marzenie każdej z nas
Niech Wam się dzieciaczki zdrowo chowają
Za resztę walczących na porodówkach trzymam kciuki! A pomyśleć, że według OM byłam pierwsza na liście
Jesteście cudowne i dzielne!
Dzięki Waszym opowieściom mniej się boję i przyznam szczerze, że zazdroszczę, że macie lub niedługo będziecie mieć to za sobąalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyłączyłam telefon na krótko przed info Flakonika. Może to i dobrze bo bym nie spała z emocji
W pierwszej c. miałam susze w cyckach, karmiłam pół roku. Dłużej syn sam nie chciał. Teraz też nic nie leci, nawet jak naduszę.
Jest to sprawa indywidualna, tak jak każdy poród może zacząć się inaczej. Reguły nie ma, niestety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Czy Was tez tak mdli??? Od kilku dni mam takie mdlosci ze ledwo chodzic moge, gorzej niz w 1 trym:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas skurcze nieregularne. Maly troszke sie denerwuje bo mu troche tetno podskoczylo ale kest ok. Dzisiaj maka ostry dyzur i pelno roboty wiec narazie na spokojnie, ale popoludniu zaczynam spacerki po schodach. Frania poprosilam ladnie zeby juz sam dokonczyl swoje dzielo
ostatecznie w czwartek podadza oxytocyne.
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Mnie.nie, ale któraś tak ma, nie jesteś sama.
Myślałaś, że może to oznaka zbliżającego się porodu he he.
Oj nie, balam sie ze to jakies zatrucie moze, ale nie wymiotuje tylko te mdlosci. Gdybym teraz miala rodzic to nie dalabym rady chyba, nie mam sily. -
nick nieaktualny